Allmänt

Imorgon är det sista dagen just nu som halvtidssjukskriven. Vet inte hur det kommer att kännas att jobba hela dagar igen men testa måste man ju.
Ringde till bm imorse för jag känner att jag behöver prata med dem så jag fick en tid på onsdag nästa vecka. Skönt att jag fick en tid så snabbt till det för jag känner verkligen att jag behöver det. Sen har vi ju rutinultraljudet på torsdag där Durra ska med den här gången också så han får se bebisen för andra gången.
Allt jag har att skriva för denna gången.

Puss på er!

Dålig uppdatering

Ja, jag vet att jag suger på att uppdatera bloggen men det är så att jag inte vet vad jag ska skriva. Har väl kanske en del saker jag vill skriva, men inget som jag vill att andra ska läsa och det har absolut inget med att jag tycker illa om någon eller så.

Midsommar spenderade jag med att jobba i 4 timmar för att sedan bli hämtad av Malin med all dricka och mat jag hade med mig. Hos Malin så fixade hon till sig och vi pratade lite om olika saker, en del saker var lite känsliga och ibland måste man prata även om det. På väg till Nicke och Anna, där festen för dagen var så snackade vi även om hennes IDIOT till chef och hur hon ska göra ang. den dumma chefen.
Väl framme så kom vi perfekt lagom till maten så det var bara att hitta sig en plats och börja äta i princip. Där var lite försök till snappsvisor, men de som snappsade sjöng knappt och många andra (inkl. mig) var inte sugna på att sjunga. Efter maten var det kubbspelande för en del. Säger bara att tjejerna vann.
Sen efterrätt som bestod i jordgubbar, glass, grädde (både vispad och ovispad) och även en paj som Tobbe hade gjort helt själv. Han hade gjort en paj till maten också, men när han berättade hur han hade gjort den var jag glad att jag inte åt den. Och Marie, läser du detta så säg inget till Tobbe han skulle ju bli så ledsen och aldrig ställa sig i köket igen. =P
Strax därefter så kom även Durra dit som hade jobbat på Fredriksdal. Det blev en runda kubb till (där man kan diskutera vilka som vann) och efter det gick tjejerna in för att slippa myggor och knott. Där inne satt vi och pratade om många olika saker samtidigt som det bjöds på chirre och dirre. =)
Hemma var vi vid kl 3 och sängen ropade väldigt snabbt efter oss så vi somnade snabbt också.

Igår gjorde vi inte så mycket. Låg och sov tills kl var nästan 13 och då gick vi upp och gjorde mysig frukost. Köttbullemacka med rödbetssallad och kokt ägg. Gott sa magen iaf. Sen jobbade Durra och när han kom hem blev det bara att titta på film.

Idag är ungefär samma som igår förutom att vi gick upp tidigare och Durra inte åt frukost förren vi lagade dagen mat som var falukorv och makaroner. Han är just nu iväg och jobbar och jag ska ta hand om tvätten nu tänkte jag.

Puss på er!

Nya arbetstider fr.o.m. imorgon

Ja, när jag kom till jobbet i fredags så satt min TM och skrev ett mail till mig men då jag kom innan hon skickade så frågade hon mig istället om jag kunde tänka mig att jobba 12-16 istället för 13-17.. Funkar bra för mig, då får jag t.o.m. gå hem före alla andra. Anledningen till detta är att nu när folk börjar gå på semester finns det så lite folk kvar som kan täcka upp för de som har lunch.

Idag var vi hemma hos Nicke och Anna med töser för att låna lite flyttlådor. Fick många med oss hem så nu ska nog allt få plats. =) Vi fick även äppelpaj, fast jag tackade nej då jag precis hade ätit McDonalds hamburgare och en McFlurry marängswiss. =) Fick även med mig ett par mammajeans och en fin tunn tröja. Jag har ännu inte testat dem men de ska säkert passa. Sen fick jag med mig några tabletter som ska ara jättebra mot halsbränna (inte för att jag har fått det än) men bra att ha hemma sen när det kommer helt klart. Anna sa även att de har lite kläder vi ev. kan få sen, speciellt om det blir en liten flicka.

Hoppas att ni har det bra. Puss på er!

Lägenhetsvisningar idag

Ja, idag är det 3 st som har hört av sig och vill se lägenheten. 2 av dem var här redan idag. Första tjejen var här med sin mamma och de var nog bara här inne ca 3 min och de 2 frågorna de ställde var när vi flyttar ur och när de måste ha bestämt sig. Par nr 2 var iaf och kollade ordentligt på allt i lägenheten och ställde en del frågor och kollade t.o.m. (efter att ha frågat om det var ok) hur djupa köksluckorna var då killen visst hade väldigt stora tallrikar. =) Vi gick även ut och kollade soprummet (för de ville se hur vi sorterar soporna här) och var tvättstugan låg. Sen ska Durra ha en visning imorgon kl 16.45 och jag jobbar till 17 så vet inte om jag hinner hem tills de har tittat färdigt.
Imorgon så har även Fredriksdal årets premiär av föreställningen
Gröna hissen så den ska jag kolla på. Efter det så är det premiärfesten för alla deltagande och deras respektive så vi ska äta och dricka gott så jag hoppas att jag inte blir illamående.

Puss på er!

Dagen

Idag vaknade jag av Durras mobil kl 6.30 sen ligger han och snoozar i 45 min, vilket jag blir galen på. Men då ringer min telefon för det är dags att ta sprutan, så jag går på toaletten och sen ger Durra mig sprutan i magen. Efter det är det meningen jag ska sova, men mår illa så går upp och tar ett litet glas mjölk och 2 tabletter mot illamåendet. Ligger vaken tills Durra kommer och säger hejdå sen slocknar jag helt innan han har kommit ut ur lägenheten. Vaknar av mig själv väldigt seg kl 9 men vänder på mig och somnar om till 9.30, sen ligger jag och lyssnar på fåglarna och barnen som är på dagiset (tror jag det är iaf) som inte ligger långt ifrån oss tills kl 10 då är jag pigg och glad och mår superbra så jag klättrar upp ur sängen fixar frukost och sitter och tittar på efter tio på 4:an. Där var en författare/föreläsare som hade en medfödd cp-skada som var där och han var väldigt rolig att lyssna på då han skämtade rätt mycket i intervjun. =) Men minns inte vad han heter, bara namnet på hans 2 böcker: Grabben i kuvösen brevid, Ett cp bra liv heter de.
Gick till jobbet lite innan kl 12 även fast att jag börjar kl 13 för jag skulle lämna lite papper osv till HR. Det gick väldigt bra på jobbet idag, knappt något illamående alls. =)
Efter jobbet så åkte vi och handlade lite på Maxi innan han skulle vidare till nästa jobb. Mysigt att göra det även om sysslan i sig inte är mysig så är den lilla tiden med honom på vardagarna guld värd för mig. Längtar till nästa vecka då han är ledig från kvällsjobbet måndag-torsdag så då ska vi packa järnet.

Puss på er!

Glömde visst

Jag glömde visst säga att allt såg bra ut med bebisen i förra inlägget.

Puss på er!

Varit på sjukhuset!

Nu har jag varit på sjukhuset. Jag fick nu i 2 veckor en sjukskrivning på 50%. Så jag har även pratat med jobbet så nu ska jag få sovmorgon varje dag fram t.o.m. den 30/6 till en början. Så mår jag bättre efter det så blir det tillbaka till heltid igen. Det "lyxigaste" är att jag börjar jobba kl 13 om dagarna.

Puss på er!

Sjukhuset imorgon

Imorgon ska jag upp till speciallisten uppe på sjukhuset. Blir väll ett ultraljud till imorgon och det ska väl bli skoj. Måste dock prata med dem om att jag har haft lite ont i magen varje dag sen i fredags. Inget jag är orolig för då jag inte har haft mycket ont eller att det håller i sig längre stunder, men vill ändå prata med dem om det. Jag ska även prata med dem om illamåendet då jag återigen fick gå hem från jobbet p.g.a. illamåendet och jag kan ju inte ha det så. Flera dagar förra veckan var jag hemma p.g.a. huvudvärken (som kommer då och då) och illamåendet, tyvärr så hjälper inte Panodilen mot huvudvärken när den är så hemsk och det gjorde inte heller mina Lergigan mot illamåendet då, eller idag för den delen. Vi måste ju fixa det på något vis.

Puss på er!

Lyxfällan = bröllopsprogram?

Sitter och kollar på en repris av lyxfällan, men helt plötsligt gick det nästan över till att vara ett bröllopsprogram och då blev jag sugen på att gifta mig. Jag och Durra sa när vi förlovade oss att vi skulle gifta oss inom 3 år och det är isf den 30/8 2011. Då hade vi ju iofs inte räknat med barn i bilden men jag hade hus i bakhuvudet iaf, så ska jag vara ärlig så blir det nog inte bröllop nästa sommar. Skoj hade det ju varit, men där är för mycket runt omkring nu som gör att jag inte tror att det blir av. Eller ja, det beror ju på vad vi skulle vilja ha för bröllop såklart. Kanske får prata lite med Durra om det. :P

Puss på er!

Bm besök

Har precis kommit hem från inskrivningen hos bm. Det gick bra. Stick i fingret, blodprov och blodtryck. Lite högt HB-värde sa de men det kunde bero på att jag har mycket järn i kroppen så jag kanske får vänta längre på att ta järntabletter än vad många andra får. Ju längre jag klarar mig utan desto bättre för min mage då järntabletterna kan göra en väldigt förstoppad.
Efter besöket var jag inne på apoteket för att se om där var mer recept på fler sprutor och det var där så 30 st nya sprutor fick följa med hem.

Puss på er!

Längtar till huset

Ahhhh, får sinne på grannen ovanför oss. Idag är jag hemma från jobbet p.g.a. väldigt hemsk huvudvärk och illamående så det enda jag vill är att sova. Vad väcks jag då av? Jo att grannen ovanför håller på med något som låter som en blandning mellan att försöka borra/slipa sig igenom golvet. Så jag masar mig upp ur sängen och då slutar han hålla på och lagom till jag tänkte lägga mig och föröska sova bort illamäendet och huvudvärken så börjar han igen. Lite smått irreterad då jag vill ha det tyst runt omkring mig just nu. Hade jag jobbat natten och skullat sova nu så hade jag gått upp och varit rätt otrevlig och jag hatar att vara otrevlig. De håller på och slår till alla rören till elementen (de går från våra element längst med väggen upp genom taket upp till hans lägenhet) också så det låter i alla elementen i lägenheten. Så just nu längtar jag tills vi bor i huset. Att grannarna då klipper gräset eller vad de vill göra bryr jag mig inte om för de bor inte vägg i vägg (eller golv i tak) med oss.

Hoppas att era grannar inte stör er just nu iaf. Puss på er!

Sweden rock på fredag..

Jag ska till sweden rock på fredag och tänkte kolla om där är någon som vill åka med mig.. Jag har bil och tänkte köra hem igen på kvällen och då jag inte dricker så kör jag givetvis hem också.. Vi delar på bensinen.. Någon som är intresserad?

Uppdatering

Har i onsdagsmorse och igår morse kräkts de första gångerna under graviditeten. Kändes inte som när jag kräks för att jag varit sjuk. Svårt att förklara bara, men mycket lättare på sätt och vis. Har egentligen inte mer att skriva. Vi ska vara "barnvakt" åt Durras 11 åriga syster ikväll då hon inte vill följa med sin mamma och pappa på fest.
Tack för alla kommentarerna i förra inlägget.

Hoppas att ni har det bra. Puss på er!

Husbesiktning och annat

Var ju på husbesiktningen igår och det gick bra. Var ju lite fel som förväntat men inget stort alls, så det är ju skönt. Där var ingen fukt i huset, men där är ju alltid risk för fukt i en källare. Lite fixande med gavlarna och andra trädetaljer som hade börjat murkna. Vi har även prutat ner priset 25 000 kr för att vi ska renovera de murkna plankorna.

Sen var vi på obstetriska mottagningen på sjukhuset för att göra ännu ett uktraljud på mig för att se så allt står rätt till med mig nu när jag är gravid och tar sprutor varje dag i förebyggande syfte mot proppar. Durra var med för första gången och fick se vår lilla bebis. Vi vet inte vad det är och vill inte veta förren vid förlossningen i december. Jag har varit på 2 ultra ljud sen tidigare för att bl.a. se så att det hade kommit ner i livmodern som det ska då jag hade spiral när bebisen blev till. Vi har vetat sen i påskas men inte sagt något förren nu till alla vänner och folk på jobbet.



Nästa besök blir inskrivningen hos barnmorskan den 9/6 och ännu en ultraljudskontroll på sjukhuset den 15/6.


RSS 2.0