Fototävling igen!

Nu har fototävlingarna dragit igång igen hos La Foto. Temat denna gången är Bästa sommarbilden 2009. Som vanligt så vill jag vara med och förhoppningsvis vinna, för det har jag ju inte gjort någon gång än. Så här kommer mitt bidrag.


En kompis stora (blivit storasyster ju) och busiga dotter Nathalie en härlig sommardag efter att ha lekt i poolen.
Gå in och rösta eller varför inte själva vara med i tävlingen? Rösta gör ni självklart här.

Ha en bra dag. Puss på er!

To og halvfjerds

Danskautbildningen flyter på. Sakta men säkert iaf. Idag klarade jag nästan alla siffrorna när vi gick igenom det. Jag fick även lite beröm för mitt utal, men jag tycker att det låter hämskt när jag sitter och läser högt för mig själv.
Har inte så mycket att berätta just nu, kommer kanske mer senare idag.

Ha det så bra. Puss på er!

Förbjuden ridtur!

Idag gjorde jag något som jag inte får göra egentligen. Jag red. Jag får inte rida m.m. då jag ska vara väldigt rädd om mig själv under tiden jag går på medicinen. Pappa sa att jag inte fick rida, så sa jag att det tänkte jag iaf. Då sa pappa följande: "Du får rida om du använder säkerhetsbälte, krockkuddar, flytväst, dubbla hjälmar, hörselskydd och solglasögon!" Mamma la även till: "Och med mamma på ena sidan och pappa på den andra." Mina föräldrar kan vara så roliga så. Förklarade för mamma att jag bara skulle rida lite i hagen för att jag vill ha lite bilder på när jag rider henne så det fick jag göra. Här kommer lite bilder.






Hon ville inte gå framåt så då såg det ut såhär när jag driver och hon står still.
























Det regnade några droppar när jag red, men det märkte jag inte då utan först när jag tittade på bilderna. Koncentrerad eller?






Jag red inte mer än ca 20 minuter och är lagom nöjd med det. Jag vet att hon går lite bakom hand på vissa bilder men då hon var superpigg så ville jag inte driva på henne för mycket framåt för att inte riskera att trilla av. Nästa gång så blir det med sadel så min sits blir bättre och då kan jag RIDA lite mer, nu satt jag mest och balanserade och njöt.
Var på firmafest igår och det var väl lagom roligt. "Känner" några ur Durras team som jag snackade lite med, sen pratade jag mest med en annan ny som går på danskautbildningen med mig och vi ska jobba på samma team så skoj att lära känna varandra lite bättre. Vad har ni gjort idag?
Imorgon firar jag och Durra 1 år som förlovade så vet inte om jag skriver något imorgon, beror väl på vad vi hittar på.

Hoppas att ni har haft en bra dag. Puss på er!


Promenad

Har precis varit ute och gått en liten runda som tog 15-20 min att gå. Men jag kännde av andningen i den benämningen att jag blev fort anfådd när vi gick upp för Kärnantrapporna som inte är så jobbiga annars.


Jag blev även illamående när vi inte hade långt kvar att gå, men det beror nog på att vi hade ätit precis innan och jag var mätt så det blev lite knasigt att ut och gå på det nästan direkt. Kommer inte att göras om iaf. Har kommit på lite fler frågor till läkaren som jag ska se om jag kan få svar på imorgon då jag åter igen ska till sjukhuset. Men denna gången är det inga blodprov som ska tas utan andra angelägenheter, ska nämligen prata med en gynekolog som även vill göra en koll.
Med posten idag kom min medicindosering och det visade sig att värdet som de kollar när de tar mina blodprover hade sjunkit igen vilket inte är bra, så idag stod det att jag skulle ta ½ tablett extra när jag fått brevet så det gjorde jag.
Imorgon ska jag till det nya jobbet för min första danska lektion och även skriva på anställningspapperna.
Just nu sitter vi och kollar på serien Dexter då den verkar lagom konstig för att kunna vara bra. Nu ska jag ta mig ett stort glas Blue Keld vatten. Jag verkligen älskar det vattnet.

Hoppas att ni har haft en bra dag. Puss på er!

När livet vänder till det bättre..

.. så känns allt helt plötsligt så bra. Jobbet som jag har fått är som kundtjänst på samma företag som Durra jobbar på men på en annan avdelning så det är inte så att vi kommer att jobba sida vid sida. Jag har jobbat som kundtjänst innan och jag älskar det jobbet. Iaf när det är via telefon vilket detta är. Det är lagom med personkontakt för min del för ringer de in och skriker och skäller ut mig så bryr jag mig inte, men hade de stått framför mig så hade jag inte klarat att ta att de skrek på mig o.s.v. Jag hade i förra veckan bestämt mig för att vänta med att plugga och just nu känns det absolut helt rätt nu när saker börjar falla på plats. Nu ska vi sätta oss ner och börja diskutera hur mycket vi ska spara minst i månaden, sen längre fram så kan vi diskutera vad de pengarna ska gå till. Innan man kan börja planera bröllop och hus köp så måste jag ha ett fast jobb  så vem vet vad som kommer att hända i våra liv i februari-mars nästa år. Tror ju knappast att det skulle bli ett bröllop nästa år men vem vet, kanske 2011. Men det är bara drömmar och spekulationer än så länge, ska ju få fast jobb först som sagt.
Var på sjukhuset på mitt "standard" besök för blodprovet och fick även svar på lite frågor. Men får inte reda på vad proverna visar förren imorgon när posten kommer. Hoppas snart att jag kan lätta på mitt hjärta så att alla mina vänner och bekanta får reda på vad för sjukdom jag har.

Hoppas att ni får en lika fin dag som jag har haft idag. Puss på er!

Duktiga jag.

Nu har jag varit hemma i 27 min efter att ha varit iväg och simmade och det var så skönt. Jag visste ju inte om jag skulle klara det då andningen kan krångla när jag ska göra vissa saker. Men det gick super bra så jag har simmat 40 längder. Imorgon ska jag och Durra simma och på onsdag ska kanske jag och Malin simma. Det jobbiga är ju att ta sig i kragen att ta sig dit (bor inte långt ifrån) men sen när man väl är där så är det hur skönt som helst.

Ha det så bra. Puss på er!

JOBB =)

Jag har fått ett jobb. Ett jobb som jag VERKLIGEN vill ha. Just nu känns det absolut rätt att jag tänkte vänta med att plugga p.g.a. sjukdomen. Jag får lite mer tid på mig att fundera på vad jag verkligen vill här i livet. Jag ska skriva på papperna på torsdag och då ska jag även gå med i a-kassan och antagligen facket också, får tänka lite över det. Jag har inte riktigt fattat att jag har fått jobb, men sen samtidigt så hoppar och studsar jag inte omkring här hemma utan sitter här lugnt och fint med ett leende på läpparna.
Jag har inte varit och simmat än, men ska ta och palla mig dit nu tänkte jag.

Ha det så bra. Puss på er!


AH!

Äntligen lite ljus i min tråkiga vardag! Berättar lite mer sen men det har inget med sjukdomen att göra.

Ha det så bra sålänge!

Helgen

I lördags så skulle Durra ut och jag tänkte sitta hemma och titta på någon film, men så blev det inte. Det slutade med att jag följde med ut. Vi började med förfest hos Durras kusin Malin som ska åka iväg till Oslo i 10 månader för att jobba. Hos Malin så var några av Durras andra kusiner så det var jätte trevligt. Sen gick vi ut för att hämta stämpel på Cardinal för att alla skulle dit, sen gick vi upp till förfesten igen och fortsatte festa. Vid halv 12- 12 tiden så gick vi ut, men då skulle folk på olika ställen så vi var bl.a. på zoobar men sen var några borta så det slutade med att jag, Durra och Alle (Durras kusin) gick in på cardinal för varken Alle eller jag hade varit där innan gick in för att kolla läget. Där inne var vi inte så länge då det inte var skoj alls. Sen gick vi hem med en snabb ingång på Amadeus för Durra var sugen på kebeb. Väl hemma så fick Durra sova på soffan medans jag hade hela sängen för mig själv.
Igår så skulle vi ha gått och simmat, men vi vaknade sent och hade en tidsbegränsning så vi struntade det just igår. Vid fyra tiden så var vi i Klippan då Durras mamma (Carina) behövde hjälp för att få det trådlösa att fungera på deras datorer. De skulle även bjuda på mat, men Per (Carinas sambo) orkade inte laga mat så det slutade med att de bjöd på grekisk restaurang. Jag har inte ätit grekiskt sen jag var i Grekland med min familj för flera år sedan. Gud vad gott det var. Vill äta det igen, men får vänta ett tag med det.
Idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske skulle ta och simma själv idag eller kolla om där är någon som vill simma med mig.

Ha en bra dag. Puss på er!

Jippie!

Jag slipper ta fler sprutor i magen. =) Jag är så glad över det då det gör ont när man sticker fel. Ska in för nya prover på tisdag och då ska jag kolla upp om de har gjort ett speciellt prov som jag inte vet om de har gjort eller inte. För de provet behöver min husläkare veta resultatet på. Handlar ju om min familj o.s.v.
Idag åkte jag hem till Malin för att äta frukost och det var gott och även trevligt med sällskap vid frukosten.
Har inget speciellt planerat inför helgen, kanske blir det förfest hos Durras kusin innan det blir ut på stan. Men  jag vet ju inte om jag är sugen på det förren imorgon, handlar ju om ork och lust. Vad ska ni göra i helgen?

Hoppas att ni har haft en bra dag. Puss på er!

Sjukhuset den 20/8

Jag börjar känna mig hemma uppe på sjukhuset nu ju. =P Kan bero på att jag har haft praktik där och för att jag är där uppe nu med så korta mellanrum. Tog blodprovet som jag skulle idag och det kändes inte alls idag. =) Sen har jag gjort andra ärenden på sjukhuset när jag ändå var där. Har fått pratat med de behöriga för de jag har undrat över och har inget att oroa mig över. =) Väntar på provsvaren från sjukhuset nu så jag vet när jag ska dit nästa gång och vad värdena låg på och hur medicineringen kommer att se ut nu några dagar framöver.
Jag förstår att det inte kan vara så intressant att läsa om mina sjukhusbesök när ni inte vet varför jag går dit, men håll ut för just nu är det bara detta som händer i mitt liv.

Hoppas att ni får en bra dag. Puss på er!

=)

När jag blev inlagd förra veckan så frågade de mig vid flera tillfällen vad jag vägde. Då vår våg har saknat batteri så har jag inte kunnat väga mig på ett tag så jag sa vad jag trodde den stod på innan batteriet tog slut. När vi handlade i lördags så köpte vi batteri till vågen och till min förtjusning hade jag gått ner, men jag vet inte riktigt hur mycket då jag inte vet min start vikt. De vägde mig inte på sjukhuset heller. Så jag har satt min startvikt på lägre än jag sa till läkarna (kan ju ha gått ner innan jag blev inlagd) och på en vecka har jag gått ner 2.1 kg. Jag behöver gå ner lite i vikt, speciellt nu. Men det har varit så skönt att vikten bara har försvunnit i lagom takt utan att jag anstränger mig som tusan. Jag får inte göra alla sporter då det innebär stora risker för mig med min sjukdom och annat får jag göra i den mån jag orkar för lungorna tar inte upp lika mycket syre just nu då det är där jag har/har haft ont.
Jag och Durra ska gå en runda sen i detta fina vädret.

Hoppas ni får en bra dag. Puss på er!

Sjukhuset idag igen!

Allt går på rätt håll. Var på sjukhuset idag igen och gav nytt blodprov. Det såg lite bättre ut med värdet och det gör mig glad. Ska förhoppningsvis ta min sista morgon spruta imorgon, sen ska jag tillbaka till sjukhuset på torsdag för ytterliggare kontroll och då får jag reda på om jag ska ta fler sprutor. Vet inte vad jag ska säga mer just nu så det får bli ett kort inlägg just nu.

Ha en bra dag. Puss på er!

Världens unikaste djur

Visste ni att världens unikaste djur är en speciell sköldpadda som har fått namnet Lonesome George? Han är vad man vet den absolut sista av sorten Pinta Island Sköldpadda. Såg honom för några dagar sedan på Nat. Geo. Wild och jag började nästan gråta för jag tyckte så synd om honom. Han är mellan 60-90 år gammal och helt ensam. Sen tyckte jag att han var söt. Bild nr 1 är inte tagen från hans bästa sida.



Vet inte vad det är för sort som är på hans huvud. Men Lonesome George är inte lite stor.

Det har försökts med att para ihop honom med en annan sorts sköldpadda från intill liggande ö (han bor på en av Galapagos öarna). Den 21 juli förra året parade han sig med en hona som då la 13 ägg, men tyvärr så visade det sig att de var obefruktade. Exakt ett år senare, d.v.s. 21 juli i år, så har han parat sig igen och denna gången finns det 5 ägg. Nu kan vi endast hålla tummarna då det tar 120 dagar innan man vet om äggen är befruktade. Jag håller iaf tummarna för att han kanske inte förblir helt ensam länge till (trots att de som isf kläcks inte är "renrasiga" Pinta Island Sköldpaddor).

Jag vet att detta är onödigt vetande, men det är ju det som är skoj.

Har ont nu igen

Jag har ont just nu när jag andas och det känns inte bra. Tror det beror på att jag cyklade med Durras cykel (har ingen egen) från hans pappa när jag lämnat bilen ikväll. Kände direkt när jag satte mig på cyklen att det känndes fel inne i kroppen och nu får jag lida för att jag var snäll, så jag ska nog inte cykla (iaf inte på hans cykel) förren jag inte har någon smärta alls under dagarna och kvällarna när jag ska sova.
Jag var uppe på sjukhuset idag (söndag) igen för att lämna blodprov och det gick snabbt och lätt. Fick pratat med en läkare senare under dagen via telefon ang. resultatet. Det har blivit bättre (mycket enligt mig som inte är läkare) men ska fortsätta med sprutorna ett tag till. Ska in igen på tisdag och ge mer blodprov. Jag är glad att jag har gång avstånd till sjukhuset och att man inte bor långt bort så man måste köra in nu när jag ska vara där rätt ofta nu i början av medicineringen.
Annars har det inte hänt så mycket idag mer än att det var sista föreställningen på Fredriksdalsteatern. Sista föreställningen är den när alla skådespelarna hittar på extra skämt och försöker få de andra att börja skratta i sina scener. Jag tyckte inte att det var så bra idag, men det kan ha med att jag satt dåligt på stolen och såg dåligt då jag satt bakom Durra och hans lillasyster My. Sen så var där inte så många nya skämt, men de som var nya var så roliga att jag fick ont när jag skrattade.

Hoppas att ni har haft en bra dag allesammans. Puss på er!

Dop idag

Idag var vi på Durras kusinbarn Alicias dop och här kommer lite bilder från det.








Det var två dop idag, med Alicias så här är alla på bild. Prästen ser lite finurlig ut.


Alica med mamma och Alicias gammelmorfar och han fru.

Alicia i mormors famn.


Alicia fick ridbyxor av farmor och farfar, fast mest av farmor tror jag.

För sen fick hon jobbebyxor och hörlurar av farfar och farmor, men nog mest från farfar. =)

Sen får ni inte se fler bilder. Ska upp till Durras pappa senare då de har kräftskiva idag. Vi kommer senare än alla andra för Durra jobbar till ca 22.30 så alla kommer vara lagom runda under fötterna.
Jag mår bra förutom när folk frågar hur jag känner mig nu när jag har detta. Har berättat för Durras mamma och hennes sambo idag nämligen och det var lite jobbigt. Nu har jag berättat för de som behöver veta så nu väntar jag bara på att få reda på varför det har blivit som det har blivit sen får vi se om jag berättar sen. Durra stack fel två gånger i morse när jag skulle ha min spruta.
Kan även säga grattis till sonen Nicke och Jenny.

Hoppas att ni har haft en bra dag. Puss på er!

Anledningar

Det finns några enkla anledningar till att jag inte vill säga vad jag äter medicin för. Bl.a. för att jag vill veta exakt vad som har legat bakom det. Läkarna sa att man ibland inte kan hitta anledningen, men när jag vet vad det är eller att de inte vet varför så kommer jag att gå ut med det för då har jag sagt det till de som borde få veta av mig eller Durra och inte läsa det här. En annan anledning är att jag inte har smält det helt själv och att jag inte riktigt vet hur det känns att ha detta än så jag väntar tills jag vet lite mer. Så nu vet ni varför ni får reda på att jag är sjuk men inte i vad.
Ska till sjukhuset igen på söndag för ytterligare blodprover.
Nu ska jag njuta av en fredagskväll ensam i soffan med tv:n igång och en skål popcorn.

Ha det så bra. Puss på er!


Dogtagen redigerad

Jag har satt dogtagen på ett annat halsband för att den inte ska bli lika i ögonfallande så att folk börjar fråga vad det står osv. Har valt att plocka bort namnet på medicinen och vad medicinen gör för då är det lätt att ni börjar spekulera i vad det är. Jag vet inte om jag kommer att gå ut med vad det är eller om jag gör det när rutinen och de som jag vill ska veta att jag är sjuk vet vad det är. Respektera detta är ni snälla.
Jag känner just idag att det redan har blivit lättare att andas och det gör bara ont när jag gäspar eller hickar.
Jag är absolut inte duktig i PS då jag knappt har gjort något i det så det blev som det blev.



Ha en bra dag. Puss på er!

Glömt berätta

I tisdags så ringde Durra mig från sitt jobb och sa att den amerikanska stand up komikern Pablo Francisco kommer till Helsingborg den 14 september. Vi har sett honom nere i Malmö en gång redan och därför frågade Durra om jag ville se honom igen och att det isf blev min födelsedagspresent. Självklart ville jag se honom igen. Finns det en bättre födelsedagspresent än att få skratta? Sist vi såg honom så fick jag hans autograf och en kram fast att jag inte stod i autografkön. Haha, jag bara trängde mig.

Ha det så bra. Puss på er!

Hemma igen!

Kom hem för några timmar sedan och då jag bara sovit 2 timmar på sjukhuset så sov jag tre timmar direkt när jag kom hem.
Jag är sjuk, rätt allvarligt eller det kunde blivit värre om jag inte hade gått dit. Jag tänker inte gå in på vad det är, men jag ska äta medicin ca 6 mån, kanske mer. Har fått en dogtag som jag måste bära runt halsen hela tiden, även här hemma.
Jag ska börja med att ta sprutor i magen samtidigt som jag ska ta tabletter. Tabletterna tar några dagar innan de börjar värka så därför får jag ta sprutorna.
Min sjukhusvistelse i korta drag: Kom in fick ge blodprover, göra ett EKG, fick in en kanyl i vänsterarmen, upp till röntgen, de sprutade in kontrast i kanylen men blodkärlet sprack så jag har kontrast i armen som är svullen och hård, fick kanyl i andra armen, fick kontrast, ner till mitt egna rum, byta om, ringa Durra som bara visste att jag var på akuten, fick reda på att han hade varit däruppe och letat efter mig, fick lite mat i mig efter att inte ha ätiti på 16 timmar, fick svaren från röntgen, fick spruta i magen, sov oroligt i ca 2½ timme, fick frukost, halv sov tills läkarna gick sin rond, fick gå ut lite, prata med Durra igen, blev undersökt, fick träna på att använda sprutan på en blöja, fick ge många fler blodprover, fick lite papper ang vad som har gjorts osv. och fick gå upp och hämta medicinen sen fick jag åka hem.
Nu ska jag ta det lite lugnt ett tag.

Hoppas att ni har det bra. Puss på er!

Glömde skriva en viktig sak. JAG KOMMER ATT BLI BRA. HELT ÅTERSTÄLLD! Men det kan ta ett tag.

Akuten nästa!

Ska till Akuten efter att ha pratat med dem där inne. Kanske blir röntgen av lungor m.m.

Hör av mig så fort jag kan.

ONT!!!

I måndags så följde jag med Durra upp till Fredriksdal för att vara med när det var Allsång (han jobbade). Helt plötsligt så fick jag super ont i mina revben på vänstersidan när jag andades. Varje andetag jag tog gjorde ont så jag började ta kortare andetag och det hjälpte då.
Hade svårt att sova natten till igår. Jag ligger sällan still när jag sover utan jag vänder och vrider på mig. Men varje gång jag skulle vända mig så vaknade jag för att det gjorde SÅ ont att andas när man rörde sig minsta lilla, så jag sov inte så bra. När jag skulle gå upp igår så kom jag knappt upp ur sängen så ont det gjorde. Höll mig i soffan hela dagen förutom några toalett besök. Durra handlade hem lite saker så jag hade något att äta, han är så snäll mot mig. =) Vid 20 tiden så fick jag riktigt ont i ryggen så jag la mig på min vetekudde (hade den på revbenen när det började göra ont) men det gjorde det bara värre. Vad jag än gjorde så höll jag på att skrika av smärta, så jag bestämde mig för att hoppa i duschen för att det kanske skulle hjälpa. Jag satte igång duschen och satte mig i badkaret och lät vattnet rinna länst med ryggen och så satt jag över 1 timme. Det hjälpte lite men verkligen inte mycket. Efter duschen så tog jag med mig en extra kudde in i sovrummet och hittade en sitt/liggställning som jag kunde ha tills Durra kom hem och han också gick och la sig. Sen låg jag och försökte somna till kl var 1, då behövde jag gå upp på toa så då passade jag på att ta en Ipren i hopp om att det skulle fumka. Sen gick jag och la mig igen och pustade (nästintill hyperventilerade) då jag knappt kunde andas utan att det kändes som att jag skulle explodera. Tycker synd om Durra för han kan inte haft det lätt att somna. Sen somnade jag vid 2 tiden och har inte vaknat förrän vid 7.30 då Durras väckarklocka ringde och han stängde av den. Sen vaknade jag igen när han kom in och sa hejdå. Sen vaknade jag inte förrän vid 12.
Det känns bättre nu, för nu kan jag sitta utan att det gör superont, men att gå och stå funkar inte så bra. Funderar på att ta en värktablett till.

Hoppas att ni får en bra dag. Puss på er!

Överraskad? JA!

Hade ju inget planerat mer än att luncha med Durra idag. Vid 8.45 ringde mamma och väkte mig för att säga grattis och hon undra vad jag skulle göra idag. Jag skulle ju inte göra så mycket så jag sa att jag skulle luncha med Durra, men inte mer. Sen så pratade vi inte om något speciellt utan la på. Vid 11 tiden så bestämde jag och Durra att vi skulle luncha på Soda vid 12. Vid 11.30 så ringde det på dörrklockan och jag väntade ingen så jag trodde det var någon som hade gått fel eller liknande. Jag öppnar dörren och vem står inte där och SJUNGER i trapphuset? Jo, mamma, lillebror (Timmy) och farmor! Skoj att de överraskade mig så, men pinsamt att det sjunger i trapphuset. Mamma går in först med ett paket i famnen, sen kommer farmor och Timmy in med ett stort paket. Kunde lista ut att det var en tavla i det stora paketet, men jag trodde inte att det skulle vara den som jag och Durra har stått framför ett otaligt antal gånger på Ikea och funderat på att skaffa. Jag fick nämligen denna:

För ett tag sen nämde mamma att de skulle skaffa en tavla som fanns på Ikea och undra om jag visste vilken, vilket jag gjorde. Då nämnde jag att jag ville ha just denna och att vi hade funderat på den. =)
Sen fick jag en blender av mamma, pappa och Timmy. =)
Sen visade det sig att de hade varit i kontakt med Durra så de skulle med och luncha med oss. Det var trevligt. På väg tillbaka så gick vi inom Durras styvmammas butik och kollade lite där då de har jättefina änglar som mamma var sugen på. Men det slutade med att Timmy köpte en mugg till pappa med en rolig text på.
Sen gick vi vidare till Ebbas fik för mamma hade lovat farmor att fika där någon gång och de tänkte ta efterrätten där. Jag tog bara en sockerdricka och ingen fika. Känner mig lite duktig.

Hoppas att ni får en bra dag på min födelsedag. Puss på er!

Tankar om allt och ingenting

Var ju hos läkaren i onsdags och gav blodprov. Det togs ur armvecket som vanligt när de behöver "mycket" blod. Hon som tog proverna tog inte prover mitt i armvecket utan lite från sidan. Förstår om ni inte fattar vad jag menar. Men som sist när jag fick ge blodprover genom armvecket så kändes hela armen misshandlad. Ja, misshandlad. Den gjorde ont när man sträckte på den och böjde den. Såg redan i onsdags att det antagligen skulle bli ett blåmärke, men i torsdags så var där inte ett spår mer än den lilla pricken där kanylen gått in. Men i fredags så kom det stora feta blåmärket så nu ser jag misshandlad ut, i armvecket. Det börjar lägga sig lite, men det syns mycket fortfarande.
Får resultatet nu i veckan. Undrar så vad som kommer att hända om de inte har hittat något som det kan bero på.

Imorgon fyller jag visst år och det är inget som jag bryr mig om. Vi ska inte fira mig imorgon så jag kommer inte få några födelsedagspresenter imorgon. Inte ens av Durra då han har jobbat för fullt hela tiden så har han inte haft tid att fixa något och han har frågat om det är okej att jag får min present när jag ska firas. Jag har sagt att han inte behöver ge mig en materiell sak utan att jag hellre bara hittar på något med honom som han har planerat helt själv. Han har sagt att han tänkte att vi kunde äta på Oasen (fondue restaurang) och då kom jag med idéen att då kunde vi ju kanske kolla om mina föräldrar och hans pappa med familj ville med, för de har fortfarande inte träffats och då har jag och Durra varit ihop 2 år 7 månader och 9 dagar idag. Om hans pappa med familj inte kan, så kan man kolla med Durras mamma med familj för det blir trevligare och man sitter längre än om man bara är 2. Nog för att det kan vara mysigt att bara vara 2 men när det är fondue så tycker jag att ju fler destu bättre. Men det är Durra som får styra upp allting och jag tänker inte vara med i planeringen. Jag är där när han säger till mig att vara där (var nu där är?). Jaja, vi får se hur allt blir med det hela.

Har inte så mycket mer att skriva just nu mer än att jag vill att mitt liva ska börja gå framåt och inte stå på samma jä*la ställe längre. Jag vill ha ett jobb, jag vill gå ner i vikt så att jag kan börja tycka om mig själv o.s.v.!  Är det bara jag som mår så jädrans dåligt över mig själv? Kan det inte finnas någon här i närheten som vill gå ner tillsammans med mig? Vi kan ut och gå/cykla tillsammans och bara pusha varandra när den andra har det jobbigt. Det ska inte vara en tävling om vem som gått ner mest på en viss tid, utan att sätta upp många små mål och nå dem en i taget, njuta av att man nått målet och sen ta tag i nästa steg. Vi kanske kan lära oss något av varandra. Kan t.o.m. vara någon som inte bor i hbg så bytar vi nr och tar våra promenader samtidigt fast på olika ställen i sverige. =) Någon som är på?

Ha det så bra allesammans! Puss på er!

Nathalie, Anna, Kellie, Nicke, Tiger och Durra!








Så kan resultatet bli om man bara riktar på måfå när de står närma. Mamma Anna i backgrunden.





Hon försökte gömma sin PEZ-figur Homer.




















Som jag har skrivit ut här i designen så får bilderna inte kopieras av någon. Jag äger copyright!

Läkarbesök

Då har man varit på läkarbesöket idag. Vi pratade lite om själva huvudvärken och jag fick inga tårar i ögonen. =) Sen lös hon mig med en lampa i ögonen och så gjorde vi lite olika tester som att stå på ett ben och blunda osv. Hon sa att hon inte kunde se något som tyder på att det skulle vara något neurologiskt. Sen fick jag gå till labbet och ge 4 provrör med blod och ett urinprov. Får se vad reslutatet blir nästa vecka.

Ha en bra dag ute i solen. Puss på er!

Försvunnen

Läser en blogg och idag skrev hon följande inlägg och läs allt och gör som det står så hon kan komma tilrätta.

Jag vet att jag lovat er att bröllopsbloggen ska vara i en possitiv anda...
Men en av mina närmsta vänners sambo har råkat ut för något  hemskt.
Hans syster Linda e borta...
Jag har aldrig träffat Linda men hennes bror och flickvän är mycket goda vänner till min familj och jobbar på min svärmors restaurang.
Vet inte om ni läste artikeln igår om Linda i aftonbladet?
Hon som är försvunnen?

Hon ska gifta sej med sin blivande på lördag och har varit spårlöst försvunnen nu i ett par dagar!

Jag vill be alla er som läser detta inlägg att kopiera detta bara markera all text klipp ut och sen klipp in i er webbläsare så kommer alla länkar allt vara kvar.
Bilden kommer vara länkad till detta inlägg så att alla som ev kan ha tips hittar  till min blogg och jag kan slussa dom vidare.

Linda spårlöst försvunnen...

kväll. Hon gick ut vid halv tio för att träffa en kompis - v
Linda skulle bara träffa en vän.  Mats och Linda träffades på ett kafé i Falun förra våren. En vecka före deras drömbröllop pussade hon Mats och gick ut - men kom aldrig tillbaka igen. Det var en vecka kvar till Linda och Mats drömbröllop. Allt var planerat - maten, gästlistan och hotellsviten. Linda skulle bara ut och träffa en kompis. Men hon kom inte tillbaka. - Jag vågar inte ens tänka på vad som kan ha hänt, säger Mats. Mats Alm, 34, sitter ensam i vardagsrummet i Falun.
Mats och Linda träffades på ett kafé i Falun förra våren.

Linda, 32, var en vecka från sitt drömbröllop när hon spårlöst försvann.

Efter snart tre dygn har familjen inte fått några svar.

Men nu träder ett vittne fram - som kan vara den siste som har sett henne.

- En man har sett hur hon knuffades in i en mörk bil, säger Lindas bror, Chris Chen.


Läs hela artikeln HÄR

Ny aritkel ute idag som ni kan läsa

HÄR

ska gifta sig till helgen Linda Chen, 32, hade planerat sitt

Har DU sett Linda eller har flera tips som måste komma fram?
Maila: [email protected]


Hoppas att de hittar henne snart så att hon får sitt drömbröllop.

Nervös

Jag börjar bli nervös nu inför imorgon. Jag ska ju till läkaren. Känner på mig att det kommer att bli jobbigt att sitta och prata om huvudvärken. Bara jag har pratat med Durra eller mamma om det så har jag haft tårar i ögonen för att det är jobbigt att prata om det. Får väl säga till läkaren att om vi ska prata om det så kommer jag nog börja gråta. Varför ska det vara så jobbigt att prata om sig själv? Eller det kanske bara jag som lider av det?

Ha en bra dag. Puss på er!

Två nya "familjemedlemar"

För ett tag sedan så beställde jag och Durra en sak som vi var väldigt nyfikna på. I lördags så hämtade Durra ut paketet när jag var hos mamma och pappa. Han testade den ena lite snabbt och var lite osäker på vad han tyckte. Igår så testade han den igen, då testade han den på mattan och mattan blev renare än den varit på länge. =) Vi har köpt denna:


Alltså en H2O Vac Turbo. Och vi fick denna lilla på köpet.

Bilderna är tagna från Google.

 Vi valde att beställa dem då man kunde testa dem mot en liten avgift om man inte var nöjd och väljer att skicka tillbaka den. Jag personligen tror inte att den är så bra som de påstår i reklamen, men som sagt, vår matta har inte varit renare än den är nu. När den är ställd på maxkapacitet så låter den väldigt mycket, men vad gör det när det blir rent? Vi har ju inte så stor lägenhet att det tar mer än 20-30 min att dammsuga den riktigt nogrant.
Den lilla har vi knappt testat då den ska laddas för att gå på full kraft.

Ha det så bra allesammans. Puss på er!

Alva och Nelson

Bilderna i detta inlägg får ej kopieras!!


























































Bjuder

Jag bjuder på en bild från igår när jag var hundvakt och då lät Alva få busa med en kompis lilla hundvalp Nelson. Kommer fler senare idag, jag lovar!


RSS 2.0