Ingen fara..

Ni behöver inte vara oroliga. Jag får den hjälp jag behöver och får det så mycket jag behöver och vill.
Jag får hjälp av min bm, min psykolog, de på obstetriska mottagningen och ska även få hjälp av Klara-gruppen (förlossningen).
Det jag menade med förra inlägget är att  jag hatar att vara gravid med illamående, foglossning osv. Det är skoj när bebisen busar i magen när jag ska sova men det är också allt och det överväger inte allt det jobbiga.

Slutsats

Jag har kommit fram till att jag VERKLIGEN OGILLAR/HATAR att vara gravid och jag menar det!

Tyck och tänk vad ni vill om det men håll det för er själva för jag tänker inte säga mer om det!!!

LÅT MIG VARA!

Har en riktigt dålig dag så bara låt mig vara!!!


Dålig uppdatering

Jag har inget att skriva om just nu så därför har jag inte bloggat så mycket på senaste. Jag har haft mycket som har snurrat runt i mitt huvud men jag får inte ner det i skrift. De sakerna som har snurrat runt i huvudet är inget jag vill skriva här då många nog hade tagit allt på fel sätt och kanske t.o.m. blivit arga på mig. Det är t.o.m. så att det mesta inte ens har skrivits ner på papper eller i datorn.
Har fortfarande inget att skriva om så mer blir det inte just nu.

Puss på er!

Ihhhh

Idag kom mitt efterlängtade microsimkort till telefonen så nu är jag en iPhone användare på heltid. Jag älskar min iPhone. =)

Yessssssssss

Idag hade jag fått min avi på min iphone 4 via mail så jag blev så glad att jag inte kunde låta bli att gå ner och hämta ut den. =) Telefonen är jättefin men jag väntar på mitt sim-kort då det är ett microkort så det jag har nu funkar inte i den nya telefonen. Men det nya ska komma med posten om några dagar och när det har kommit ska jag bara ringa in och aktivera det nya för jag ska behålla samma nr som jag har nu. Vill bara kunna använda den NU, men får vänta lite till och det ska jag väl klara.

Imorgon ska jag till bm och jag hoppas att det inte är sockerbelastningen för isf har jag glömt att skriva upp det så att jag kommer att ha ätit frukost osv. För om jag inte äter eller dricker och det visar sig att det bara är ett vanligt besök så kommer jag ha svultit ihjäl utan någon anledning. Då tänker ni att varför har du inte ringt och kollat upp det, jo för jag glömde bort det i förmiddags och kan inte få tag på dem på eftermiddagen.

Nu vet ni att jag lever iaf. ha det så bra. Puss på er!

RSS 2.0