Sista dagen..

Idag var sista dagen på avdelingen jag har jobbat på sedan jag började på mitt jobb. På måndag är det dags för mig att utbildas så jag kan börja det nya teamet som börjat sedan jag gick på min mammaledighet. Så efter utbildningen så ska jag börja sälja resor. =)

Work Work

Ja, det är vad jag gör just nu. Förutom att blogga dvs. Idag efter jobbet så är det årsmöte med facket så idag blir det en lång dag här för både mig och Durra. Då tänker ni genast, "Men Mio då?". Jo, Mio hämtas redan kl 15 av sin mormor och morfar för att ut och gå en runda m.m. De skulle ev. ha med sig deras hund Alva som har brutit 3 klor på sina framtassar och fått operera 2 av dem. =/
Senare idag så ska min mamma mäta mig så att jag kan beställa min brudklänning. =) Är lite nervös inför om den verkligen är så snygg på riktigt.

Sjuk

Det är aldrig skoj att vara sjuk. I måndags frös jag en del på jobbet, men tänkte inte så mycket på det. På kvällen sen dock så låg jag och skakade och frös. När jag kollade tempen visade den 39.3 grader och ingenstans i hela huset hade vi någon värktablett.
Igår gjordes det inte många knop och febern gick knappt ner när jag tog värktabletter som mamma kom och lämnade till mig. Idag har febern gått ner under 39 grader iaf, men nu har jag börjat bli slemmig och öm i halsen. Eller öm i halsen har jag varit sedan i måndags. Vill inte vara sjuk. Det enda positiva är isf att jag får umgås mer med Mio.

RSS 2.0