Näst sista dagen

Ja, idag är det näst sista dagen här i Thailand. Utan att skämmas så säger jag "JAG VILL HEM!". Hem till vårt hus, vår säng, svensk mjölk och självklart det jag saknat från dag 1 VÅR SON!!
Vi vet att han har haft det bra och vi har fått fina uppdateringar, både från farmor och mormor. :) Hoppas han blir lika glad (helst gladare) som när mormor kom och skulle hämta honom hos farmor.
Imorgon blir det nog inte så mycket mer gjort än att packa våra saker då transferbussen kommer mellan 6.15-6.45 och hämtar oss på söndagen. Vi har inte köpt något turistigt än och vet inte om vi kommer göra det heller. Vi har köpt solglasögon, Durra en keps och en ny liten resväska att ha som handbagage. Det är allt än sålänge, blir väl imorgon man handlar på sig lite annars.


Morgon 1

Bjuder på två bilder. 

Thailand

Just nu ligger vi i ett svalt hotellrum i Thailand. Var framme på hotellet runt 15.30 och klockan är nu 21.09. Vi är båda trötta efter att ha sovit dåligt på planet så det blir nog det vi ska göra härnäst.
Ny dag imorgon och vem vet vad som händer då. :)

Hoppas ni har det bra i Sverige (eller var ni nu är i världen)!


Fredag kväll

Det är fredagskväll och jag sitter redan och gäspar, men det är väll ok när det är jobb hela helgen och nästa vecka?
Vet inte om jag ska försöka lägga mig att sova eller hålla mig vaken en stund till. En sak är säker iaf, jag ska ställa larmet till imorgon. :)

3 av 10 arbetsdagar avklarade innan semestern och tiden går sååååå långsamt bara för att jag längtar till Thailand.


RSS 2.0