Remember that!

Fin låt av Jessica Simpson som alla som är fast i en dålig relation borde lyssna på och samla kraft ifrån.

remember how he told you you were stupid
how he couldn't even look at you anymore
remember how he told you you were crazy
how he got out of the car and slammed the door
he said you cant do anything right
why you gotta make me so mad
just get outta my sight
remember that 

when its 3 am and he's at your door
and he wants you back
and he's begging for forgivness
remember that
when your phone keeps ringing all night long
and that same old weakness gets so strong that you're helpless
remember that

remember how he pushed you in the hallway
just enough to hurt a little bit
remember the whiskey in his whispers
and the lies that fell so easy from his lips
he said he'll never do it again
you can't take it back
the proof is on your skin
remember that

when its 3am and he's at your door
and he wants you back
and he's begging for forgivness
remember that
when your phone keeps ringing all night long
and that same old weakness gets so strong that you're helpless
remember that

it doesn't matter how he hurts
you with his hands or with his words
you don't deserve it
it ain't worth it
take your heart and run

when its 3am and he's at your door
and he wants you back
and he's begging for forgivness
remember that
when your phone keeps ringing all night long
and that same old weakness gets so strong that you're helpless remember that
remember that
oh remember that

remember you're gonna be all right take it from me i've stood there in your shoes

Bio igår

Igår såg jag och Durra hangover (baksmällan) på bio. Jag försökte att inte ha några förväntningar på den då jag har hört så många säga att det är årets komedi. Lyckades då inte med att inte ha så höga förväntningar så jag tyckte att den var bra, men inte bäst. Jag skrattade inte hysteriskt en enda gång och åt mycket som var roligt var det inte värt att skratta åt. Men ser den nog igen sen när vi har den och hoppas på att den kanske är bättre då. Nu är där bara en film som jag längtar till att få se, nämligen ICE AGE 3!

Hoppas att ni har det bra. Puss på er!

Dålig uppdatering

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera, men så blir det ibland. Har inte så jättemycket att berätta igentligen mer än att idag tar Durras semester slut. Sen han kom hem från Cypern så har vi inte gjort så jättemycket. 
I tisdags var hos hans mamma för att fixa datorproblem (han gjorde det medans jag spelade spel på mobilen).
Onsdags så var det dags för Durra och ett gäng killar att se Metallica i Köpenhamn så då passade flickvännerna på att ha typ tjejkväll med tacos, tv-spel, promenad, chokladpudding, film (skitdålig) och kortspel. Lyckad kväll helt enkelt.
Vi fick ett ryck i torsdags och åkte till Media Markt i Malmö för att se om de hade något att erbjuda. Det kändes väldigt urplockat tyckte jag, för där var massvis med plats åt systemkameror och objektiv men det var inte mycket som låg uppe i hyllorna så jag blev lite besviken, men det fick ändå bli ett kamerastativ som fick följa med oss hem. På väg hem från Media Markt så svängde vi inom Center Syd och där gick vi in på Bauhaus för att köpa en ny duschslang och så kollade vi på lite lampor. Var även inom en runda på själva Center Syd men hittade inget intressant så vi åkte hem.
Igår så gjorde vi inget speciellt, gick en runda på stan och försökte undvika festivalen. Durra ville in på hans gamla jobb för att prata om lite saker så det gjorde vi. När vi var färdiga där så ville Durra ha en texmex tallrik av festival maten så när vi kom till det tältet så var där bara en kille och han stod och höll i tältet för att det inte skulle flyga iväg. Jag tar tag i tältet för att hjälpa till och då kommer det en riktig jäkla regnskur så vi fick ta skydd inne i tältet. =) Det slutade med att Durra fick den där texmex tallriken gratis som tack för hjälpen när det var jag som hjälpte till. Plus att han knappt blev blöt för han ställde sig så att jag fick stå med ryggen ute i regnet, så min jacka var dyngsur när vi kom hem. Den hänger fortfarande på tork.
Idag händer det nog ingenting, kanske skulle träffa en kompis men har inte hört något så vem vet, jag kanske drar hem till mamma och pappa.

Ha det så bra. Puss på er!


Grattis!!

Grattis till flicka nummer två Anna och Niclas. Hoppas att vi snart kan komma och hälsa på er. För er som är nyfikna kan ni läsa mer här.

Ha det så bra. Puss på er!

=)

Nu är han på väg hem till mig. =) Just nu är han i Wien och han hoppar på planet till Kastrup om ca 30 min. Så nu är det verkligen inte långt kvar. Jag längtar så efter att få krama och pussa på honom. Känns som att jag kommer vara så klängig idag, men det får han stå ut med. =P
Har ont i benen idag efter klättringen igår.

Hoppas att ni har det bra. Puss på er!

Kullaberg bilder


















En bild på Malins katt Venus.

Jag är så fjöntig!

Hur jävla överlycklig kan man bli när ens älskling ringer. Jo så glad så man börjar gråta. =) Durra ringde precis och sa att han ville höra min röst istället för att bara smsa och jag försökte hålla rösten så normal det bara gick. Så snackade vi lite och så sa jag att det inte kommer bli något roligt alls i helgen och då blev jag lite darrig på rösten (för jag blev arg på vädret för såg verkligen fram emot det) och sen efter en stund så sa han att han saknade mig och då började jag gråta. Glädjetårar, fast det lät nog inte som det i telefonen. Gud vad jag är fjöntig!! Haha.







Puss på er!

Tom. Ledsen. Saknad.

Det är vad jag känner just nu. Jag känner mig så tom utan min älskling. Lägenheten känns tom fast att katterna är här någonstans. Jag är ledsen för att det gör ont i hela mig när han är så långt borta. Jag saknar honom så mycket. Visst får jag lite sms om vad de har gjort eller ska göra, men frågar han mig en enda gång om hur jag mår/har det eller har gjort idag? NEJ! Det gör mig mer ledsen. Visst, han är på semester men lite vill jag att han ska tänka på mig när han ligger vid poolen eller på stranden och solar. Har inte fått ett ända gulligt sms av honom eller ett "jag saknar dig". Jag kanske överanalyserar men just nu vet jag inte vad jag ska tro eller göra. För även om jag saknar honom som få så vill en del av mig kanske inte vara här när han kommer hem för då är det ju som att jag bara har väntat på att få krama om honom. Jag verkligen hatar att vara ifrån honom så länge när han är så långt borta. Men det verkar inte alltid som att han känner likadant. Visst, det är han som jobbar dubbelt så visst ska han få hitta på något roligt med sina kompisar för sina pengar men så vet jag att när han inte jobbar dubbelt längre så kommer det inte vara så att han hittar på något bara vi för att ta igen en del av tiden som går förlorad när han jobbar 13 timmar om dagen. Jag känner mig ensam och väldigt försummad och faktiskt inte speciellt älskad under sommrarna.
Men då tänker ni väl att då får du ju umgås med dina kompisar desto mer, men saken är den att jag har knappt några kompisar. Min bästa kompis när jag gick i högstadiet-gymnasiet flyttade till Växjö för att studera vidare, så vi ses knappt alls och tack vare det skit vädret som ska komma i helgen så blir det inget tältande och fiskande med henne. Hade verkligen sett fram emot det. Min närmaste kompis nu (har ingen bästa kompis längre) hon har sitt jobb och sin sambo, sina systrar och andra kompisar att umgås med. Visst, jag har börjat få kontakt med två gamla klasskamrater, men den ena bor ju så långt bort som i Hjo(!) och den andra pluggar i Köpenhamn i veckorna (inte nu på sommaren). Jag vill ha fler kompisar, speciellt som bor i närheten (helsingborg), men det är inte lätt att få kompisar när man inte har ett jobb eller har pengar till att gå ut för att träffa folk. Sen är folk inte sugna på att skaffa kompisar när de är ute för då vill de ju ragga eller bara ha skoj med sina kompisar som de redan har.
Jag känner mig fan deppig när jag tänker på hur jävla tomt liv mitt liv är. Jag har inte mycket att hurra för, är det konstigt att jag är osäker på mig själv och att jag inte vill vara utan dem jag älskar då? Sitter fasiken och gråter, så nu kommer jag snart in i en ond cirkel med den förbaskade huvudvärken.

Älskling jag har dig hellre varsomhelst i Sverige utan att få träffa dig än utomlands! Jag vill att du ska komma hem nu.

Du är den jag aldrig vill vara utan.

Puss på er!

Hjälp!

Hjälp mig med en sak. På måndag kommer Durra hem och jag vill så gärna göra något mysigt med honom eftersom han har varit borta i 8 dagar då och jag har saknat honom så mycket. Men vad ska jag hitta på? Saken är den att på måndag så är det stand up på fredriksdalsteatern (han ska inte köra ljudet) och vi har tänkt att om han orkar så skulle vi dra upp och kolla på det, men jag tycker inte att det är något som blir mysigt så kom med förslag på vad vi kan göra tillsammans efteråt (om vi nu går upp). Jag har så dålig fantasi. Känns som att det kommer att sluta med att vi ligger i soffan och kollar på film eller någon serie och det känns inte så lockande just nu iaf. Kan ju iofs om vädret är fint dra ner till stranden och bara vara ensamma med naturen. Gud vad jag saknar honom nu när jag började tänka på vad jag vill göra när han kommer hem. Önskar nästan att han och Lasse (en av de killarna som är där nere) bytade biljett, då Lasse åker hem natten till lördag.

Hoppas att ni får en bra dag. Puss på er!

Trevligt besök

Idag så fick jag ett sms av mamma och pappa där det stod att de var på väg in till helsingborg för att kolla på den stora båten som låg i norra hamnen. De undrade om jag ville med så kunde vi äta sen. Så jag hakade på så jag, mamma, pappa och Alva promenerade ner till Dunkers kulturhus och såg den stora och fula båten. Trodde den skulle vara lite finare eftersom den tar så många passagerare. Att skicket kanske inte är det bästa kan jag förstå men själva formen på båten är ju fult, enligt mig. Se själva.


Efter att vi kollat på båten så var det tänkt att vi skulle äta, men vi behövde en uteservering där Alva kunde vara med utan att det skulle vara för trångt då hon inte kan ligga stilla så länge. Vi bestämmde att vi skulle ta med maten hem till lägenheten så skulle vi äta mat från Thaicorner, men när vi skulle dit så öppnade de inte förren kl 18 och kl var bara 16.20 så vi valde att sitta i skuggan ute i stadsparken ett tag innan vi gick in för att duka osv. Maten på Thaicorner är så god, synd att de stänger för semester på fredag. Under tiden vi skulle äta så ringer Durras mamma för att fråga om jag ville med och fiska då hon och hennes sambo skulle göra det. Jag sa att det var snällt att de tänkte på mig nu när jag är ensam  hemma men att mina föräldrar var på besök denna gången.


Hur har ni haft det idag?
Hoppas att ni har haft det bra. Puss på er!

090714












Min lilla hemlighet..

Nu är jag så trött på det så nu får det vara nog, jag vill veta vad det är som är fel. Förra veckan så pratade jag med en anställd på transportavdelningen som jag har gått brevid mycket om att jag vill veta vad som är fel och jag vill slippa det jag har dragits med så länge som jag nu har. Det slutade med att vi gick bort till avdelningen som heter medicin akuten för att jag skulle få prata lite med de i receptionen om hur jag ska gå till väga för att få reda på felet. De tappade nästan hakan när jag sa hur länge jag har haft problemet utan att kolla upp det. Jag skulle börja med att ringa min husläkare (dvs min vårdcentral) och säga att jag ville starta en utredning ang mitt problem och se hur de kommer att gå till väga.
Nu undrar ni säkert vad jag har för fel, de som känner mig väl (eller en del på transport avdelningen) vet redan vad det är jag har tampats med under en lång period av mitt liv.
So here it comes: Jag har haft huvudvärk i varje dag sedan 6 år tillbaka. Ja, ni läste rätt 6 ÅR!  Jag har haft det sen jag började 1:an i gymnasiet och i vissa perioder har det inte varit så jobbigt, men nu har jag fått nog. Vill inte vakna varje dag och ha huvudvärk, ha det hela dagen och det sista man känner innan man somnar är huvudvärken. Nu undrar ni kanske om det är fel på mina ögon och det har jag kollat upp. Jag har ett minibrytningsfel, men jag ser lika bra med som utan glasögon så det är inte ögonen. På en skala från 1-10 där 1 är nästan obefintligt och 10 är där jag knappt kommer upp ur sängen så har jag i snitt en huvudvärk som ligger på 3-5 varje dag. Väldigt sällan den ligger lägre än så. Tar inte tabletter om det inte är absolut nödvändigt, dvs när jag knappt kommer upp ur sängen men de hjälper knappt.
Så idag har jag ringt min vårdcentral idag för att jag vill börja en utredning ang. min huvudvärk. Jag fick en tid den 5 augusti. Det var den tidigaste tiden de hade vilket är lite jobbigt då jag vill få det överstökat nu. Jag vet ju inte vad det kan vara eller vad det beror på. Hoppas att de hittar vad felet är så jag kan slippa den förbaskade huvudvärken. Hellre en (jobbig) diagnos än att de inte vet vad den orsakas av, för då får jag leva resten av mitt liv med den skiten. Hoppas iaf på att kanske kunna få starkare medicin så jag kan slippa den lite. =)
Känner på mig att jag kommer att bli mycket gladare om jag slipper huvudvärken. Jag vet inte varför jag inte har kollat upp det tidigare, så fråga mig inte ens för jag kan inte svara på det.

Det var min lilla hemlighet som jag har haft för mig själv väldigt länge. Hade inte berättat för mamma och pappa förren nyligen att jag har haft det så länge.

Saknar dig älskling, vill ha dig hemma fast jag vill ju att du ska ha skoj också. Jag älskar dig!

Hoppas att ni har det så bra. Puss på er!

EFTERLYSES!!!

Jag EFTERLYSER bilder från studentbalen och studenten 2006 från Ö:a utbildningscentrum. Jag behöver inte vara med på bilderna då jag vill ha blandat med bilder. =) Skriv en kommentar om ni har bilder om ni har bilder så får ni min mailadress (om ni inte redan har den). Om ni inte har blogg själv så skriv ut er mailadress, kan ta bort er kommentar om ni inte vill att andra ska se er mailadress. JU FLER BILDER DESTO BÄTTRE!!!! =)

Puss på er!

Köpenhamn-Wien & Wien-Larnaca

Då var han på väg till Cypern just i skrivande stund. Dagen har känts tung och jobbig då vi (läs han) har gått och väntat på att klockan skulle bli 16 så vi kunde gå ner till tåget så han kunde komma iväg mot Kastrup. Det kändes tungt att säga hejdå då han inte kommer hem förren den 20 juli igen. Lite glad blev jag när han sa att han hade lite dåligt samvete för att han skulle lämna mig hemma då han vet att jag kommer att ha så tråkigt när jag är ensam hemma. Men jag sa att han inte fick ha dåligt samvete när han är där nere för han ska ha kul och festa när han är där. Han åker ju ner för att ha skoj med sina kompisar. Han lovade mig att komma hem hel och att inte supa skallen av sig varje dag. =) Men supa kommer han ju att göra varje dag, det är ju därför han åkte ner. Just nu känns det helt ok att han inte kommer att vara hemma på 8 dagar, men det kommer väl ikväll när jag ska sova då jag inte är van vid att sova själv.
Någon som vill bo hos mig från imorgon tills på fredag? Isf hör av dig! =)

Praktiken den går bra. Har endast en vecka kvar nu. Har inte så mycket att berätta då det inte har hänt så mycket intressant där nu på ett tag.

Jag hoppas att vädret blir bra i helgen för jag har lite planerat. =) Fredag - lördag är det tänkt att jag och en gammal kompis ska tälta och fiska ute vid Västersjön och hon ska ha sin hundvalp med sig, så det kommer nog bli många foton därifrån om nu vädret blir fint.  Blir det regn så blir vi väl här och kollar på film eller något sådant. Sen på söndagen är det tänkt att jag och Malin (en annan kompis) ska åka ner till Falsterbo horse show och se världseliten i både dressyr och hoppning. Mamma kanske hänger med också, vilket hade varit skoj. Ingen av oss har varit där innan. Malin är inte speciellt hästintresserad men vill hänga med för att umgås med mig då det var ett tag sedan det var bara vi. Mamma är ju osäker på om hon ska med då de håller på att renovera sitt sovrum i huset. Så blir det att vi kommer iväg så lär det bli många bilder där också.

Håller tummarna för dig på tisdag mamma om det nu är något intressant.

Hoppas att ni har det så bra. Puss på er!

Minnesstunden är över

Gud vad fin minnesstund, det är nästan så att jag önskar att jag var där trots att jag inte är ett jättefan av honom. Talen och framträdena var så fina och rörande, hade han hört alla dessa fina ord som de har sagt idag under hans livstid så hade han kanske fortfarande levt idag, han kanske även hade mått bättre än vad han antagligen har gjort de senaste åren.
Michaels dotter sa nyss att han sen hennes födsel har varit den bästa pappan i världen och att hon älskar honom. Det var tungt för henne att säga det då det syntes att hon är helt förkrossad och då började tårarna rinna. Jag vet att det är lite löjligt då jag inte kände honom eller familjen men det har varit så fint.

Minnesstund för Michael Jackson

Jag är just nu säkert en av många som kollar på minnesstunden för Michael Jackson som tv4 sänder. Just nu sjunger Mariah Carey och det ser ut som att hon har svårt att hålla tillbaka tårarna. De säger att detta är den största mediabevakelse på en begravning sedan prinssesan Diana för 12 år sedan. Kan slå vad om att det kommer att bli en fin cermoni med många bra tal av många kända.
Han kommer att bli saknad av många. Mig bl.a. för när jag ser bilder på honom från 1991 när låten Black or white kom ut, det är då jag minns att jag 4 år gammal var lite förälskad i honom så som en 4-åring kan vara. =) Ju mer jag kollar på bilder så blir jag mer ledsen (just nu iaf).
Han har gjort MYCKET bra musik och tre av mina absoluta favorit låtar är Black or white (självklart), Heal the world och We are the world som han skrev ihop med Lionel Richie och Tina Turner och är inspelad av artisterna på välgörenhetssprojektet "USA for Africa". Sången gavs ut på singel och pengarna gick till det av svältdrabbade Etiopien. (Singeln sålde 800 000 exemplar redan första veckan.)

När ryktena kom om att han hade antastat barn så visste jag inte vad jag skulle tro, men ju mer tiden gick (trots att jag inte följde rättegångarna) så trodde jag att så inte var fallet. Jag personligen tror att han var ett barn som älskade att leka och busa (så som alla barn) fast han var fast i en vuxen mans kropp.
Just nu vet jag inte vad jag ska skriva mer än att det är tv4 som kommer att stå på här tills jag går och lägger mig.

Hoppas att ni har haft en bra dag. Puss på er!

Våra nya soffor

Före:



20+ gammla soffor.

Efter:




10 är gammla soffor.

Bilderna på de nya sofforna blev inte så bra då det var mörkt och jag använde inte systemkameran nu.
Vad tycker ni om hur det ser ut nu? Vi har inte vant oss än. Kan tillägga att det är 10 års skillnad på sofforna så vi har iaf bytat upp oss. =) De nya sofforna är mina föräldrars gammla soffor som är i Italienskt skinn och kostade en del när de var nya, men gud vad de är sköna. =)

Hoppas att ni har haft det bra. Puss på er!

Massor med gamla blandade bilder


Pappa

Farfar (R.I.P.)

Farmor






























Mamma




Adela


Första bilden på oss som ett par. =)





















































Nu orkar jag inte leta upp fler bilder.

Jag mår bra och har det bra på praktiken. Hoppas att ni har det bra. Puss på er!

RSS 2.0