Värsjö igår

Igår var vi hemma hos mina föräldrar och då vädret var fint passade jag på att ta med kameran för att fota deras vita vilding. =) Blev även några korta filmklipp som jag gärna lagt upp ett iaf, men har glömt hur man gör det. =/ Bilder får ni iaf.

Mio tycker hunden är intressant och rolig så här är några bilder på Mio när han och morfar jagar hunden.
Sen skrattade han jättemycket när hon kom springandes mot än efter hon hämtat leksaken som man kastat iväg.

Sen testade pappa kameran.

Kolla in Alvas min. =)


Bilder från kusinträffenMamma, moster, morbror, jag och mormor. (Ur bebisens perspektiv)Bara för att Henrik passade i tiara.


Kusinträff i Mörarp

Har varit på kusinträff idag ute i Mörarp. Kameran fick följa med så bilder kommer. Iaf på Mio. Det var första gången på väldigt många år alla kusinerna kunde vara med samtidigt. Mycket folk blir det när man har stor släkt (Durras släkt).

Barnkalaset

Det var trevligt på barnkalaset. Lagom med 3 barn och 7 vuxna. :) Tyvärr så glömde jag kameran :( så där blev inga bilder tagna.

Barnkalas ikväll

Ja, ikväll ska vi iväg på barnkalas. Det är lilla K som blir 2 år idag så det ska vi fira. Extra skoj nu när Mio är äldre och förstår mer så kanske de (K och storasyster N) kan leka lite med honom. =) Funderar på att ta med kameran, så får vi se om jag lägger upp några bilder sen om jag får det för de som hamnar på bild dvs. :P

Tråkigt och ensamt

Ja, här händer inte speciellt mycket om dagarna tyvärr. Vädret är grått och tråkigt och då blir det inte speciellt mycket roligare att hitta på något. Sen är det inte speciellt att nästan göra allt själv, både med huset, Mio och ev utflykter. Visst jag är mammaledig, men Durra är iväg och jobbar ca 16 timmar tis-fre och måndagar är han bort ca 11 timmar och lör-sön är han borta 5 timmar, så det blir verkligen att ALLT får göras själv. Jag är sådan som människa att jag vill ha sällskap när jag ska hitta på saker. Att t.ex. åka till Väla själv inspererar inte mig alls tyvärr. Jag känner inte för att göra något alls om dagarna och allt känns som sagt tråkigt. Visst är Mio go och glad hela dagarna i ända, men han har ju skrikperioder ibland och att då inte ha någon som kan ta över är jobbigt. Jag beundrar verkligen ALLA ensamstående föräldrar som finns här i världen.
Som tur är har Durra snart semester MEN han är bara helt lidig på måndagar så vi kommer fortfarande ha en jäkla tid att passa alla dagar UTOM måndagar. Han har 4 veckors semester dvs 4 helt lediga dagar, en av dem (behöver ta det en måndag då slipper man tänka på när man måste vara hemma för att han ska jobba) ska jag till Ullared med min mamma och hans mamma (och någon mer om där är någon som vill med) och så vill hans mamma att vi ska komma hem till henne på kvällen där sen och fira att hon har fyllt år. Ska bli intressant att se om hon kommer ihåg att jag fyller år 5 (!) dagar efter henne. Hon har inte grattat mig en enda gång och detta blir 5:e födelsedagen sen jag och Durra blev ihop. Sen vill hon att vi ska använda en av hans lediga måndagar till att åka till danmark och en stuga de lånar där. Så isf är 2 måndagar borta sen den första måndagen vill han inte göra något på alls och sen är där isf en kvar och jag tycker att det är jäkligt tråkigt att inte bara ägna hans lediga dagar på hans son som han knappt träffat sedan Fredriksdal drog igång. Men det är inte min semester så det är upp till honom hur han vill planera sin semester.

Aaa… SixBar

Ingångshöjd 160 cm.
Ja, de ställde även upp i detta. =)

Rivning

Höjt till 170 cm(?).Tyvärr rev han.
Ytterligare höjning till 175 cm(?).


Ytterligare höjning. 180 cm(?).

Tyvärr rev de på väg ner. =(

Vinnaren.

Tretorn ponnystafett vs Horse Man Team

Här kommer de 2 sista inläggen med bilder från Falsterbo.

Rivning
Bus i soffan

Ja, det gör Mio just nu. Han sitter med ett kuvret och skrynklar och slår och har sig. =) Så gulligt så. Det är ett kuvert med fönster i så det prasslar ju så skoj. ;)

Hoppgunga är skoj =)

Mio sitter/står i hoppgungan och hoppar för fullt. Jag sitter i soffan och kollar på och kan inte låta bli att le för det syns verkligen hur skoj han tycker den är. =) Har 2 inlägg kvar om Falsterbo men de kanske kommer ikväll då jag inte hinner/har lust just nu. Om lite mer än en timme ska vi vara hos BVC, ska prata med Iris (BVC-sköterskan) om hur jag ska lägga upp hans matning då jag gärna vill ha den så lik som dagis tider redan nu.
Häromdagen så såg jag att en gammal kompis hade tatuerat sig och sa att hon behövde börja tatuera igen så då frågade jag om hon hade gjort det innan och det har hon så nu har vi bestämt att hon ska göra denna på mig:


Fast utan texten till höger, den har jag med så att jag vet det om det blir ett barn till så ska det vara samma teckensnitt. Den ska sitta i nacken/början på ryggen mellan skuldrorna. Har velat länge om jag ska ha den där eller på handleden men Durra tycker det blir snyggast i nacken så då hamnar den där.

Vill tipsa om att de just nu har 25% rea på bilbarnstolar på babyland. Klicka på bilden för att komma till babylands hemsida.JMS Falsterbo Derby

Varning för MEGA BILDBOMB!

Sen gick solen i moln så då blev många bilder "disiga" och vi fick dåliga platser men bilder blev det iaf. :P Blir mer en 1 bild/ekipage nu.
Kollar in konkurenterna.Rivning

VägranHan rev båda hinderna i kombinationen.Vägran.

Sedan rivning på andra försöket.

Tyvärr rev han den näst sista bomen på hela banan. =(


Sen var det omhoppning och då fick vi platser längre ner så då blev bilderna lite roligare.Fick ingen bild på den andra hästen då den rev 3:e hindret och valde att inte hoppa vidare.

Folksam Scandinavian Open 6-åringar, final

Såg inte hela detta heller men här kommer lite bilder från det iaf.
Den sista hästen i omhoppningen såg vi och sedan ärevarvet.

2:an

Vinnaren blev lite rädd för publiken på läktaren båda gångerna.

Kopparbergs Trophy, kval Grand Prix

Rivning.

Vi såg inte färdigt hela klassen då Kristina blev hungrig så vi gick. Men vi såg ärevarvet efter att det ätits och Malin Baryard-Johnsson vann denna klassen. =) Fotade dock inte ärevarvet p.g.a. väldigt dåliga platser.

Falsterbo igår

Det är synd att alla dagar inte kan vara som igår med att vara omringad av hästar i världsklass, ha en bra kamera och trevligt sällskap. =) Måste kolla igenom bilderna för att veta vilka jag vill ladda upp här och det tar ett tag. Jag tog 1929 bilder igår och har raderat de som blev dåliga och då blev det 1338 bilder kvar. Det enda som var synd att vi inte kunde köpa någon numrerad läktarplats då ALLA var slutsålda. =( Lite synd att det blev molnigt på eftermiddagen så vissa bilder blev tråkiga och grå. =/Några smakprov bara. Det kommer att komma ett inlägg någon dag när tid finns att lägga upp massvis av bilder och berätta lite snabbt.

Vad säger du Kristina, på det igen nästa år?

Puzzla

Jag känner för att puzla. Vill sitta och hålla på med ett 1000 bitars puzzel, men har ingenstans att sitta med det just nu. =( Får väl se om Durra inte kan fixa lite i hobbyrummet åt mig nu i helgen. Vi har ju lite låder och skit som ska ut därfirån då vi behöver dra ut golvet så att det kan få andas lite då det är risk för mögel just i det rummet.

Besök

Idag fick jag och Mio besök av underbara Malin. Satt mest och snackade skit men tog oss även ner till conditoriet och fortsatte att snacka under en fika.  Det var väldigt skoj att få sällskap idag.

Falsterbo

På lördag ska jag och Kristina ner till Falsterbo och gud vad skoj vi ska ha. =) Längtar så mycket så det är sjukt.

RSS 2.0