Tagit steget

Igårkväll bokade jag in mig som fotograf på min första hopptävling där jag kan sälja mina bilder. Ska bli spännande, så nu hoppas vi att resultatet blir bra och att där är någon som vill köpa lite bilder.


Ny hårfärg en nystart?


Funderar och funderar

En del av min vakna tid och min energi går just nu till att fundera på om jag ska satsa eller inte.

Det jag funderar på är om jag ska satsa på det jag skulle vilja jobba med i framtiden eller om jag ska avvakta tills jag känner att jag mår bättre.

Min dröm är att leva på att fotografera ridsportsevenemang t.ex. tävlingar, utställningar osv. Jag har kommit i kontakt med en som fotar en del tävlingar och kunnat fråga hur hon gör för att sälja sina bilder osv. Genom henne har jag hittat ett företag där man kan fråga om de vill ha en extra fotograf (de handlar inte om en anställning) och sen anmäler man vilka tävlingar man ska åka till, efter varje tävlingsdag så redigerar man bilderna och laddar upp på deras hemsida. Där matchas sedan ekipaget så man kan söka på ryttare, klubb, vilken tävling och köpa bilder.

Ni kanske tänker att det är ju dumt att göra detta nu när jag har den ångest jag har av att gå utanför dörren.
Själv har jag märkt att om jag åker någonstans där ingen känner mig (eller det iaf är liten chans att möta någon jag känner) så är det inte i närheten av lika jobbigt som att åka ner till Coop och handla t.ex.

Sen är det ju såhär också, för att kunna göra detta behöver jag hjälp med barnvakt under sommaren då Durra jobbar som han gör med 2 jobb. Sen kommer jag efter att barnet fötts inte kunna åka iväg på ett tag heller.
MEN eftersom jag inte blir anställd så har jag inget tvång på mig att jag ska hit eller dit på bestämda datum utan jag väljer själv vilka tävlingar jag vill på efter de datum jag kan osv.

Hur hade ni gjort i mitt fall? Börjat nu eller väntat?


Båda bilderna är oredigerade från Falsterbo Horse Show 2011.

Sen senast

Hej bloggen. Nu var det längesedan jag skrev något. Anledningar till det finns i oändlighet men orkar inte gå in på anledningarna.

Ja, vad har då hänt sen sist undrar ni säkert. Mycket har hänt på lite mer än en månad såklart så kan inte berätta allt.

Vi börjar med det senaste RUL. Det visade att bebisen vuxit som den ska på de veckorna som var mellan mina RUL. Dock blev jag flyttad 2 veckor bak i graviditeten så att istället för att vara i v 19 (har för mig det skulle vara det då) var jag i v 17. Detta tog hårt på mig då jag har en depression.

Det har varit mycket strul med läkare hit och dit och 2 olika psykologer som försökt hjälpa mig. Har bara fått heltidssjukskrivningar på 1-2 veckor i taget.

Idag har jag haft möte med överläkaren på obstetriska mottagningen/förlossningen.
Har fått många klartecken och mer hjälp framåt. :)
Sjukskrivning april ut.
Jag har sagt att jag vill ha KS så de bokar datum för det åt oss och skickar hem tid och datum till oss.
Könet var hon inte helt säker på men vi vet vad hon tror så håller det för oss själva.

Jag har alltså någon sorts depression och ångest, detta är jag sjukskriven för. Jag går till psykolog nästan en gång i veckan och har en remiss som blivit skickad till psykiatriker för att kunna må så bra som möjligt de sista månaderna.

Det var i korta drag vad som hänt sen sist.


RSS 2.0