Göteborg Horse Show och uppdatering

Igår var vi på Göteborg Horse Show och hade det trevligt, eller jag hade trevligt och Durra sysselsatte sig med att fotografer. Tyvärr blev inte bilderna så bra när vi la över dem i datorn så får se om Durra har lusta att sitta och redigera lite någon dag för jag kan ingenting om det alls. Jag är helt inne på att köpa en ny kamera efter våren/sommaren för vill ha en som har snabbare fokusering och tar fler bilder per sekund. Men jaja, vi får se hur det blir med det. Tänkte bjuda på en bild som blev bra iaf.I torsdags så fick jag reda på att jag får fast på jobbet och jag blev glad då det är mitt första fasta jobb jag fått. Detta "firade" vi med att boka en resa till Thailand. Så den 20 april så åker vi till Thailand och kommer hem den 4 maj. =) Ska bli så skönt. Vi ska åka till Phuket området och vara på ett hotell ca 1 vecka sen drar vi antagligen till Phi Phi en runda sen får vi se var vi slutar. Durras syster ska också med då det är hennes ideé, men hon följer inte med hem då hon förhoppningsvis får jobb på en skidresort på Nya Zeeland. På vägen hemn tänkte jag och Durra ta oss in till Bangkok då där är några timmars väntan på flyget till Köpenhamn, så har man varit där också.

Hoppas att ni har haft det bra. Puss på er!

Jag är lycklig..

.. just nu och kan snart bli ännu mer lycklig. =) Jag är lycklig för att jag har saker att se fram emot denna våren och försommaren. På fredag åker vi ju till Göteborg för att se Göteborg Horse Show och då passar vi självklart på att sova på hotell tills på lördagen.
Sen händer det med största sannolikhet något i slutet av april, men då detta ännu inte är 100% säkert så skriver jag inte ut det här just nu.
Det är ju även så att jag i förrgår köpte min efterlängtade endagsbiljett till Sweden Rock då jag nu vet att Billy Idol spelar på lördagen , så nu är det spikat att jag ska få se honom LIVE! =)
Annars har jag inte något roligt att berätta just nu. Eller jo jag har haft möte med min gamla och nya avdelningschef (samtidigt) och har bara fått så mycket beröm om hur jag sköter mig på jobbet mot alla kunder och kollegor. Har aldrig fått så mycket beröm innan på ett jobb, så jag håller tummarna för att det blir fast jobb snart. Annars har jag bara denna veckan och nästa vecka kvar att jobba där. =/ Och blir det så så får jag inget att se fram emot i april. =( Men återkommer med den informationen senare.

Hoppas att ni har jaft det bra. Puss på er!

Jag dör...

..av längtan! Igår berättade  min kära sambo för mig att en av mina idoler sedan jag var ca 12 år gammal kommer till Sweden Rock i år. Jag stod nog och såg ut som ett fån. Jag vet att jag stod med hakan ner till fötterna först, sen så med världens fånigaste leende på läpparna och helt stum var jag. Inombords så ville jag bara skrika och hoppa och studsa och bara flippa ur helt. Då undrar ni kanske vem denna idol är, kan ju säga att ordet idol är en ledtråd. =) Så jag har bestämt mig för att jag ska till Sweden Rock, iaf en dag. Nu ska de bara säga vilken dag han ska spela på också. Jag ska stå fånigt långt fram och skrika och sjunga med. Just nu är spotify igång på hög nivå och spelar BILLY IDOL låtar för mig så jag typ bara vill sjunga med så att jag blir helt hes. Det enda negativa med det skulle vara att jag inte kan jobba imorgon då.


Tack vare denna skivan så blev jag ett Billy Idol-fan. Tack ska du ha mamma. =)

Jag DÖR av längtan! Jag älskar Billy Idol!!! =)


15/2

Vi gjorde ju inte alls som jag trodde igår, utan det slutade med att vi var hos Durras pappa med familj flera timmar. Vi åt och fikade gott och Durra hjälpte dem med diverse olika tekniska saker. =) Jag och Anna (Durras styvmamma) kom fram till att vi nog snart skulle börja simma tillsammans, men inte just nu för hon har mycket och göra och jag kan ju tyvärr inte använda min högerarm normalt än. Så det längtar vi till att få sällskap som drar dit än när man egentligen inte orkar, för det är för lätt att övertala Durra om att vi simmar imorgon istället.

Var uppe hos ortopeden idag och fick kollat armen. Han tyckte det såg bra ut och så fick jag nya tabletter som ska vara lite starkare, samt en remiss till sjukgymnast så jag kan börja komma igång så snart som möjligt med övningar så att jag kan få tillbaka all rörlighet i den.
Var på jobbet en runda för att prata med min avdelningschef och den nya avdelningschefen. Hoppas att de nya tabletterna hjälper för isf ska jag börja jobba igen på onsdag.

Hoppas att ni har haft en bra dag. Puss på er!


Alla hjärtans dag

Durra är i skrivandes stund ute på Väla för att köpa lite sladdar, till vad vet jag inte och vet inte om jag orkar engagera mig i det. Sa på skoj när han åkte (utan att tänka på att det var alla hjärtans dag idag) "Köp nu något fint till mig." Svaret jag fick var "För att det är alla hjärtans dag?" Så nu är frågan om han kommer köpa något med sig hem till mig eller inte. Hade ju varit skoj men absolut inte nödvändigt då jag inte har köpt något till honom. Tror dagen kommer att spenderas framför tv:n med tv-spelande och film tittande. Jag tänkte försöka börja läsa den förlorade symbolen av Dan Brown idag, får se hur det går med det.

Igår var vi uppe hos Emma några timmar och firade henne, men när vi kom så gick alla. Hur ska man tolka det? ;) Hon har haft öppet hus för hela tjocka släkten så att alla inte skulle vara där samtidigt. Men vi satt och snackade Emma, Durra, jag och deras kusin Glenn. Vi spelade även lite kortspel och Glenn vann. Jag kom sist =( men men, någon ska ju göra det. Sen när klockan nästan var 23 så drog Durra, jag och Glenn vidare ner till stan för att vi skulle till Bara Rock men där var kö in så vi gick vidare till ett annat ställe. Där satt vi tills de stängde kl 1 och på vägen hem för mig och Durra så såg vi till att Glenn kom helskinnad till Bara Rock. =) Hoppas att han kom hem utan att bli rånad denna natten. Han blev natten till i lördags rånad på alla kontanter (över 1000 kr) han hade på sig, sen vet han inte om de tog hans klocka, halsband och armband för han minns inte om han plockat av det när han var hemma senare på natten. Men tjuven/tjuvarna tog inte hans mobiltelefon eller hans digitalkamera som han hade på sig.

Ha en bra alla hjärtans dag allihopa!

Trevlig fredagskväll..

Igår var vi hemma hos Malin och Dennis i några timmar. Vi spelade xbox spel och hade det skoj. Såg även lite på på spåret och gissade och hade oss. Inte många rätt från min sida inte. Trevligt var det och det borde göras igen snart. Har inte så mycket att säga.
Idag har vi gjort en ombesiktning på bilen och den gick igenom hur lätt som helst denna gången. Senare idag ska vi upp till Durras syster Emma på utflyttningsfest och det är även hennes födelsedag på måndag så det är ju även så att det firas lite grann nu också så klart. Kameran följer iaf med ikväll, men får se hur länge jag kan vara med. Drar de ut ikväll så följer jag garanterat inte med ut.

Ha det så bra. Puss på er!

Sjukskriven

Jaha, då har man blivit sjukskriven. Känns väl både bra och dåligt på en och samma gång. Dåligt för att det känns som att det kommer att påverka om jag får fortsatt på jobbet senare eller inte. Men skönt då jag har riktigt ont i min högerarmbåge så att de senaste dagarna har jag ju fått kämpa mig igenom arbetsdagarna med att göra allt jobbet med vänsterarmen (tur man inte har ett fysiskt arbete just nu) och sen den smärtan jag har haft i högerarmen trots smärtstillande tabletter. Så idag blev det samtal upp till sjukhuset för att få tag på läkaren jag pratade med på akuten i torsdags, för han skulle skriva ut en preliminär sjukskrivning ifall jag kännde att jag inte skulle klara av att arbeta. Så från och med idag så har jag fått en sjukskrivning. När jag ska börja arbeta vet jag inte än, men hoppas att det blir snart. Men på måndag ska jag till ortopeden på uppföljning så får se hur armen mår då och om jag får mer sjukskrivning eller om jag iaf får bättre smärtstillande tabletter.

Hoppas att ni har haft det bra iaf. Puss på er!

Bra och dålig vecka i ett

Börjar med det bra. Jag var uppe på sjukhuset i tisdags och tog mitt blodprov och det gick snabbt lätt och helt smärtfritt. Sen fick jag i onsdags reda på att jag ska sluta med min Waran medicin på tisdag nästa vecka och att jag inte ska ta fler blodprover. =) Blev så glad över denna efterlängtade dag. Sen har jag även fått hem biljetterna till Göteborg Horse Show och har även beställt till eftermiddags passet. Vi har även bokat hotell som vi ska bo på över en natt så att man inte kör upp och hem samma dag. Min lillebror är även så snäll och ska vara här och fixa så att katterna får mat och vatten, för vi kan inte ställa fram extra mycket mat utan att Zach skulle kränga i sig allt nästan på en gång. Har även fått mitt andra paket från Halens med byxorna som jag fick byta storlek på. =) Så nu har jag jeans som passar mig och Durras kära mamma sydde upp dem till mig idag.

Sen den dåliga delen av veckan. I onsdags trillade jag på en isfläck när jag var på väg hem så jag landade på min högra armbåge och fick riktigt ont, men jag trodde det var en stukning så jag gick inte till sjukhuset och dagen efter satt jag på jobbet med höger armen uppbunden och fick köra allt med vänster armen vilket gjorde att allt tog lite längre tid men det gick. Ont hade jag och fingrarna var fortfarande uppsvullna så bestämde mig för att gå till akuten efter jobbet. Från akuten blev jag skickad till jourcentralen -> röntgen -> jourcentralen -> ortopeden. Satt på ett rum hos ortopeden i 3-4 timmar innan jag fått reda på vad för fraktur jag fått och om jag skulle gipsas eller inte. Jag har fått en fraktur som är 2 mm djup eller bred i min armbågsled. Hade den varit 3 mm så hade det blivit operation. Jag fick heller inget gips utan en mitella (eller det är inte riktigt det men har samma funktion) som jag ska ha armen i. Varje dag ska jag sträcka och böja på armen för att få tillbaka så mycket rörlighet som möjligt och inte bli helt stel i den. Ska på återbesök om några dagar, då ska de se hur mycket jag kan röra armen och om jag fortfarande har ont. Sen är det sjukgymnasten jag ska få gå till. Jag hoppas att det är så att jag ska gå till dem regelbundet och inte bara en gång för jag känner på mig att jag annars kommer att slarva med själva träningen av armen. Så just nu får jag inte lyfta eller bära något som en är lite tungt med armen utan den ska vila och bara sträckas ut och böjas så mycket jag kan några gånger under dagen. Har fått Tramadol som smärtstillande men jag tycker inte att de hjälpler precis så om jag fortfarande har ont när jag är på återbesöket så ska jag be om andra smärtstillande för bara Panodil funkar inte riktigt heller. Ska nästa dos testa att ta Panodil och Tramadol (får jag göra enligt läkarens utskrift av receptet) för har idag hört att Panodil funkar superbra tillsammans med vissa andra smärtstillande tabletter. Jag blir lite trött av Tramadolen, men inte illamående och så som många blir då det är ett morfinliknande preperat.

Förutom det dumma med veckan har veckan gått snabbt som vanligt och den har varit bra som alla andra veckor. Hoppas bara att armen läker snabbt så att jag kan få ut och rida för det vill jag så gärna göra nu. Vi har även fixat mer med bilen i veckan, men har lite kvar att fixa som vi ska göra nästa vecka så ska vi ombesiktiga den nästa lördag tänkte vi.

Hoppas att er vecka har varit bra. Puss på er!


Bild från när vi var och turade med jobbet.


Bloglovin'

Nu kan ni följa min "aktiva" blogg med bloglovin'. Följ om ni vill. =) Ska bara fixa dit en knapp i marginalen.

RSS 2.0