Zombie

Igår fick jag ju åka med Zombie till veterinären. Hon hade på något vis skurit/rivit av en bit av hennes överläpp så läppen stod rakt fram. Veterinären såg direkt att en del av den skadade huden hade dött och då inte såret var färskt så behövde han söva henne, skära nya "sår" och sedan sy igen det som är friskt och skära bort den döda huden. Fick lämna henne för att hämta henne 16.30. Vi visste inte hur hon skulle se ut efteråt men det ser ut nästan som vanligt, men visst, det saknas lite framme under nosen.

Veterinären kl 10.15

Imorse kom katten in med skadad läpp. Riktigt skadad läpp. Man ser tänderna när hon har munnen stängd så det var ju bara till att ringa veterinären. Fick tid kl 10.15 så snart ska jag ta tag i att få in Zombie (ja, katten heter så) i transportburen. Min mamma är så snäll och hjälper mig så hon har varit här och hämtat Mio så underlättar det veterinärsbesöket iaf.
Hoppas att allt kommer bli bra med katten.

Blogga

Ja, jag är inte speciellt bra på att blogga men jag bloggar ju inte av någon speciell anledning. Jag har ett alldeles för tråkigt liv så att göra 1+ uppdateringar om dagen hade blivit väldigt enformigt.
En blogg som däremot kan vara något att följa (inte heller uppdaterad varje dag) är min svägerska Emmas blogg Theskippingkangaroo. Emma började den 1 september sin resa till Kapstaden och under tiden så samlar hon in pengar till ActionAid, kanske inte så märkvärdigt tänker ni men denna resan gör hon på en cykel. Jag tycker att ni alla ska in och läsa i hennes blogg och även hjälpa till att sprida detta vidare. Vi (speciellt Emma och alla behövande kvinnor och barn) hade även blivit väldigt glada om du ville skänka en slant till just Emmas insamling.

RSS 2.0