Arbetslös igen

Ja, nu är jag arbetslös igen, om man nu kan kalla det lilla jag har jobbat för att inte vara arbetslös. =P
Har inte så mycket att skriva mer än att jag är trött och ska gå och lägga mig nu.

Hoppas att ni har haft det bra. Puss på er!

Uppdatering

Emmas lilla son ska heta Adam.
http://www.helsingborgslasarett.se/patienterochanhoriga/webbisar/webbisarkiv/webbisarkiv2008/20090426pojkeakessoningemansson.5.4ec624501205cdc816e80006554.html

Ny bebis!

Grattis till sonen Emma och Per! Hoppas att allt gick som det skulle.

De som har fått sina efterlängtade bebisar är:
Desirée - första barnet kom 25/2 blev en liten dotter (Alicia)
Mia - andra barnet kom 19/3 blev en liten son (Eddie)
Kattis - andra barnet kom 20/3 blev en liten son (Noah)
Emma - andra barnet kom den 26/4 det blev en liten son.
De som fortfarande väntar på sina är:

Veronica - första kommer i maj
Anna - andra barnet kommer i juli
Jenny - första barnet, vet inte
Caroline - andra barnet kommer i september
Elinóre - första barnet i september (beräknat till 20/9 om jag inte minns fel)
Filippa - första barnet i september (beräknat till 20/9 om jag inte minns fel)
Tinette - andra barnet (Elinóres storasyster), vet ej när den kommer
Evelina - vars blogg jag läser dagligen, beräknad födsel 2/11

Hoppas att ni får en bra dag trots att solen inte skiner som tidigare i veckan.
Puss på er!

Bilder

Här kommer bilder från igår när vi var och fotade i Slottshagen d.v.s. parken uppe vid Kärnan.


Nu har ni lite fina bilder att kolla på. Kommentera gärna vad ni tycker om bilderna och även om det är någon speciell sorts objekt ni vill att vi ska börja fotografera. Sofie, jag lovar SNART kommer det bilder på Loppa och de andra hästarna.

Hoppas att ni har haft en bra dag. Puss på er!

YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!

Yes, då var det bokat. Den 13/5 ska vi se änglar och demoner på bio. Någon mer som ska se den? Vi ska se den kl 18 för et är ju jobbedag dagen efter och den är 2 timmar och 18 minuter så om vi skulle sett den kl 21.15 så skulle det bli sent för Durra när han ska upp och jobba ju. Gud vad jag längtar nu, hoppas nu att den är bra också.


Ha en bra dag. Puss på er!

2 dagar avklarade

Ja, då var det bara 4 dagar kvar att jobba och ingen tidig morgon mer. =) Men däremot 4 nätter. =/
Har tyvärr inte så mycket att berätta, fast även om jag inte skriver så mycket just nu så betyder det inte att jag inte är här inne och kollar till plus att jag läser era. De jag känner och ett fåtal extra.
Ska fortsätta kolla på House nu och sedan gå och lägga mig.

Hoppas att ni har haft en bra dag allesammans. Puss på er!

1 jobbedag avklarad

Gick upp 03.30 imorse. Det gick lättare än jag trodde det skulle göra plus att jag faktiskt deckade igår i lagom tid ca 23 tiden.  Tog mina piller och sen drog jag filten över benen satte mobilen på ½ timme och la mig till rätta i soffan. Halvsov den ½ timmen för att sedan dra på mig kläderna och äta frukost. Körde hemifrån vid kvart i 5 och var framme vid 5. Sen var det bara att vänta på bussen. Dagen har gått relativt snabbt och smärtfritt. Har väl inte så mycket mer att berätta mer än att vi ska byta däcken imorgon då däckgubben hade våra däck hemma.

Hoppas att ni har haft en bra dag allesammans. Puss på er!

Bilder från ikväll


Butiken och denna dagen

Igår var vi 8 timmar i Durras styvmammas butik och hjälpte henne få ordning i den då hon har fått ny lokal och har byggt om och haft sig så vi flyttade på varor, monterade nr hyllor flyttade dem och monterade upp dem. Satte upp sakerna i hyllorna osv.  Tänkte bjuda på lite bilder men ångrade mig så vill ni se hur det ser ut så får ni gå in på X-price på Söderpunkten i Helsingborg. Hon har fått in många nya saker där. Hur mycket som helst som jag skulle vilja ha, men har ju inte plats.

Solen skiner idag och de som skulle komma och byta ut munstyckena på kranarna har nu varit här. De skulle komma någongång mellan 8-17 så jag har ju inte kunnat gå någonstans alls. Men nu har de även fixat så att vår toalettstol inte rinner längre. =) Zach var så kelen med den ena killen medans Zombie sprang och gömde sig någonstans. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag för att bli trött för jag ska ju gå upp 03.30 inatt för att fixa till mg och köra till Landskrona så att jag kan börja jobba 05.12.

Hoppas att ni får en bra dag. Puss på er!

Filmkväll

Sitter och kollar på Benjamin Buttons otroliga liv eller som den igentligen heter The Curious Case of Benjamin Button. Men jag börjar bli trött och seg och det är mer än 1 timme kvar på den. Den har varit bra hitintills men den är ju lång. 2 timmar 45 minuter.
I torsdags när jag var hemma hos mina föräldrar så såg jag reklam för en film som jag har längtat till ett bra tag nu. Så den 15 maj ska jag se den på sin premiär dag om där finns biljetter då dvs. Jag ska se Änglar och demoner innan jag hör/läser något om den alls för jag vill inte ha en förutfattad mening om den. Hoppas att den är lika bra som (eller bättre än) Da Vinci-koden. Den var bra men lite rörig, men jag hade läst boken så jag visste ju hur allt slutade så då var den lätt att hänga med i. Jag har läst änglar och demoner 2 gånger och hört den på ljudbok en gång så jag vet hur den slutar också, men ska bli intressant att se resultatet iaf.

Hoppas att ni har haft en bra dag. Puss på er!

Ridtur på Primus

Igår skickade jag ett sms till Theresia och undrade när hon skulle rida och om man kunde få låna en häst och rida med. Klockan 8 imorse skickade hon att hon skulle börja rida vid 10 tiden och att jag kunde komma vid 10 eller 11 tiden. Åkte ut så jag var där vid 11 tiden. Det visade sig att Erik (Theresias man) hade fått ett telefonsamtal igår från sin andra syster so han inte sett på 22 år och hon var där med två av sina barn och den minsta på 9 år (Jossan) ville följa med ut och rida. Jossan är ingen nybörjare utan har ridit i 8 år och även tävlat. Kan bero på att hennes föräldrar har Stockholms största ridskola med 60 hästar och Jossan har 4 egna ponnier. Så ut i skogen bar det med Jossan på Tjatte, Theresia på Cartino och jag på Primus. Säger bara gud vilken okomplicerad häst med ett härligt steg. Han ska bara lära sig att gå på lite mer framåt men det kommer mer nästa gång jag rider honom. Han fick ett litet spel när han skulle trava sist och de andra hamnade en bit före, men det var ju bara skoj att ha något att pyssla med och inte bara sitta där och inte göra något. =) Vill lätt rida honom mer. Han var absolut lagom i storlek för mig sa Theresia. Jag är inte för stor eller för liten för honom och det måste jag säga att det kändes. Jossan ville hoppa Tjatte lite när vi kom hem från skogen så medans Theresia tog ut Cartino i hagen och hängde in grejerna så skrittade jag runt med Jossan på banan. När Theresia kom tillbaka så var där ett lågt kryss som Jossan vill hoppa men Tjatte han vägrade så hon gled sakta och fint längst hans nacke för att landa på banan. När hon skulle upp så fick hon inte upp foten till stigbyglen och det löste hon med att sätta knäet i stigbyglen för att dra upp sig för att hänga där och släppa stigbyglen med knäet för att sätta i foten och sedan upp. Jag blev impad för det hade jag inte sett innan. Men Theresias dotter Mathilda gör visst likadant. Men det löste sig så Tjatte han fick hoppat också, men han var så trött mot slutet så han knappt orkade galloppera.
Ska ta med kameran ut nästa gång så Sofie får lite bilder på sin tjocka häst. ;P Och så att ni får se vem Primus är.

Hoppas att ni har en bra dag. Puss på er allesammans!

Ja!!!

Jag har fått ett litet genombrott på jobbfronten. Tänkte skriva mitt schema här så att ni vet hur jag ska jobba och när ni inte kan ringa osv.
Tisdagen 21/4 jobbar jag 05.12-11.27 och 13.27-16.22
Torsdagen 23/4 jobbar jag 05.12-11.27 och 13.27-16.22
Lördagen 25/4 jobbar jag 20.00-03.10
Söndagen 26/4 jobbar jag 20.00-01.10
Tisdagen 28/4 jobbar jag 09.50-13.20 och 19.24-00.37
Torsdagen 30/4 jobbar jag 09.50-13.20 och 19.24-00.37

Men det är på ett gammalt jobb så jag vet vad det är jag ger mig in på. Inget jobbigt precis, rätt slött fast det måste göras det också.

Hoppas ni får en bra dag. Puss på er!

Lördag, söndag, måndag och idag i ett

I lördags gjorde vi inget speciellt på dagen. På kvällen åkte vi till in farmor på födelsedags-/påskmiddag då hon fyllde 74 förra tisdagen. Det hände inte så mycket så har inte så mycket att berätta om där mer än att mina kusiner är såååå jobbiga att man bara vill slå dem mot varandra.

Söndagens utflykt gick till Utsikten i Båstad. Det var väldigt fin utsikt att man kunde se så långt som man kan, men det finns finare ställen enligt min smak. Vi tog även en fika där uppe som var dyrare än vad vi förväntat oss och tyvärr tyckte Durra inte om sin räkmacka medans min kycklingmacka var riktigt god. Efter fikan åkte vi ner till småbåtshamnen för att fotografera lite och sen njöt vi lite av solen när vi ändå var där i det vackra vädret. Efter Båstad åkte vi hem till Vevve för att kolla på ett par soffor som vi har blivit erbjudna. Lite bilder från söndagen:


Igår så gjordes det inte heller så jättemycket. Durra skulle se på HIF-matchen här hemma med sin kompis Dennis så då passade jag på att fly fältet ut till stallet. Loppan såg trött och seg ut men det har hon gjort förr och Theresia frågade om jag ville ha sällskap och självklart ville jag det. Så vi red en liten runda och vi kom fram till att det antagligen var sista gången som jag red Loppan igår för hon hade problem med sin svansföring och ser allmänt tung ut. Men det har ju kommit en ny häst som jag också får rida om jag vill. Rider kanske den i helgen om jag får för Theresia annars rider jag kanske Cartino istället. Tur att man har valmöjligheter iaf. Lovar Sofie att jag ska börja fotografera hennes mage för det är nu hon kommer att börja växa snabbt. När är det nu du kommer hem igen?? Hoppas att du har superskoj och lever livet i L.A och shoppa inte s mycket att du inte får allt med dig hem sen. =P

Idag skinner inte solen lika starkt som de andra dagarna tyvärr men det är ok med en mindre solig dag efter en perfekt solhelg. Idag så har jag inte mycket inplanerat mer än att söka jobb och att vi ska simma ikväll. Mer än så vet jag inte vad som händer idag.

Hoppas att ni får en bra dag. Puss på er!

Utflykt

Idag har vi varit på utflykt halva dagen. Durra fick välja vart utflykten skulle gå. Efter lite research så bar det av till Genarp eller rättare sagt Häckeberga slott.

Har fler bilder men tänker behålla dem för oss själva. =)

Fin kyrka som låg på vägen till slottet.

Tänkte köra småvägar och undvika motorvägen på väg hem. Helt plötsligt står där 2 poliser och vinkar åt oss att svänga vänster, de ville inte stoppa oss utan det hade hänt en olycka. Ger er en liten bild på vad vi såg och detta var mer än 1½ timme efter olyckan.

http://sydsvenskan.se/skane/staffanstorp/article425817/quotSom-att-kora-in-i-en-vaggquot.html
http://sydsvenskan.se/webbtv/article425808/TV-Omfattande-raddningsarbete.html

Bestämde oss för att kolla in Örenäs slott när vi ändå var ute i bilen denna underbara dag.


Tyckte mer om Örenäs slott än Häckeberga iaf efter hur Häckeberga såg ut inuti. Pratade t.o.m. hur man skulle vilja ha det när man gifte sig om man gifter sig på ett slott. =)


Har haft en uderbar dag även om vi mest satt i bilen, men så blir det ibland. Vi tog över 300 bilder idag men inte alla har sparats.

Hoppas att ni ar haft en bra dag. Puss på er!

Glömt berätta

Beställde för ett tag sen lite kläder från Halens. Fick ett paket med hälften av sakerna förra veckan. Men tyvärr passade inte byxorna. =( Men däremot så älskar jag klänningen. Lägger upp bilder på klänningen så att ni vet hur jag ser ut idag.


Exakt denna har jag på mig idag!
Har inte så mycket mer att berätta mer än att jag har fått sluta på jobbet för att kunna få in pengar då vi inte kan klara oss på Durras lön i 2 månader just nu.

Dags att blogga lite igen

Jag vet inte vad som kommer att hända nu men måste ju få in pengar. Ska ta och ringa f-kassan nu.
Har nu pratat med f-kassan och ett stort problem har uppstått, nämligen även om jag endast jobbar på provision nu i början så får jag ingen ersättning från f-kassan för att jag jobbar mellan 8-17 varje dag. Så nu är vårt problem om jag ska fortsätta jobba men kanske inte får ett öre i ersättning eller lön. Eller om jag ska sluta på jobbet för att kunna få min f-kassa ersättning för vi har inte råd att jag inte får in några pengar alls. AHHHH! Hatar när det blir såhär. Hur hade ni gjort?

Hoppas att ni har en bra dag. Puss på er!

Kusinträff fast det var Durras kusiner

Bilderna får tala för sig själva.
Jobba, jobba, jobba

Har väl inte så jättemycket att berätta. Igår slutade utbildningen och man kände sig jättepeppad till att sälja. Jag satt och skrev listor över vilka jag skulle ringa idag osv. Men idag så finns de som har hand om inköpen inte på plats någonstans känns det som. Jag har på 15 samtal fått ihop till ett möte på måndag kl 10. Alla andra har i princip varit borta på semester eller gått för dagen. Känns inte så bra att ragga kunder för möten en fredag, så får nog fortsätta göra det på måndag när folk är tillbaka efter helgen. Men mötet på måndag har jag bestämt att det ska gå bra. =) Måste hålla mig motiverad. Men har bestämt mig för att även fortsätta söka jobb ifall att detta inte skulle funka.

Ha en bra dag allesammans. Puss på er!

Godmorgon 1 april

Jag tänkte bara lite snabbt skriva att jag kommer berätta om jobbet när jag har kommit in i det lite, eller på torsdag när jag kommer hem tidigt och har lite tid över. Kan ju säga såhär att om allt går bra så kommer jag kanske inte riktigt att ha tid att skriva i min blogg lite längre fram.
Nu får jag ta och börja köra ner till Malmö för mer utbildning.

Ha en bra dag. Puss på er!

RSS 2.0