Egen mammaträff

Idag var jag och Mio i Markaryd och fikade med ett gäng mammor och deras bebisar. Vi är alla med i en grupp på facebook där vi diskuterar olika saker kring våra barn. Det var väldigt trevligt och nästa vecka är det tänkt att vi ska vara hör hemma hos oss. Hade riktigt trevligt och ser fram emot nästa gång redan.

Sover

Mio bara sover idag och sover han inte så är han ledsen. Hur mycket kan han sova egentligen?

Dopkorten beställda

Igår beställde vi inbjudningskorten till Mios dop. Hoppas nu att det blir bra.

Go och glad nakenfis


Mio var på så bra humör i lördags så jag passade på att ta lite bilder på honom medans han fick vädra rumpan länge. =)


Duktig kille vi har..

I en veckas tid har vi nu inte behövt ge vårt lilla hjärta mat mitt i natten. =) Han är så duktig så, visst han vill fortfarande komma över till oss efter halva natten ungefär.
Jag hittade en del uppe på Gekås, det mesta var till Mio precis som det var tänkt.
Just nu sitter Mio i Durras knä men tittar bara på mig. Tror Durra blir lite ledsen över att han inte tittar på honom.

Gekås imorgon

Jag och mamma ska upp till Gekås imorgon. Hoppas att vi har tur och hittar mycket kläder till oss och Mio.

BVC igår

Igår var vi på BVC jag och Mio. Han växer och följer sina kurvor så fint. Han väger nu 5480 gram och är 58.5 cm lång.

Måste berätta också att nu 2 nätter i rad så har han inte behövt någon mat mitt i natten utan det har räckt med att ge honom nappen några gånger plus att han sen sovit till 9-10 tiden efter att han fått mat kl 6 av Durra. =) Igår var han rätt så gnällig och det har han varit hitintills idag också. Men om det snart går att få honom att sova hela natten och helst i sin egen säng, så får han vara lite gnällig på dagarna.

På lördag ska jag och mamma åka till Ullared själv medans Durra tar hand om Mio.

2 månader

Idag blir lilla Mio 2 månader och imorgon ska vi till BVC.


Sjukt

Herregud vad sjukt snabbt tiden går. Jag och Durra har varit ihop 4 år och imorgon blir vår son 2 månader. Det är ju sjukt. Vi verkligen älskar vår lilla kille, han är sötast i världen och så snäll och mysig. Livet går framåt och ibland undrar jag hur allt ska sluta. Jag hoppas på att jag får spendera resten av mitt liv med min älskade familj och att vi kanske t.o.m. blir en lite större familj längre fram.

Nu har jag bestämt mig för att jag MÅSTE gå ner 20-25 kilo (har sedan Mio föddes gått ner 15 kilo) och jag behöver någon som hjälper mig. Jag kommer ALDRIG ha motivation till det själv. Gymma är inget jag tycker är roligt, men om någon vill simma med mig några gånger i veckan, likadant ut och gå (gärna långpromenader) för jag verkligen MÅSTE komma i form. Jag vill vara nöjd med min kropp och kunna vara fin för Durra. Vill även att det ska vara skoj att gå och shoppa, inte för att jag egentligen någonsin tyckt det varit skoj men nu hatar jag det. Är där någon som vill göra detta med mig, eller åtminstonde se till så att jag gör det. Om någon skulle vilja dansa Zumba eller bara dansa annat så kan jag tänka mig det också. Så snälla hjälp mig!

RSS 2.0