Här händer det grejer..

Igår på jobbet kl. 10 så fick jag helt plötsligt ont i mina revben och det kändes precis som när jag fick mina blodproppar i lungorna. Jag blev lite rädd men la mig i en av sofforna som finns på jobbet. Efter ett tag så hade det gått över men jag gick bort och pratade med min TM för att om det kom tillbaka så skulle jag ringa 1177 (sjukvårdsupplysningen) och höra om de tyckte jag skulle till sjukhuset eller inte. Vid 11 tiden så fick jag mega ont igen och då hade jag kännt att det var på väg tillbaka redan innan det, så jag ringde 1177 och de sa att jag skulle upp till sjukhuset och jag blev mer rädd. Gick och sa till min TM att jag behövde gå till sjukhuset och nu hade jag riktigt ont så jag grät, bad honom hämta Durra (bra att jobba på samma ställe) för att följa med till sjukhuset. Medans han hämtar Durra så frågar några kollegor till mig vad som händer och jag berättar att jag skulle till sjukhuset och en av kollegorna blev nästan hysterisk (haha) men hon erbjöd oss att ta hennes bil till sjukhuset. Tusen tack för det. Vi åkte upp till sjukhuset och var där i några timmar, där tog de EKG och blodprover osv. Det visade sig iaf att det inte var några nya blodproppar för alla värdena var bra, antagligen var det bara en muskel som hade sträckt sig på något vis.
Sen idag har jag varit djurvakt till Alva och hästarna hemma hos mamma och pappa medans de har hjälpt farmor att flytta en del stora grejor till hennes nya hus. När jag skulle gå in och kolla när det gick bussar hem då jag inte kört dit (ska byta styrleder på den) så såg jag att jag hade fått ett mail. Läste detta och såg att jag vunnit 2 biljetter till Göteborg horse show den 26/2 av vår hyresvärd Wallenstam då de är sponsorer. =) Jag vet att de hade samma tävling förra året, men då fick jag inte biljetter men i år anmälde jag mig samma dag som man fick börja anmäla sig och "vann" då två stycken till den delen  jag helst ville gå på. =) Så om vi båda får ledigt från jobbet (håller tummarna) så ska jag och Durra dit. Då ska vi även boka till eftermiddags halvan så att vi får se allt roligt de har att erbjuda den dagen, dvs. dressyr- och hopp-eliten men även frihetsdressyr med Honza Bláha. Gud vad jag längtar nu. Durra tycker inte att hästar är roligt men han följer med för min skull. =)
Vad händer hos er?

Puss på er!


Beställt kameragrejor

Har precis beställt lite grejer till kameran och hoppas att det kommer att bli så bra nu. Vi sitter och snackar lite om vi ska uppdatera kamera så snart som möjligt. Slutar väl med att jag köper en så får Durra köpa ut mig ur den vi har nu.  Men det lär nog dröja tyvärr. Har beställt en reflexskärm, nytt objektivlock med snöre och ett rengöringskit.

Bröllopsmässa

Var föresten på bröllopsmässan på Marina Plaza själv för skojs skull i söndags. Jag blev ärligt talat besviken. Det känndes mer som en skola än en utställning, visst var där fina blommor och en del företag men annars var det absolut inget att hurra för. Funderar på om jag ska ta med Durra till nästa som är på söndag i Stadsteatern för där är fler utställare osv. Annars åker vi kanske till Malmö helgen efter till bröllopsmässan som är där. Nej, vi har ännu inga planer på att gifta oss, men drömma och få inspiration är inte helt fel. Vi var på en mässa förra året och då pratade Durra självmant om bröllop och att han skulle vilja gå på ett för att få riktig inspiration. Någon man känner som ska gifta sig? :P

TatueringenSåhär blev den. På bilden äär den helt nygjord, men nu har han själv lagt upp den på facebook och då fick jag klartecken fast att den inte är läkt. =)
Jag är faktiskt lite avis, vill tatuera mig igen ju. Men måste först sluta med min medicin och sen även komma på exakt vad jag vill ha.
Har ni kanske några förslag? Jag har redan konturerna av ett hjärta och vill nog ha en där mitt namn står med. Kom med förslag tack!

Ingen bra period sen sista jag skrev

Jag har varit hemma 1½ dag pga illamående och huvudvärk och sa till Durra att nu ska jag inte vara sjuk mer denna månaden och fan fick man ju för att man sa en sådan sak. Kommer precis från läkaren som beordrade mig att gärna vara hemma idag och gärna imorgon, vilket jag inte alls vill. Behandling ska genast på börjas och åtgärder är nu tagna. Det jag har nu är något som förhoppningsvis kommer gå över snabbt och kräver ingen medicin oralt. Hoppas att det är bättre imorgon då jag inte vill vara hemma för mycket under provanställningen ju.
Jag är nu väldigt trött på snön. Jag är ingen vinter människa, jag gillar julen och då får där gärna vara snö men sen sak den bort illa kvikt och helst utan massor av slask. 
Durra skulle ha tatuerat sig förra onsdagen men det hade blivit något konstigt så tatueraren hade strykit Durras tid och bokat in nya av någon anledning, men det var ju inget att göra något åt. Istället fick han en tid till idag så han är nu mera en tatuerad man (eller kille). Har lovat att inte lägga upp bild på den förren den har läkt färdigt och så för den är ju rätt röd nu. Jag har ännu bara fått se den på bild då han har plast för den och det ska han ha till imorgon och sen även på 3 nätter för att inte skava av färgen. Bjuder på hur motivet ser ut iaf.Hoppas att ni har haft det bättre än jag har haft det sen sist jag skrev.


Helgen

Denna helgen har gått väldigt snabbt fast att jag inte har gjort så mycket. Det har ju iofs en logisk förklaring när man sover till kl 15 på lördagen och ändå lade vi oss inte senare än kl 2 i fredags. Jag tar ju lätt igen den sömnen jag mister i veckorna på helgerna. sen var jag uppe i 8 timmar, sen sov jag igen. :P Lite pinsamt men så är det ibland.
Vi har på senaste tiden haft lite problem med vår bil som jag skrev i förra inlägget så i fredags så körde vi och lämnade den och den var färdig igår vid 17 tiden så Durra och Lowe (som varit och åkt snowboard på Vallåsen) kunde hämta den på vägen hem. Helt sjukt billigt var det också. 400 kr för en packning och själva arbetet men vi hade ju redan själva startmotorn, men ändå.
Idag har vi varit i Klippan och firat Per på hans 45-års dag. Det var väl lite små trevligt fast att vi inte stannade så länge.
Annars har det inte hänt så mycket sen sist. Jobbet gick inte helt smärtfritt för en men hon är inte ledsen för det. Jag har bokat tid till spa den 13 februari och jag bara längtar.längtar till runt det datumet av en annan anledning till, nämligen jag hoppas få sluta på medicinen. Jag vill inget mer än att sluta ta den så att jag kan få göra vad jag vill igen. Jag funderar även på om man kanske skulle fixat någon form av extra jobb i sommar för att kunna få ihop mer pengar så vi kan skaffa hus snabbare.

Hoppas att ni har det bra. Puss på er!

Summering av veckan

Jag har inte skrivit något på över en vecka, men jag har inte riktigt vetat vad jag ska skriva. Dagarna ser ungefär lika dana ut så där händer ju inget nytt. Jag har iaf jobbat hela förra veckan öven den röda trettondagen då det inte är röd dag i Danmark och Norge. Men medans andra var lediga med fullt betalt så jobbade jag och fick dubbelt betalt. =) Skönt med extra pengar. Det enda som har hänt över det vanliga är att vår bil har gått sönder vilket inte är så roligt när man står på Välas parkering och fanskapet inte vill starta. Har pratat med pappa så fick köra hem till dem när den väl startade (vilket den gjorde efter 30 min försökande) så han fick lyssna på den, men självklart så skulle den starta direkt då för att den var varm. Men var hemma hos dem några timmar sen försökte vi igen och då ville den inte starta, vilket var bra för då märkte pappa direkt att det var startmotorn som behöver bytas. Men pappa skulle inte kunna byta den förren det blir varmare så jag körde hem bilen igen så den ska lämnas till en som kan hjälpa oss med det. Tyvärr kunde han inte idag när vi väl fick tag på honom, så vi får se om den startar på fredag så att vi kan få den fixad. Bilen skulle ju egentligen besiktigas på fredag men vi har bokat om tiden så det är ju inga problem.
Igår var vi på inflyttnings/födelsedags fest hos en arbetskamrat. Det var väldigt mycket folk, en del från jobbet men många som man inte visste vem var. Var hemma vid halv 2 tiden då jag blev jättetrött. Tur var väl det för när vi kom hem så mådde Durra inte så bra, så han sov på soffan hela natten med en hink i närheten. :P Jag lovade visst Durra igår att jag skulle spela Call of Duty med honom idag så får väl hålla mitt löfte.
Imorgon är det dags att jobba igen och jag hoppas att veckan går smärtfritt fram, tycker det är jättetråkigt att 5 st från mitt team har blivit uppsagda.
I tisdags var jag förresten på sjukhuset och tog mitt vanliga blodprov och fick hem svaret i torsdags. Värdet ligger nu stabilt på 2.2 så jag fick samma medicindoser i ytterliggare 4 veckor, vilket betyder att när jag går till sjukhuset nästa gång i februari, så har jag haft samma medicin dos i 9 veckor så jag får kanske sluta med medicinen i februari om inte mitt värde rasar totalt tills dess. =)

Hoppas att ni har haft en bra vecka.  Puss på er!

Bilder från nyår

Jag vet att bilderna kommer en dag senare än jag sa från början, men vi var iväg i princip hela dagen igår. Vi var på Media Markt i Lund igår och köpte en extern blixt till kameran. Det blev dock den minsta, men den räcker för oss just nu. Sen åkte vi till Durras mamma i Klippan för att hjälpa henne och hennes sambo sätta upp deras nya tv med hemmabio. Där fick jag även massage och vi fick god mat. Här kommer bilder först från nyårsafton och sen lite lek bilder med blixten. Jag vet att de som är test bilder inte är så jättebra, men vi håller på att lära oss hur vi ska rikta blixten.


Durra

Jim

Lotta, Jims flickvän.

Molle


Några av Lottas broscher som skulle symbolisera vad hon hade tänkt göra detta året 2010. Fisken var för att hon kanske skulle ut och fiska med Jim.

Värdinnan med katt.

Lotta med broscherna på.

Häftig lampa tyckte jag.

Annan häftig lampa. Denna har de gjort själva. =)Det blev smörgåstårta och kräftor till mat.


Det var månförmörkelse så det försökte jag fota. Gick sådärsom ni ser. Det var inte en total månförmörkelse, men 8% var täckt.

De hade satt upp lite olika figurer på deras takbjälkar.Det var ett väldigt vackert landskap där vi var. Tog en bild med lång slutartid när jag satt kameran på ett bord som stod vid dammen. Ser ut som att det är tidig kväll med stjärnor framme. =) Bilden ser sne ut för bordet var nog lite snett.

Tro det eller ej, men i denna lilla "fågelholk" bor där folk på vintern.
De hade gjort en drake av folie och satt på en sprejflaska med någon antändlig vätska i till barnen så de kunde roa sig med sin eldsprutande drake. Fick ingen bra bild på när de andvände den.

Här spelas det på bongotrumma ute i ena skjulet.
Det är röken/värmen som får bilden att bli såhär flammig tyvärr.

De hämtade dit en gitarr för den Lotta hade med sig var en sträng sönder på. Så där var en som gick hem till sig för att hämta en annan så att Durra kunde få spela lite.

Mor och son kollar på raketer.

Missan

Den första och enda bilden som blev bra på fyrverkerierna. Och jag vet inte vilken inställning jag hade. =/

Sen gick vi in för att sjunga Beatles låtar.

Ser ni moroten?


Kära?

Hans dansar.Var tittar du Jim?Här ska ni få se skillnaden på hur blixten ska riktas. På bilden ovan är blixten riktad rak fram, skuggan hamnar bakom skålen som man kan se lite.

Här är blixten riktad upp i taket så att ljuset från blixten slår i taket först och sen reflekteras ner på bordet. Färgerna blir mer realistiska och det ser ut som att det är vanliga lampor som lyser upp bilden.
Hoppas att ni har haft en bra nyår och god fortsättning. Puss på er!


God fortsättning på 2010

Imorgon kommer jag antagligen lägga upp lite bilder från festen vi var på igår, men idag ska jag bara mysa med min älskling på vår 3-års dag. =)


De tre åren jag har haft med dig har varit helt otroliga. Jag älskar dig av hela mitt hjärta och hoppas att vi får många lyckliga år tillsammans.


RSS 2.0