Ny header

Har tyvärr varit utan header ett bra tag, nämligen sen vi byta från bredbandsbolaget vid flytten för nästan 1 år sedan. Så idag bad jag Durra fixa en lite snabbt. Inget speciellt, men nu är där en iaf. Någon som känner för att göra en ny design till mig så hojta till. :)

Herregud

Herregud så många gånger jag kommer klicka fel nu.

Pirrig och glad

Just nu pirrar det i hela kroppen på mig och samtidigt är jag glad. Nu kan jag bara vänta och se hur detta slutar. Skickat iväg mail också som jag hoppas på positivt svar. Nu har jag en del att tänka över och det ska bli så skoj. =)


Jag lever fortfarande..

Det händer inte så mycket just nu men jag lever iaf.
Durra skulle in och prata med sina chefer på Fredriksdal på sin lunch (de var hans chefer på hans gamla jobb också) och då skulle han passa på och se om de hade det kamerapaketet jag vill ha, men tyvärr hade de inte det nu men de skulle ringa till Nikon och se om de kunde beställa ett och vad det skulle kosta. =) Hoppas att de kan få det till butiken till absolut senast fredag så jag har en ny och snabb kamera att använda på söndag när jag åter igen ska kolla/fota galoppen. Inte säkert jag kan fota då hon som ska rida ska tävla 2 hästar så jag måste hålla den som inte rids när hon tävlar ena loppet och sen även tvärtom. Jane är snäll och står still så det blir inga problem, men Sheik kan visst vara lite bångstyrig (stavning?). Får hoppas att Durra inte jobbar, annars måste jag hitta någon som kan kolla till Mio under tiden det är tävling.

Testbilder med Star filter 8

Inget roligt objekt att fota, men har ingen fantasi nu så det fick bli vår lampa.

Utan filter.

Med filter. =)

Också med filter men inzoomad.

Testbilder med Close-up filter

De 4 bilderna nedan är alla så utzoomade det går med objektivet.

Bjuder även på bilder från blommor i vår trädgård, vissa blev lite suddiga antingen för att jag vingla till eller så blåste det precis när bilden togs. Ljuset var inte heller det bästa.

Blåste när jag tog bilden, men jag tycker det blev en mysig bild iaf.

Vad tycker ni om bilderna?

En bild från efter dopet


Dop imorgon

Imorgon är det som sagt dop för Mio. Kan väl inte säga så mycket mer än, men lovar att bilder kommer så snart som möjligt. Kanske från fikat redan imorgon men bilderna som Elinore tar vet vi ju inte när vi får då hon ju har småbarn så hon vet ju inte när hon får en chans att gå igenom bilerna.

Jordens undergång?

Ja, det är väl många som funderar kring det just nu och jag själv tror inte på att vi kommer att veta i förväg (iaf inte på matematiskt vis) när jorden kommer att gå under men ändå så sitter jag nu med tårar nerför kinderna och tänker: Tänk OM den faktiskt går under, då får jag inte se Mio växa upp och jag kommer aldrig mer få träffa honom. Jag hade många hemska tankar när jag väntade honom och nu vill jag aldrig släppa honom ur mitt liv. Jag älskar Durra, men han kommer ALDRIG ha en chans mot Mio. Mio är den som äger hela mitt hjärta och jag skulle göra ALLT för honom, så jag hoppas verkligen inte att jorden tänker gå under idag. Jag tycker själv att jag är fjöntig men jag ville ändå att Durra skulle krama om mig och säga att allt blir bra nu när jag är ledsen, istället säger han att jag är fjöntig och så tar han Mio (som låg och sov på mitt bröst) och går upp och lägger sig. :( Hoppas att ni spenderar dagen med att umgås med de ni gillar mest utifall att det är vår sista dag i universum.

Dop på söndag

Ja, på söndag är det dop för Mio, om inte världens undergång är på lördag som det skrivits en del om, så hoppas det blir fint väder. Jag tror inte att världens undergång är på lördag så jag är inställd på dop. Vi blir strax över 30 st så där är en del som behöver fixas inför fikat efteråt. Elinore ska fota så redan på lördag ska hon och jag till kyrkan så att hon kan fota in sig lite så jag får leka modell. =/ Någon bild kommer visas från dopet.

Tråkigt väder=kallt hus

Just nu är det verkligen tråkigt väder ute. det är grått och mulet plus regn. Regnet bryr jag mig inte om då det behövs för vår mysiga trädgård, men varför ska det vara så grått och mulet? Ja, det hör ju lite ihop detdär med regn och moln, men där finns skillnad på moln och moln. Som rubriken säger så är det faktiskt så i just vårt hus. Vi har nämligen stängt av värmen redan då vi har så mycket fönster som inte går att öppna (har morgonsol på ena sidan huset och kvällssol på andra sidan) så blir här jättevarmt inne så fort solen är framme. Någon dag hade vi 26 grader inne när det var 27 ute. Men just nu är det 11-12 grader ute och vi har 19 grader i huset. 19 grader är inte så kallt om det inte varit för att golven blir iskalla då där inte är värme igång i källaren heller, men man får klä på sig dunsockarna och någon långärmad tröja så är det problemet löst.
En av blommorna som finns i vår trädgård.

Bilden är tagen i Stadsparken i Helsingborg.


Första badet i badkar

Då vi har inget badkar hemma så när vi var hos mina föräldrar passade vi på att bada tillsammans jag och Mio.

Det är bäst jag håller i mig i dina ben mamma.


Erbjudande med posten

Idag fick vi ett fotograferingserbjudande med posten som jag bara vill använda, men vi får se hur det blir med det. Fotograferingen är isf på Mio så jag får flörta lite med Durra helt enkelt. ;)

Ojsan

Skulle få Mio att somna lite efter 14 och han var trött så jag tänkte jag lägger honom vaken i sin säng och ser hur det går om jag stannar kvar och hör vad han håller på med, men han somnade inte utan blev pigg. Då tänkte jag att jag låter honom somna i min famn i vår säng så kan jag gå ut sen men tji fick jag för vi somnade båda och han väkte mig kl 16. Ojsan, det var ju inte meningen precis.

Mio

Du är mammas älskade lilla ögonsten Mio.


BVC i tisdags

I tisdags var det dags för vaccination nr 2 och den gick EXAKT som förra, lite gnäll för att han inte fick sprattla och sen ingen feber. =) Han börjar dock bli stor kille, han väger 8080 gram och är 67,5 cm lång.
De två senaste nätterna har han sovit NÄSTAN hela nätterna i sin egen säng (max 1 timme i vår säng innan matning) och idag sov han HELA natten själv. Visst fick jag ge honom nappen några gånger men jag slocknar direkt igen så det är inte jobbigt. =)
Han har även fått liggdelen till vagnen utbytt mot sittdelen och det går jättebra. =)

Haha, han syns knappt på bilden men han sitter inte helt upp där utan det är ett läge som är mittemellan sitta och ligga.


Får inte glömma att berätta att han i måndags (5 månader och 1 dag gammal) vände sig helt själv från rygg till magen. =)

Bilder från galoppen

I  lördags så var jag och Durra och fotade en tränings tävling i galopp utanför Krika och då vi ska köpa ny kamera senare så fick jag låna Elinores kamera då vi funderade på något liknande och jag tänkte bjuda på några bilder från dagen.


Sheik Dubai, en av fyra hästar som står i det stallet där jag har ridit några gånger.

Runaway Style är en annan av hästarna i stallet.


Funderar

För ett tag sedan så var jag och Mio hemma hos Elinore och då hon ska fota Mios dop så passade hon på att fota Mio lite. Där är en bild som jag skulle tänka mig som canvas och det är denna:

Men jag gillar även:

Men det slutar väl med att det blir någon från dopet, vad vet jag. Just nu finns det inte pengar att köpa någon canvas tavla och jag vet inte var vi skulle satt den här hemma heller.

Tävling

Är med och tävlar här med Pampers om en iPad2. Gå in och tävla! =)

5 månaders bild


Mio sträcker på sig. =)

Här var Mio 1 månad och inte sträckte han på det iaf. ;)

Blondin :)

Då var man blond. :)

Tävling

Just nu är jag med och tävlar om ett par Sorel skor av modell Tivoli Rain. Om ni också vill vara med och tävla så besök Evelinas blogg.

Valborgs firande

Igår hade vi en barnfri fest (Mio var hos mormor och morfar) och det var riktigt trevligt. =) Det fotograferades en del så bilder kommer lite senare. =)

Fredags

I fredags åkte jag upp till min gamla ridskolelärare och fotograferade lite. Då jag bara fotograferade 2 st som jag känner så lägger jag inte upp bilderna utan säger att om ni vill se några av dem så kan ni gå in och se dem här.

RSS 2.0