Helgen

Jag vet att jag suger på att uppdatera, men ni får gärna lämna ett litet avtryck i mina kommentarer för att göra mig lite piggare på att blogga mer. Jag ska ta en bild på mitt hår för er nyfikna så ni får bedömma hur det blev. Sitter just nu och kollar på vem kan slå Filip och Fredrik och jag håller tummarna för att utmanaren vinner då jag inte gillar någon av Filip och Fredrik.

I helgen så har jag varit ensam hemma och haft det väldigt skönt om jag ska vara ärlig. Durra har varit på privat LAN ute i en villa i Ekeby här utanför Helsingborg. Jag lämnade honom där vid 18 tiden i fredags och hämtade honom kl 2 natten till idag (söndag). Fredagen spenderade jag i soffan med en godispåse och bl.a. Idol på tv:n. Jag tittade inte så mycket utan satt med datorn och gjorde lite allt möjligt, läste mest bloggar då jag inte läst några bloggar på hela veckan. Sov i 11 timmar :) och gick upp halv 12 i lördags. Åt lite frukost och sen körde jag hem till mina föräldrar. Var där och fick äta mat =) och gick en liten runda med mamma och Alva. Efter maten så frågade jag Timmy och hans flickvän som var hos dem om de ville följa med hem hit och kolla på lite film och det gjorde de gärna. Så vi kollade på Cube 1 och på Mirrors. Jag har sett båda tidigare men de hade inte sett dem så de fick bli dem. Efter båda filmerna så åkte de hem igen och jag hittade trevligt sällskap på msn. Det slutade med att vi pratade i 3 timmar innan jag skulle hämta Durra.

Hoppas att ni har haft en bra helg. Puss på er!

Glömde ju

Jag glömde ju säga att jag har klippt mig och slingat håret förra helgen. Det blev både blonda och röda slingor i håret, supersnyggt tycker jag. Tack Vevve som tog sig tid att fixa till vårt hår.

Har inte hänt speciellt mycket på jobbet idag heller.

Dålig uppdatering

Jag ber så mycket om ursäkt för dålig uppdatering för er som nu läser min blogg. Sen förra veckan har det inte hänt sådär mega mycket egentligen, men här är en uppdatering.

Lördag: Var hos mina föräldrar och firade Timmys födelsedag med god mat och sällskapsspel.
Söndag: Var hos Carina och Per och åt. Spelade lite Wii också.
Måndag: Hände inte så mycket på jobbet eller här hemma.
Tisdag: Hände inte så mycket på jobbet eller här hemma.
Onsdag: Hände inte så mycket på jobbet eller här hemma.
Torsdag: Vi tog lite testsamtal med riktiga kunder för att se om servrarna höll och om det var något fel på linorna. Det gick sådär för vissa. Det gick rätt bra för mig, förutom att det var svårt att förstå de danska kunderna när man hade lock för öronen.
Fredag: Testade linorna internt. På kvällen så var vi hos Jim och Anna och hade det trevligt.
Lördag: Vi veckohandlade och sen fick vi ett ryck och åkte ut till Mölle men var inte där så länge.
Söndag: Idag har ju vädret varit underbart så vi tog kameran och åkte ut till Råå småbåtshamn och tog lite bilder. Sen när vi ändå var ute och körde så åkte vi till Ramlösa Brunnspark. Jag hade inte varit där innan och jag tyckte det var väldigt fint, men blev lite besviken på att vi inte hittade källorna som det var dåligt skyltad till. Men jag ska dit fler gånger kände jag, men mest troligen i sommar för då kommer parken vara helt underbar. Här kommer lite bilder från dagen.

Hoppas ni har haft en bra helg. Puss på er!


Fredagsmys

Ja, det är ju meningen att man ska ha det mysigt med sina älskade idag, men jag får ha mitt fredagsmys alldeles själv med två trötta katter. Varför jag får ha det själv är för att Durra är i Köpenhamn och kollar på Green Day. Hoppas att han och de andra som är där har det skoj. Sen får vi se om de går ut i Köpenhamn innan de drar sig hemåt för kvällen/natten. Det enda som är lite negativt är att han (för att inte slarva bort dem) lämnade sina nycklar här hemma, så när han nu kommer hem (och vem vet när det blir) så kommer han att ringa mig så jag får gå och öppna dörren.
Det händer inte så mycket i mitt liv just nu så ni som läser här får stå ut med dåliga uppdateringar. Imorgon ska vi till mina föräldrar och fira min lillebror som vi skulle gjort förra helgen, men då fick vi ju punktering på bilen. Söndagen ska vi spendera på två ställen nämligen hos Durras kusin så vi ska bli fina i håret då hon ska klippa oss och även slinga mitt hår och på kvällen ska vi till Klippan för att äta mat hos Durras mamma och hennes sambo.
Grattis Tanya till lilla William!

Hoppas att ni har det bra och jag ska uppdatera så snart jag har något intressant att läsa. Puss på er sålänge!

Vad ska jag skriva?

Jag vet inte vad jag ska skkriva egentligen. Där händer inte så mycket just nu vare sig på jobbet eller privat. Idag på jobbet så satt jag och Sussie (bl.a.) och kollade på brudbuketter, frisyrer o.s.v. för hon och hennes sambo ska gifta sig i december. Snart exakt 2 månader till bröllopet. Jag vill också gifta mig. Men jag har lite annat som ska göras först, men det kan jag ju inte säga nu för vem vet hur allt slutar.
Hoppas att ni alla har det så bra.

Puss på er!

Reserverat

Nu har vi reserverat 2 biobiljetter till Flickan som lekte med elden. Vi ska se den imorgon och jag bara hoppas att den är bra för annars blir jag lite ledsen, men jag har hört att den är sämre än ettan (män som hatar kvinnor) och det gör mig nog inte så mycket. Jag har ju bestämmt mig för att jag ska se hele triologin på bio så då ska jag göra det också.Såhär ser det ut när durra boxas på Wii. Eller om jag ska vara ärlig så ser det ut så när han fejk boxar.


Durra ska köra Zombie till veterinären om en timme då hon ska få den sista vaccinationssprutan så hon är grundvaccinerad även hon. Vi har även fixat en försäkring till henne nu fast att hon endast är en innekatt, så nu är de båda djuren försäkrade.
När han kommer hem därifrån så ska vi laga mat, vi ska äta Tacos. Gud vad jag är sugen på det och bara för att jag är det så går tiden så långsamt.

Have a nice day!


Mer skit..

.. Durra åkte upp till ett däckföretag för att de skulle laga hålet och då visade det sig att slangen i däcket var helt sönder så vi blir tvungna att byta däck. Företaget hade inget sådant däck hemma så de har beställt ett nytt till oss. Har vi tur får de det på måndag så vi kan åka upp och få det bytat, annars får de det på tisdag så får vi byta det då.

Hoppas att ni får en bra dag. Puss på er!

Jävla skit!

Börjar med att säga tack Sanna. Idag tog jag bilen till jobbet då jag igår körde hem en kompis och jag orkade inte lämna bilen efteråt. Bara för det så var det punktering på vår bil när vi slutade jobba. Jävla skit det där alltså. Tur att man har reservdäck alltså. Tack även till Bill som hjälpte Durra med att byta däck (Durra bytade däck och Bill fixade med domkraften). Vi har iaf kommit fram till att det inte är någon som har skurit sönder däcket för att jävlas utan har typ kört på ett spik eller något. Tur det för det kan de nog laga så vi slipper köpa ett helt nytt däck, för det hade ju kunnat bli dyrt. Durra har tagit ledigt hela dagen imorgon så han kan jaga efter däckservice som kan fixa däcket redan imorgon för vi kan ju inte köra på reservdäcket precis.Lånad bild från google.

Hoppas att ni har haft en bra dag. Puss på er!


RSS 2.0