Mammas buse leker med vatten

Igår passade vi på att vara ute i trädgården en stund, blev så sugen på att fota så lilla hjärtat fick vara modellen även denna gången.
Inga superbilder men fick tillbaka lite fotosug iaf. =)

Öroninflamation

Sedan sist jag skrev så har Mio fortsatt att ha feber. På onsdagen var vi hos läkaren som kollade Mio i öron och hals samt lyssnade på hans lungor. Inget ovanligt och vi skulle fortsätta som vi har gjort med Alvedon mot febern.
I fredags när vi vakna så var Mios vänsteröra helt kladdigt och blött med grönt var. Idag fick vi åka in igen till läkaren då det fortsatt rinna ur örat. Idag fick han dommen öroninflamation och en penicillinkur på 5 dagar..

39 grader feber

Mammas lilla hjärta har varit allt annat än sig själv. Han har bara varit gnällig och velat sova sedan i söndags och det är inte konstigt när man har feber som ligger runt 39 grader. Han vill inte vara på golvet och blir jätteledsen om man sätter ner honom. Han sover nästan lika mycket som när han var bebis.
Han hade en jobbig natt inatt och jag fick vara uppe med honom i 2 timmar för att lugna ner honom och få honom att somna om. Direkt när han vaknar så gråter han, det är inte lätt att vara liten och sjuk. :(
Nu kl 15.30 ska vi till vårdcentralen och se vad de säger.

Tandvärk x2

Mio håller på att få tänder och har haft feber i helgen. Idag blir det VAB eftersom han hade feber igår och lite tur är det då jag själv har rätt mycket tandvärk just nu. Så idag blir det att gå till tandläkaren för att förhoppningsvis dra ut min andra visdomstand. Är ju inte skönt att tanden växer rakt in i kinden. =/

Uppdatering!

Ojoj vad jag är dålig på att blogga. =/

Nu händer det saker både på jobbet och privat.
På jobbet har vi haft 3 ½ dags Amadeus utbildning och igår tog vi våra första supportsamtal. Jag och en kollega satt tillsammans då hon saknar inlogg till det jag har och jag saknar ett fungerande lösen till det enda programmet hon har.
Vi tog totalt 5 samtal varav jag svara på 2 samtal. Det gick bra när vi kunde hjälpa varandra när vi var osäkra, men jag hoppas att de kan fixa mitt lösen snart så jag kan försöka helt själv.

Här hemma så är det bara jag och Mio på kvällarna då Durra börjat på Fredriksdal. Så nu ses vi inte så mycket förrän vi har semester/föräldrarledigt och det börjar veckan innan bröllopet.

RSS 2.0