Yippie

Har inte så mycket att skriva om just nu än Mios matrutiner på natten, så här kommer nattens tider.
22.00 kvällsmat, sov i sin egen säng till kl 2 sen över till vår säng och då ville han ha mat 3.30, somnade om direkt, vaknar kl 6 och vill ha mat (åt ca 60 ml bara) och återigen kl 8.
Imorgon är det dags för BVC och då ska vi träffa läkaren, ska kolla vad vi ska göra för Mio låter väldigt rosslig när han andas. =/
Det var allt jag har att skriva nu.

Lite sömn

Busungen vaknade kl 00.30 inatt och fick då komma över till mig i vår säng i ett försök att få sova mer innan det var matdags och det fungerade, han vaknade kl 2 och ville ha mat. Vi gick upp och han åt på bra, MEN sen ville han inte somna om, jag gjorde ett försök som nästan funkade 3.30 men det gick han inte med på så det var bara att gå ner i källaren och fortsätta få honom att somna. Mio ville bara ligga och suga på mitt lillfinger (han tar inte nappen) och tog jag ut det fast att han nästan somnat så började han gnälla. =( När klockan var 5.30 så var han fortfarande vaken och det närmade sig matdags och även dags för Durra att gå upp så vi gick för att väcka honom. Durra gick upp och tog Mio så att jag kunde få sova lite. När Durra la Mio så ville han inte riktigt somna men tillsist somnade han och sov till halv nio. Just nu ligger han och sover igen efter ytterliggare några timmar vaken.
Nu i helgen har han börjat "prata" med oss. Han låter så gullig, speciellt när han låter och ler samtidigt. =)

Trött

Jag har en trött kille på armen, han somnade efter att ha varit vaken i nästan 5 timmar. Tror dock att han vaknar snart och vill ha mat. Annars så har han sovit superbra inatt, somnade direkt (när vi la oss vid 22) med en njutande suck när jag kramade om honom. =) Sen vaknade han 1.30 och ville ha mat och igen kl 5. Eftersom Durra går upp 5.30 så bad jag honom att ge Mio mat vid 5, vilket han gjorde så att jag fick sova. =) Sen fortsatte 2 av oss att sova (till 8.30) medans den 3:e gick till jobbet.
Nu vaknar Mio så han ska få mat och ny blöja.

Natten

Denna natten sov Mio jättebra. Han fick mat kl 22 sen somnade han snabbt (eller det gjorde vi alla 3) sen vaknade sötnosen halv 3 och då fick han mat igen. Sen somnade han om direkt igen och väckte mig kl 4, 5, 5.30 och 6 fast inte för att äta utan han drömde nog och jag vaknade av de rörelserna. Sen fick han mat av Durra kl 6 och sen av mig kl 9. Så rätt bra natt eftersom jag snabbt kunde somna om snabbt alla gångerna. =)

Igår åkte jag och Mio in till mitt och Durras jobb för att hälsa på honom och även göra så att han slapp åka bussen hem.

6 veckor = inga fler sprutor

Igår kom mamma hit så vi gick en runda med Mio i vagnen. Han somnade nästan direkt och sov i 3½ timme. Under resten av dagen sov han rätt mycket förutom när Durra kom hem, då börjar han nästan alltid gnälla. Tycker synd om Durra när Mio gnäller så mycket när han kommer hem, på helgerna funkar det jättebra men inte på vardagarna. Inatt somnade han snabbt efter maten vid 23 och sen vaknade han 3.40 och ville ha mat, men han ville inte somna om. =/ Fick gå ner i källaren för att inte störa Durra och efter ett tag (vet inte hur länge) så somnade både jag och Mio i soffan, jag sittandes och Mio låg på mitt bröst. Väktes av Durra när han skulle gå till bussen men somnade om och tur var väl det då Mio vaknade 7.30 för mer mat. Sen ville han inte somna om igen förrän vi 9 och jag har inte kunnat somna själv. Hoppas på att Mio håller sig vaken mer idag så att han sover hela natten.
Annars vet jag inte vad jag ska göra idag, känner mig för trött för att hitta på något samtidigt som jag vill ha sällskap.
Till rubriken, idag är Mio 6 veckor och jag slipper ta fler sprutor. =)


Uppdatering

Gud vad jag suger på att uppdatera ska försöka bli bättre på det. Vi lever och försöker fortfarande komma in i rutiner jag och Mio nu när vi är ensamma på vardagarna. Vi har varit ensamma nu sedan en vecka tillbaka då vi har haft lyxen att ha Durra hemma med oss hela första månaden. Förra veckan hade Mio en natt då han bara skrek fram till kl 4 på natten och sen var han skrikig hela dagen efter så det blev inte mycket sömn. Sen i fredags så var han också gnällig/skrikig under hela dagen, men han hade sovit bra på natten så det var inte så jobbigt. Annars har vi bara myst med varandra i soffan jag och sötnosen. Han är så mysig som vill ligga och sova hos än på nätterna och i famnen på dagarna. Jag har bestämt att sålänge Mio tycker om att mysa och sova uppe i famnen så får han göra det för alla säger att tiden går så snabbt så snart kanske han inte vill mysa med mig. :( Att tiden går snabbt vet vi ju då dessa (på onsdag) 6 veckorna har gått så otroligt snabbt. Killen börjar ju bli stor (både längd och viktmässigt).

8/12-10 Vikt: 3610 gram, Längd: 49 cm
12/1-11 Vikt: 4395 gram, Längd: 56 cm


Min lilla familj på nyårsafton!


Stor pojke

Den 3/1 vägde Mio 3985 gram, nu 9 dagar senare väger han 4395 gram. På 2 veckor har han även växt 4,5 cm.

I måndags var det dags för Durra att börja jobba igen vilket betyder att jag numer går hemma själv med Mio. Dessa tre dagar som har varit har det fungerat jättebra. Mio har varit så snäll och lugn så det har mest varit mys mellan oss. Ska såklart börja fixa och ha mig här hemma, men samtidigt vill jag passa på att mysa med Mio nu när han är liten och vill vara hos än hela tiden. Just nu sover han uppe på mitt bröst samtidigt som han tuggar i sömnen. Undra om han drömmer om mat(?).

Hoppas att ni har det bra. Puss på er!

Mage -> rygg


Mio vände sig från mage till rygg själv nyss. Tyvärr såg inte jag det men det gjorde Durra.


4 år


I lördags firade jag och Durra 4 år tillsammans.


2010 i bilder

Januari

Året började med en bra bild på fyrverkeri och en väldigt trevlig fest mitt ute i ingenstans.

Durra tatuerade sig.

Vi hade stekafton med jobbet.
Annat som hände i januari:
Firade 3 år med Durra.

Februari

Durras syster Emma hade utflyttningsfest då hon skulle till Nya Zeeland och vara där ca 1 år.

Vi var uppe och kollade på Göteborg Horse Show.
Annat som hände i februari:
Jag halkade och fick en spricka i armbågen som ledde till sjukskrivning.
Jag fick fast jobb.
Vi bokade en resa till Thailand.

Mars

Jag åkte till Råbocka strand och lekte med kameran. "Modellen" var min förlovningsrimg.

Vi fick reda på att Zach var sjuk och antagligen behövde avlivas.
Inget annat speciellt hände i mars.

April

Lekte med kameran på Sofiero.

Jag plussade.
Annat som hände i april:
Vulkanen på Island satte stopp för vår Thailandsresa.
Bokade en ny resa till Rhodos.

Maj

Fick avliva Zach.

Var på första ultraljudet. (bilden är inte från första ultraljudet.)

Red min häst för sista gången.
Annat som hände i maj:
Fick avboka resan till Rhodos p.g.a. graviditeten.
Började kolla på hus.
Skrev på huskontrakt efter att ha vunnit budgivningen.

Juni

Var på Sweden Rock Festival för att se min idol Billy Idol.

Hade lägenhetsvisningar.
Annat som hände i juni:
Många läkarbesök.
Halvtidssjukskrivning p.g.a. illamående.
Började packa ner allt inför flytten.

Juli

Sista bilden på "Tjejen".

Sista bilden på Sorina.

Var på Falsterbo Horse Show med mamma.
Annat som hände i juli:
Var på fler ultraljud.
Hästarna avlivades.
Flyttade in i huset.
Köpte ny bil.

Augusti
Köpte min iPhone 4.
Mådde riktigt dåligt psykiskt av graviditeten.
Många läkarbesök och besök hos psykolog.
Fyllde 23 år.

September

Kräftskiva hos Durras pappa.

Kräftskiva/inflyttningsfest i huset.
Annat som hände i september:
Började fixa i barnrummet.
Blev halvtidssjukskriven p.g.a. foglossning.
Var på Ullared och köpte saker till bebisen.

Oktober

5-kamp med kompisarna. (Jag var endast fotograf)
Annat som hände i oktober:
Fick tid till läkaren som skulle bestämma om kejsarsnitt eller inte.
Mår sämre psykiskt.

November
Fick beslutet om kejsarsnittet.
Började må bättre psykiskt.
Började på mammaledigheten.
Firmafest på jobbet.

December

Mio föddes.


RSS 2.0