Helgen

Durra har haft det bra i Stockholm och det har jag också haft. Jag tycker ofta att det är tråkigt att vara ensam hemma då jag tycker om att ha sällskap, men det var värre innan när jag inte hade ett jobb så att jag kom ut alls om det inte var så att någon kompis var ledig från jobbet.
I torsdags så stod jag här hemma i stora feta trådlösa hörlurar, leggins, linne och spelade tv-spel. Jag måste ha sett väldigt fjöntig ut när jag hoppar, studsar, sjunger och svär om vartannat. Haha. Tiden gick iaf snabbt och sen var det bara svårt att somna utan att Durra låg brevid i sängen, men det funkade.
På fredagen så ringde mobilen kl 6.40 men jag orkade inte gå upp så jag snoozade till 7.20 och det var så skönt att kunna ha sovmorgon. Jag och Marion hade det väldigt skoj på kvällen, vi började med att åka till Väla och kollade runt lite där. Jag köpte julklappar till mamma och Durra. Vi åkte hem och kollade på Idol och sen spelade vi wii. Klockan han bli rätt mycket innan jag körde Marion hem till Ängelholm. Hoppade i säng kl 3.30. Hade en lång sovmorgon på lördagen, jag  sov nämligen till halv 12. Det var så skönt. Sen fördrev jag tiden tills Durra kom hem vid halv 7 och då bytade vi om och sen drog vi upp till hans pappa som hade 50-års fest. Det var trevligt och där blev vi länge. Somnade inte förren vid 5 tiden och minns inte ens när vi gick upp i söndags.
Söndagen tillbringade vi med att handla och gå på bio. Vi såg Luftslottet som sprängdes men den var sämst av de tre filmerna men fortfarande bra.
Idag har det varit jobb som gäller. Mådde inte så bra idag har mått illa och konstig men har jobbat hela dagen ändå. Jag mår bättre nu som tur är.
Imorgon ska jag upp till sjukhuset och ta nya prover så håll tummarna för att värdena är bra när jag får resultatet på onsdag. Jag hoppas att det inte kommer att göra så ont denna gången heller att bli stucken.

Hoppas att ni har haft det bra. Puss på er!

Svar på anonym kommentar

Jag fick efter förra inlägget en anonym kommentar där det stod:
"Vaddå att DU unnar honom att åka till stockholm? De bestämmer väl inte du? han UNNAR sig att åka dit."

Det jag menar med att jag unnar honom det är att jag stöttar honom när han inte är helt hundra på om/hur han vill göra och då unnar jag honom att han får göra det han helst av allt vill jobba med. Självklart bestämmer inte jag, men han pratar ju med mig om det så att det blir ett gemensamt beslut. Jag unnar honom som sagt att få göra det han vill med mitt fulla stöd, precis som jag önskar att han skulle göra för mig om där var något jag verkligen skulle vilja göra. Det är ju inte så att detta är hans heltids jobb utan ett extra jobb som han hade tur nog att få. För är man ett par så måste man kompromissa om/unna varandra vissa saker och det är det jag menar med att jag unnar honom det. Förstår ni hur jag menar?

Durra står i duschen och jag bara väntar på att vi ska gå och kolla på Luftslottet som sprängdes på bio. =) Hoppas att den är bra.

Hoppas att ni har haft en bra helg. Puss på er!

20091126

Jaha, då var man ensam hemma och ska vara det till någongång på lördag. Durra har tagit tjänstledigt från jobbet imorgon för att göra ett annat jobb uppe i Stockholm, så han och de andra ska åka upp idag. Hoppas att allt kommer att gå bra för dem. Han åker dit med en showgrupp som heter Estrad här från Helsingborg, där han jobbar som deras ljud och ljustekniker när de uppträder. Detta erbjudandet fick han av en som han jobbade med i sommras på Fredriksdalsteatern och det handlade om 7-8 föreställningar så vissa dagar fick han ta ledigt från det vanliga jobbet. Jag unnar honom det då det är det han vill jobba som, men det är tråkigt för mig som får stanna hemma. Speciellt denna helgen för jag hade gärna följt med upp och stannat i Stockholm hela helgen (även om han kommer hem på lördag) för jag skulle vilja tillbringa helgen i Globen då det är Stockholm Internationall Horse Show nu. Det kommer kännas tomt i sängen i natt vilket är tråkigt.

Imorgon så är det firmafest på jobbet, men jag ska inte dit utan en arbetskamrat till mig ska följa med hit så ska vi ha en tjejkväll med god mat, film och wii spelande. =)

I tisdags förresten så slapp jag gå till sjukhuset för mitt provresultat var så bra sist så jag ska dit den 1/12 vilket är nästa tisdag, men det var iaf en paus på en tisdag så jag har varit glad över det. Sen fick jag beröm av en dansk kund att jag pratade hygglig danska. Jag trodde det var samma som på svenska så jag tackade bara och tänkte inte mer på det, men fram mot eftermiddagen så blev jag fundersam och frågade en arbetskollega som är dansk om det hade samma betydelse och det hade det INTE! Utan det var ungefär jättebra så då blev jag jätteglad. =)

Hoppas att ni har det bra allihopa. Puss på er!

Invited to Joe Labero

Det började med att vi var lite sena ner till Amiralen igår. Men vi fick vår trerätters middag ändå. Förrätten var inte god för jag tycker inte om lax och det var någon laxtårta med rom och kavring. Varmrätten var fläskmedaljong med potatisbakelse svampsås och grönsaker, det var gott. Och annars är jag inte så förtjust i kött. Efterrätten var Calvados-och vaniljpannacotta med grädde. Den var god det som var pannacotta och grädde, men gillade inte frukten som var i den. Under tiden man åt så gick där runt lite folk utklädda och kollade runt lite. Vissa var faktiskt lite läskiga för de hade långa rockar och en mask för huvudet så man såg ju inte ens deras ögon och sen gick de väldigt långsamt runt och ställde sig och tittade på än när man åt. När showen sen startade så satt man ju (som vanligt) och störde sig på hur han gjorde tricken. Några vet vi hur han gjorde (sorry Labero) medans andra fattade man ingenting av. Durra fick vara med i ett trick som faktiskt var det längsta tricket som varade nästan hela showen. Tänker inte berätta vad tricket gick ut på för då måste jag berätta om nästan allt i showen. Showen var bra, fast det var lite lite magi enligt mig (återigen sorry Labero). Men överlag var allt riktigt bra, för jag förstår att han inte kan ha med alla stora trick på en så liten scen. Vi tog självklart hans autograf på den ena biljetten och sen hade Durra redan fått hans autograf tack vare tricket han var med i.
Nu ska vi åka hem till mina föräldrar och se hur deras nya möbler ser ut i vardagsrummet.

Ha en bra söndag. Puss på er!


Joe Labero i Malmö ikväll!

Då ska man åka och kolla på Joe Labero ikväll nere i Malmö. Hoppas på en bra föreställning då vi ska sitta front row och självklart på god mat då det ingår en 3-rätters middag. Vet inte vad mer jag ska skriva igentligen. Jag och Malin gick en runda på stan och kollade i lite affärer. Men vi hittade inget som var jätte intressant. Luktade på lite parfymer och pratade lite skit. Satte oss och tog en fika på Ebbas fik och där satt vi 1½ timme och bara pratade om allt och ingenting. Hoppas att vi kan göra det snart igen för det var alldeles för länge sedan sist.

Ha en bra lördag. Puss på er!

Bloggtävling

Dustinhome har just nu en bloggtävling där man kan vinna ett presentkort på 15 000 kr. Kika in här om ni vill vara med och tävla.
Jag tänkte vara med trots att jag i princip aldrig vinner något.


Om jag hade vunnit ett presentkort på 15 000 kr så hade jag köpt:

1. Det här kampanjpaketet med en Nikon D90 + Optik AF-S DX 18-105 ED VR 4GB + VÄSKA + UV-FILTER + PUTSDUK då jag och sambon för ett år sedan köpte en annan digital systemkamera och vi nu nästan kan kivas om vem som ska ta bilder osv. Man vill ju ha en lugn tillvaro. =) Plus att detta paketet kommer att göra så att jag vill bli bättre på att fotografera olika motiv och även våga leka lite mer än med den andra vi har.



2. Jag hade lagt till lite pengar från egen ficka och köpt till detta fantastiska NIKKOR OBJEKTIV AF-S ZOOM 70-300/4.5-5.6G VR IF-ED som jag så länge har gått och fantiserat om. Drömmer mig bort om vilka fantastiska bilder man kan ta med det objektivet.



3. Hade jag inte köpt de ovanstående foto produkterna så skulle jag slå till på den här APPLE MACBOOK AIR C2D 1.86 2GB/120 9400M 13.3#. Den skulle jag vilja ha då jag funderar på att börja skolan igen och då vill jag ha en liten och lätt dator att ha med i väskan tillsammans med de tunga böckerna, så att man skonar ryggen lite.


4. Hade även kunnat tänka mig att köpa denna snygga mobiltelefon SONY ERICSSON SATIO BLACK tillsammans med kamera packetet och även där lägga egna pengar emellan. Den är ju så snygg.



Jag tror dessvärre inte att jag kommer att vinna men vill vara med och tävla ändå. Hoppas att juryn tycker om det jag har skrivit iaf. Om ni vill vara med så gå in här.

Hoppas att ni har haft det bra. Puss på er!

Bowlat

Jag är inte ämnad till att bowla. Jag bryter alltid min tummnagel så att det gör så ont att jag inte kan fortsätta spela. Bilder blev det bara några väldigt dåliga då batteriet i digitalkameran dog rätt snabbt och vi inte ställde om några inställningar i den. Jag kom på delad 3:e plats (av 4) den rundan jag var med, sen slutade jag att bowla men de andra körde 3 rundor till.

Hoppas att ni har haft det bra. Puss på er!

Bowling

Igår var det fredagen den 13:e och vissa tycker att det är en oturs dag medans jag själv inte tror på sådant. Jag var på jobbet och det gick bra tills en av servrarna la ner så vårat ena program hängde sig så vi fick stänga av. Detta hade inget att göra med att det var fredagen den 13:e för det har hänt flera gånger innan.
Idag ska jag, Durra och två av hans kompisar bowla. Undrar hur det kommer att gå. =/ Får helt enkelt uppdatera er senare. Kommer upp bilder också.

Hoppas att ni får en trevlig lördagskväll. Puss på er!


Kort uppdatering

I tisdags tog jag vaccinationssprutan och jag kände inte av den alls under dagen. På kvällen så hade jag lite ont i armen, men inget farligt. Igår (onsdag) så vaknade jag och kunde knappt röra armen så Durra fick hjälpa mig upp ur sängen. Åt frukost som vanligt och gick till jobbet fast att kroppen kändes konstig. när jag jobbet ett tag så känner jag mig hängig, svimmfärdig och illamående. Pratar med min TM och han sa att jag skulle gå hem. När jag kom hem så visade det sig att jag hade feber, som höll i sig tills på kvällen. Durra som tog sprutan igår hade ont i armen under gårdagen på jobbet och han mår konstigt och har feber när han kommer hem. Inatt så har ingen av oss sovit gott utan vaknat flera gånger och svettats. Så vi gick upp imorse iaf för att se om vi skulle gå till jobbet. Jag åt frukost och kollade på tv. När jag varit uppe ett tag så tar jag tempen och har fortfarande feber och det hade Durra också så det blev inget jobb för oss idag dumt nog. Men vi är båda feberfria idag så imorgon blir det jobbande iaf.

Idag fick jag reda på att en gammal klasskamrat ska få barn nu närsomhelst. Grattis till er! Men varför får jag alltid reda på saker sist?

Hoppas att ni har haft det bra sedan sist. Puss på er!

Köpenhamns helg

I fredags eftermiddag så mötte jag upp Ellen på knutpunkten efter mitt jobb så tog vi färjan över till Helsingör och tåget till Köpenhamn.
Vi åt pizza som var så god att jag ville ta med flera pizzor hem. =) Satt uppe länge och kollade på youtube klipp och bara snackade massor.
På lördagen så började vi med att gå och handla morgenmad (frukost). Sen efter vi hade ätit upp vår morgenmad så gick vi upp till Frederiksbergs parken och gick där. På vägen upp visade Ellen mig skolan som hon går på. Från parken så kan man se elefanterna som bor på Köpenhamns zoo, de höll på att "prata" med varandra så vi hittade dem. Snälla elefanter. =) Vi såg tre elefanter, en av dem var en bebis. Vet inte hur gammal den kan vara, men så söt den var. Vi var ute och gick i två timmar i friskt väder. När vi kom tillbaka så gjorde Ellen varm choklad för att vi skulle kunna få upp värmen i fingrar och ansikte igen. Tittade på film på kvällen och sen spelade vi ett spel som för oss är ett nostalgi-spel. Jag somnade inte förren kl. 3 på natten.
Idag gick vi upp kl. 9 för att vi skulle till Universitetets "slangedag" för lite föreläsningar om ormar. Där var lite försäljning av ormar och de var så fina, men väldigt dyra.

Hoppas att ni har haft en bra helg. Puss på er!













Regn och snö(!)

Antar att ni inte har missat detta, men idag har vinterns första snö fallit i Helsingborg. Tyvärr var det inget fint och mysigt snöande utan regn med lite snö i. Har inte mer att berätta nu. Något ni undrar över så fråga. =)

Puss på er!

Sammanfattning

Länge sedan sist, tyvärr så är inte mitt liv sådär jättespännande just nu så där händer ju inget mer än det vanliga med att jobba, sjukhuset, hem, äta, mysa och sova. Jobbet flyter på bra iaf och det känns väldigt skönt. Har haft lite ont i ryggen så Durras mamma har fått massera mig och då hittade hon lite muskelknutor som gjorde rätt ont att trycka ut.
I helgen ska jag hälsa på en kompis som pluggar i Köpenhamn så jag ska vara där fredag-söndag. På söndag ska vi på lite föreläsningar på hennes skola som handlar om ormar. Bl.a. ormuppfödning, vanliga sjukdomar osv. De har även utförsäljning av ormar och jag önskar för en sekund att Durra vill ha ormar. De är så vackra djur och jag har alltid varit fachinerad av djur i alla dess former. En helg hemifrån är nog vad jag behöver efter att ha varit hemma varje helg sedan vi var i Paris förra året. Så varje helg sedan över ett år tillbaka har jag varit hemma och det suger. Visst tycker jag om mitt/vårt hem och jag har hittat på saker på helgerna, men jag har inte fått vara iväg själv. Durra har fått vara iväg själv, så nu är det min tur.

Vi har även diskuterat att ta en weekend till Stockholm över nyår för vi firar ju 3 år tillsammans och kände att vi vill hitta på något som man inte gör när som helst. Men vi får ju kolla upp lite saker först. Men jag hoppas att det blir av för det hade varit så mysit att få strosa runt i Stockholm och se på fyrverkerierna. Så det ända jag önskar mig i julklapp är pengar så detta verkligen kan bli av.

Hoppas att ni har haft det bra. Puss på er!

RSS 2.0