Dagen idag

Dagen idag har vi köpt mamma och pappas "gamla" V70. Den är så skön att köra och åka i. Supernöjd med att vi nu har en kombi där vi kommer få plats med allt som behövs när man ska ut och åka med barn. Vi har även handlat lite mat så vi kunde laga något. Inget speciellt, bara chiligratinerad kassler och ris. Jag har även bakat en kaka, Gretas kaka heter den men om man frågar min mamma tycker hon att den snart borde heta Marias kaka då hon gett ut receptet till så många nu. Helt lyckad blev den inte då den blev lite mörk, men god ändå. Just nu väntar jag på att Durra ska komma hem från fredriksdal. Han skulle även hämta våra nya möbler att ha på altanen som vi får från hans faster.
Hostar så det känns som att alla inälvor ska komma upp genom munnen. Nästan så jag inte får hålla nere maten p.g.a. hostan och det känns inte skoj alls. Har ni några tips på hur jag kan bli av med hostan?

Hoppas att ni har det bra. Puss på er!

Internet har kommit till huset..

Då har vi bott i huset snart en vecka och vi trivs bra här. Inatt fick vi internet så nu kan jag börja blogga igen och hålla koll på vad som händer i världen.
Jag har blivit förkyld och inte varit på jobbet så mycket denna veckan. Nu har jag även börjat hosta och ha mig och det är jobbigt, hoppas på att må bättre på måndag.
Jag är även med och tävlar om en skötväska. Vill ni vara med och tävla så gör det
här.
Har inte så mycket att skriva om just nu.

Ha det så bra. Puss på er!

ÄNTLIGEN!!

Ja, äntligen är allt jag har att säga. Idag har alla papper på huset skrivits på och vi har fått nycklarna. =) Allt gick så bra på banken idag, vi var lite osäkra på hur vi skulle göra med bottenlånen med ränta osv men banken var jättebra på att hjälpa oss med vad som de tror skulle bli bäst och de kom med förslag osv på hur man kunde göra. Jag älskar min lilla bank. Efter banken kände vi att vi bara måste åka till huset och bara gå in i det nu när det är vårt. Vilken känsla det var att få öppna ytterdörren och gå in i sitt eget hus för första gången. Visst där var inte mycket grejor då vi inte har flyttat in något än men gud vad skön känsla som gick genom kroppen på mig. Durra tog lite före bilder som kommer att komma upp senare för kameran är i huset nu. Det kommer självklart efter bilder sen också, men det kan ta ett tag då vi idag har postat ett brev till Telia som vi ska ha som internetleverantör så det kan ju dröja ett tag. Men kan försöka blogga lite från jobbet så att ni vet att jag lever.
Imorgon bär flyttlasset av och jag bara längtar. Här är ytterst lite kvar att plocka ner men alla våra lådor är slut för tillfället och har inte många svarta sopsäckar kvar så en del saker blir nog inte ner plockade men det behövs ju inte heller. Stora saker kan man ju ta brevid just för att de är svårpackade.

Puss på er!

VARMT...

Gud vad varmt det är i lägenheten. Håller på att vika tvätt och plocka ner inför flytten och fast att jag tagit av mig så jag går i underkläderna i sovrummet så svettas jag som en gris känns det som. Kalldusch innan sängen senare idag är ett måste.

Puss på er!

Falsterbo i bilder
Denna herre blev jag väldigt förälskad i.

Han lade sig ner på kommando, men sen ville han rulla sig med sadeln på.

Freddy var så vacker.Gasa måste man göra inför vattengraven.
Denna tjejen vann four bar tävlingen och hon var yngst av alla som ställde upp på Falsterbo under hela veckan, hopn är 12 år.Hindret ligger på 1.90.

Har fler bilder på denna hästen för mamma gillade den, men denna var den som var mest barnvänlig om man säger så.


Dagens ultraljud

Här är dagens bild från ultraljudet. Bebisen ville inte riktigt visa sitt ansikte idag. Den var väldigt busig och för första gången kände jag bebisen i magen. Det kändes som om någon petade på magen innefrån. Den sparkade efter läkarens hand när han drog med ultraljudet över magen, så t.o.m. läkaren kände sparkarna. Vi har blivit tillbaka flyttade 6 dagar också, men det kunde ha varit värre. Nu ska jag inte på ultraljud förren om ca 10 veckor.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jag har fått prata med min bm igår och har nu några fler läkare/bm att få tag på och prata med. Det ska bli så skönt att verkligen få prata av sig med någon som verkligen förstår och som kan hjälpa mig. Jag känner att jag inte vill uppge för mycket information om i vilken vecka jag är eller vad bf-datumet är men det är vad jag väljer att göra så snälla respektera det.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Livet är SÅ orättvist ibland. Jag tycker så synd om er och jag tänker på er hela tiden sedan jag fick veta det igår. Hoppas att det inte tär för mycket på någon av er. Tänk på vad ni har och var glad för det.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Puss på er!


Ang. den friska hästen

Vill bara säga att mamma har valt att inte försöka sälja den friska hästen då där är väldigt knepiga lagar kring att sälja hästar och även för att hon inte vill skilja på hästarna som har gått ihop konstant i 7-8 år. De kommer att åka samma transport och sen få boxar brevid varandra uppe på slakteriet, sen kommer där även vara andra hästar så de kommer aldrig att stressa upp sig och det tycker jag är skönt att höra just för att jag vill inte att deras sista stund på jorden ska vara skräckfylld eller stressad.

Grattis

Vill bara säga grattis till Hanna och Per som idag fick deras efterlängtade dotter Tove som ville ligga extra länge i Hannas mage.

Bilderna från igår på hästarnaHaha, så tjock hon ser ut på bilden.Hästarna står sällan och kliar på varandra om man inte står och kliar på Tjejen. Här står jag och säger till mamma att ibland när jag står såhär så står Sorina och kliar på mig.. 

.. och sagt och gjort så började Sorina klia på mig istället för på Tjejen. Perfekt tajming! (P.S. kliar tjejen under magen här och inte på samma ställe som på bilden innan)


Bolan har kommit

 Ja, det kallar jag snabb leverans när jag beställde den igår och när jag kom hem idag så låg den på dörrmattan. Öppnar paketet och ser den fina pinglan och halskedjan. Satte genast ihop dem för att hänga det runt halsen. Innan jag gjorde det ville jag ju självklart höra hur den låter och ljudet från den när man rör sig är faktiskt mysigt. =) Fick även med en liten personlig lapp och det var ju skoj att någon tog sig tid att skriva den.
 Imorgon ska jag hem till mina föräldrar och där vet jag att grillat står på menyn. Ska köra dit när Durra börjar jobba kl 16 så lämnar väl honom på vägen. Ska dit för att säga hejdå till båda hästarna för de åker till slakt på onsdag vilket jag tycker är synd då den ena är helt frisk och inte har ont någonstans, men förstår mammas val då det tar mycket tid och kostar mycket även om man inte rider regelbundet. Mamma har ju ont i höften också när hon rider så hon rider ju inte så ofta. Ska även passa på att hälsa på Zachs grav för jag har saknat honom så mycket på senaste tiden. Skulle göra väldigt mycket för att få tillbaka honom frisk och kry, min mysiga katt.Puss på er!


Bola

Idag har jag beställt en bola att ha runt halsen så att bebisen har något annat att lyssna på än bara min röst som säger samma sak 8 timmar varje vardag. Valde en fin i silver med fotavtryck på. Här har ni en bild på den.


bilden är lånad från
Lilla Mirakel.

Puss på er!


RSS 2.0