Familjecentralen

Idag så körde (regn och endast ett par skor som inte är vattentäta är ingen bra kombination att gå i) jag och Mio bort till familjecentralen för att träffa Elinore med barn. J skulle vägas och ha sig så under tiden skulle jag se efter O lite så att han inte hittade på något bus. Efter att de var färdiga så hade de tid att lite snabbt väga Mio. Han är nu 3 månader och 3 veckor och väger 6930 gram dvs att han har blivit över 600 gram tyngre på 3 veckor. Min lilla kille börjar bli stor. Vi satt och snackade i några timmar på familjecentralen och efter det följde vi med Elinore hem. Måste säga att jag tycker ni har ett fint hem Elinore. =) Där satt vi och snackade i ytterliggare några timmar innan det var dags för oss att köra hem. Trivs så bra med Elinore så tycker att det är lite synd att vi inte bor i samma by, men det är tillräckligt nära för att det inte ska vara jobbigt att ses ofta vilket jag gärna vill göra.
Nu lite bilder på Mio från idag.

Passa O imorgon

Imorgon ska jag passa (se efter) O medans Elinore är inne och väger och mäter lilla J på BVC. Ska se om vi bara kan få smyga in och väga Mio också om där finns tid till det då vi ska vara på familjecentralen. =)

Nu är det bestämt..

Nu har vi bestämt det!
Vad det är säger jag inte men nu har jag något att sträva efter och därför har även jag bestämt att nu ska kilona rasa, 20-25 kg (minst) ska bort! MEN jag behöver någon som drar med mig på massvis av aktiviteter utan att det ska kosta multum (för här ska även sparas pengar) så ALLA ni som ska komma i form får höra av sig så gör vi något tillsammans (under dagtid måste Mio kunna vara med på aktiviteten). Vi kan ut och gå, simma (kanske ska skaffa årskort) ev gå på olika gymnastik pass.
HÖR AV ER!!!!!


När denna bilden togs vägde jag ca 30 kg mindre än vad jag gör idag!


Criminal minds: Suspect behavior

Såg precis det första avsnittet av Criminal minds: Suspect behavior och jag tycker inte att det var lika bra som det vanliga Criminal minds. Men jag är helt förälskad i den serien.
Nu sitter jag och ser CSI (orginalet som helt klart är bäst även där) så de borde inte göra nya versioner av bra serier, för de blir inte så bra som orginalet.
Ska nog ta och hoppa i sängen och se om jag kan sova innan kl är 2.

Testpiloter för LG Optimus 2X

Jag har anmält mig för att bli testpilot för LGs nya mobiltelefon Optimus 2X. Gör ni det också på Smartson. Det bästa är att om du blir utvald att testa produkten så får du behålla den utan kostnad. =)
Kolla in telefonen här:
http://www.youtube.com/watch?v=vRcNvpPvNK4

Trevligt besök

Idag hade jag trevligt besök utav Elinore och hennes två söta söner. J sov mest men är man bara 1 månad så får man ju göra. O var busig men blyg. Väldigt söt när han ville att jag skulle sitta brevid honom i soffan. Kanske kan komma hem till er nästa vecka om ni kan då?

Bilder på Mio

Skryta lite

Ja, jag vill bara skryta lite över Mio, vill ni inte läsa skryt så läs inte mer nu. Idag var vi på BVC för det vanliga väga och mäta (vikt 6325 gram, längd 60,5 cm) men även för att han skulle få sina 3 månaders vaccinationer. Sist så varnade BVC-sköterskan mig och sa att de brukar kunna skrika rätt bra efter 2:a sprutan så det var jag inställd på att även Mio skulle göra. Första sprutan fick han i höger lår och reagerade inte över huvudtaget. Sen var det dags för spruta 2 i vänster låret. Sköterskan tar tag i benet för att hålla det stilla och redan då börjar Mio rynka ihop hela ansiktet som om han skulle gallskrika, sen ger sköterskan honom sprutan snabbt och lätt utan att han sa ett knysst. :) Han blev alltså bara irreterad på henne för att hon höll benet stilla för så fort hon släppte blev han glad igen. :) men tänk er, han är 3 månader och reagerade inte alls över två sprutor, vadå att jag är stolt. Under resten av dagen sen har jan varit lite gnällig men det har endast varit för att han har varit trött då han verkligen har kämpat emot tröttheten idag. Han har inte ens haft någon feber efter sprutorna. Dock inget jag kan vara stolt över eftersom han inte kan styra över det, men jag är glad att han slapp det.

Test

Ja, det funkade. Nu kan jag blogga från iPhonen på blogg.se hoppas på att det snart går att fixa in bilder också utan att behöva smsa in bilder.

Helvetes jävla skit

För ett tag sedan sökte Durra ett nytt jobb och fick gå på 2 intervjuer. Han ville verkligen ha detta jobbet och självklart ville jag att han skulle få det. Det hade inneburit närmare till jobbet och mer lön, men idag fick han reda på att han inte fått jobbet. =( Så idag är en väldigt hemsk och jobbig dag. Vi är nu både rätt deppiga.

Heldag i Helsingborg imorgon

Imorgon bär det av till Helsingborg tidigt på morgonen för hela familjen. Durra ska ju jobba och jag ska hem till Malin och vara där hela arbetsdagen. Malin ska även se efter Mio medans jag är hos bm på efterkontroll. Ja, det är sent men det blev så då min bm ringde och bokade om tiden jag hade för 2 veckor sedan och då sa jag idag så att vi kunde ta och sätta in en hormonspiral samtidigt. =)
Efter arbetsdagen ska vi hem till Vevve och Mattias och ha lite fredagsmys. =)

MeandI party

Imorgon ska jag till Markaryd på MeandI party. Det är barnklädes party. Hoppas att där finns mycket fint och att vi får det trevligt allihopa. Ska bli skoj att träffa de andra igen. =)

RSS 2.0