50%

Just idag är det inte så bra med mig och min foglossning tyvärr, är hemma idag men så är det ibland. Kan jag jobba imorgon så ska jag jobba 8 timmar för att jobba in denna dagens arbete som jag missade. Har nämligen fått en 50% sjukskrivning så ska jobba 4 timmar om dagen men nu under tiden som arbetet betalar sjukpenningen så har vi kunnat lösa det så att om jag blir hemma en dag så kan jag vid ett annat tillfälle jobba in de 4 timmarna jag skulle jobbat den dagen jag blev hemma.
Har pratat med KLARA-gruppen för ett tag sedan och ska prata med dem någon mer gång och förhoppningsvis så ska jag kunna förklara mig så pass bra så att jag kan få min vilja igenom.

Puss på er!

Sen uppdatering

Gud vad mycket saker vi fick med oss hem från Ullared. Nu har vi nästan alla saker som behövs till bebisen några få saker kvar bara. Allt som inhandlades stod med på vår handlelapp så vi har inte slösat pengar på onödiga saker så det känns som den bästa rundan där uppe någonsin för min del, till råga på allt var där inte överdrivet med folk heller. =)

Vi ska även nu i helgen börja fixa så mycket som möjligt inför tapetseringen av barnrummet, dvs. riva ner de sista tapeterna, slipa och spackla. Men samtidigt så har vi blivit erbjudna hjälp men de kan inte nu i helgen då de är i cypern och även är där nästa helg men börja med slipningen ska vi göra iaf. Får sätta oss och räkna ut hur mycket tapet vi ska ha så vi kan beställa det då vi inte vet om de har allt hemma.

Fick åka hem från jobbet idag p.g.a. foglossningssmärta. Jag vill verkligen inte behöva åka hem när jag är på jobbet, men vi har ett viktigt team möte imorgon och då är det bättre att åka hem idag och kunna vara med imorgon än att missa hela dagen idag.
Har fått en tid hos min bvc för att prata om en sjukskrivning p.g.a. foglossningen, men de hade bara tid om flera veckor så min bm skulle ringa runt till andra bvc som de samarbetar med för att jag ska få en tid så snart som möjligt. =)

Puss på er!

Ullared imorgon

Ja, då ska vi till Ullared imorgon och det ser jag väl lite fram emot iaf. =)
Just nu sitter jag på jobbet och tiden går så otroligt långsamt så det är inte sant. Vill bara köra hem nu men har nästan en timme kvar att jobba.
På fredag är det dags för nästa besök hos bm så det ska ställas lite frågor då.

Hoppas att ni har det bra. Puss på er!

Ultraljuds tid

Idag har jag fått en tid till det nya ultraljudet jag ska göra. Tiden blev den 20 september.

Hemma idag

Ja, som det står i rubriken så är jag hemma från jobbet idag. Natten till igår sov jag jättedåligt och hade ont hela tiden och det satt såklart i när jag vaknade också. Åkte till jobbet iaf, men kunde inte sitta där och ha så ont så jag nästan börjar gråta så åkte hem vid 11.30 tiden. Sen tillbringade jag resten av dagen i sängen. Sen samma visa denna natten. Så jag sitter/ligger just nu i sängen och kommer väl tillbringa denna dagen här.
Har nu ett möte i veckan 3 veckor fram med olika läkare, så det går ingen nöd på mig med hjälp.
Ska även upp till Ullared nästa vecka. =)

Puss på er!

RSS 2.0