Ny soffa..

Ja, då har vi beställt en ny soffa till huset också. Det första vi har inhandlat som är till huset. =) Den är så fin och mysig, ville inte resa mig ur den för den var så bekväm. Vill ni se den? Här kan ni se den, men vår ska inte vara brun utan gråsvart. Supersnygg och kampanjpris!

Puss på er!

Tjejkväll imorgon!

Imorgon så är det tjejkväll och det ska bli skoj. Vi börjar hemma hos Malin vid 17 sen bär det vidare till någon resturang här i stan för att sen dra vidare till bian för att se sex and the city 2. Vad som händer efter det vet jag inte än, det märker vi imorgon. =) Skoj ska det bli iaf.

Puss på er!

Testpiloter för Canon EOS 550D

Smartson söker just nu testpiloter till Canon EOS 550D. Info och ansökan hittar ni här.
Om man blir uttagen som testpilot får man testa kameran kostnadsfritt i en månads tid. Man förbinder sig endast att svara på ett webbaserat frågeformulär samt skriva i egen blogg eller i gemensam blogg som Smartson skapar åt Testpiloterna. Efter genomfört test får Testpiloterna behålla kameran.

Smartson kommer även att genomföra en tävling mellan Testpilotsteamen där Smartsons användare får rösta på bästa stillbild och videoklipp. Canon står för alla fraktkostnader. Anmälningstiden går ut den
30:e maj 2010.

Nu är det ju så att jag aldrig "vinner" något sådant här, men man skulle ju aldrig tacka nej till en ny systemkamera även om man bara hade fått testa den. =)


Huskontraktet

Ja, huskontraktet skrev vi på igår i Örkelljunga utan frågor. Vi kom överrens med nuvarande ägare att när vi har besiktningen av huset så ska vi gå igen huset och se om där är något av det som hon inte tänker ha med sig till sin lägenhet som vi vill ha. T.ex. gräsklipparen någon av hennes flera soffor o.s.v. Tillträdet är den 16/7 så just nu längtar vi som satans tills det blir flyttdags, har ju redan några som ställer upp att hjälpa oss frivilligt och andra lite mindre frivilligt. =P
Hur har ni det nu? Något speciellt ni vill läsa om?

Puss på er!


Yes

Denna dagen blev mycket bättre än jag trodde den skulle bli. Vi fick reda på att de andra som har budat på huset har lagt sig så huset är vårt. =) Ska skriva på kontraktet imorgon och sen ska det bara besiktigas så att där inte är några fel som man inte vet om från början.
Den 16/7 får vi isf tillträde till huset men vi vet inte när vi flyttar allt, lite dummt att det är mitt i Durras fredriksdals säsong men det löser sig alltid. Jag är bara så glad just nu.

Puss på er!

Tack för igår

Gud vad trevligt det var hemma hos Maria och Henke igår där det var grillning på schemat. Det var en lugn och trevlig kväll som jag gärna gör om igen. Har inte så mycket mer att säga just nu egentligen så ni får nöja er med detta.

Puss på er!

Hoppas..

Gud vad jag just nu hoppas på att det inte ska bli några höjningar på huset som vi har lagt bud på. Vi leder budgivningen just nu så hoppas att det håller i sigoch att de andra drar sig ur. Blir rädd varje gång Durras telefon piper/vibrerar då vi väntar på att mäklaren ska höra av sig till oss om ev höjningareller om vi fick huset.
Håll tummarna för oss så är ni snälla!

Puss på er!

Lite blandat

Idag är Durra och kollar på fotbollsmatchen hos en arbetskollega. Så jag är hemma ensam, men det är rätt skönt faktiskt.

Vi har ju varit och tittat på ett hus som vi gillar, men vi måste sätta oss ner och räkna på det ordentligt och inte bara lita på banken beräkningar. Ska kolla på två andra hus imorgon också. Ska jag vara ärlig så tror jag inte att det blir något av dem men ändå skoj att börja titta och planera inför framtiden.

Jag saknar inte Zach så mycket just det med att han inte möter dig vid dörren eller att han alltid ska tigga när man äter, men jag har kallat Zombie för Zach två gånger. Självklart saknar jag honom men han har det mycket bättre nu och vi hade ju hunnit vänja oss vid tanken att han skulle försvinna någon gång och vi hade diskuterat det väldigt mycket.

Hoppas att ni mår bra. Puss på er!

Zach bilder!


Zach längst till höger.

Puss på dig matte! Togs ca en timme innan vi åkte till veterinären.


Bild


Älskade katt!


R.I.P. Zach

Då sover Zach nu för sista gången. Han har det bättre nu men det känns konstigt i kroppen att han inte finns mer.

Säng ljuva säng..

Ligger i sängen och kollar på tv. Durra är i Annas butik och hjälper till med det nya kassasystemet. Vill att han ska koma hem  då han snart varit borta i 6 timmar. Ligger i sängen endast för att den är bekvämare än soffan. Ligger och drömmer mig bort samtidigt som jag kollar på tv.

Puss på er!

Gårdagen

Igår var vi hemma hos Nicke och Anna med döttrar i Stidsvig. Nästan hela kompisgänget var där vilket var väldigt trevligt. Först grillade vi och sen gick vi för att titta på bålet och fyrverkerierna. Sen gick vi tillbaka och satt och pratade ett tag. Jag blev trött och illamående så jag somnade i deras soffa. När Nathalie hade väckt mig så körde vi faktiskt hem. Bilder kommer nog lite senare. Tack igen för en väldigt trevlig kväll.

Puss på er!

RSS 2.0