Mios önskelista

Det börjar bli dags att komma på vad Mio önskar sig i födelsedags present och julklapp.
Han kommer önska sig samma saker så det han inte får i födelsedags present vill han ha i julklapp.. ;)


-Då vi inte har något badkar så önskar han sig detta ihopvikbara badkar från Bibabad som man kan köpa på jollyroom.se.
-Kläder önskar han sig också till dagis starten.
-Pedagogiska leksaker & böcker.

Det är vad jag kommit på än sålänge.

Längesedan

Ja, nu var det längesedan jag bloggade sist.
Sedan sist har Mio fått 2 tänder till, jag har börjat träna igen, har fotat en träningstävling i galopp,  jag har ridit för första gången efter olyckan (skrittade i 4 timmar) och varit på dop. Mycket mer än så har inte hänt.

Ensam hemma

Eller inte riktigt, Mio är ju också här men jag är ensam med honom igen efter en vecka av VABande för Durra så har han åter börjat jobba. Saknar honom redan och vi har bara varit vakna i 2 timmar. Det har varit skönt att ha honom hemma fast att det varit tråkigt med anledningen bakom det hela.

Förra helgen eller rättare sagt lördagen den 1/10 så ställde sig Mio upp helt själv för första gången i sin säng och sedan dess är det ju väldigt roligt att resa sig hela tiden så nu får man verkligen se vad han håller på med hela tiden. Just nu står han och försöker klättra upp i soffan genom att dra i mitt linne, tur man har bh på sig för annars hade grannarna sett allt.


Hjärnskakning och stukad fot

Igår var jag och red för första gången sedan den 5 juni och allt slutade med ambulans in till sjukhuset med nackkrage och allt.
Red först en stund på banan och det gick superbra. Sen red vi ut i skogen och i en galopp så trillade jag av och landade på huvudet. Det sista jag kommer ihåg är att vi galopperar och att jag bromsar hästen så att det inte skulle gå så snabbt. Nästa sak jag minns är att jag ligger på marken och fryser samtidigt som det kommer en räddningstjänst bil. Sen kommer det en ambulans och kör in mig till lasarettet. Inne i ambulansen så sätter de dropp i handen mot mitt illamående. Ända stället jag hade ont i var höger foten så när vi väl var inne och de hade känt igenom min rygg,nacke, armar och ben så åkte jag upp till röntgen och sen tillbaka ner till kirurg akuten. Foten var inte bruten eller liknande. Så efter ett tag att ha legat och kollat blodtryck och puls m.m så kom Durra och strax därefter kom läkaren och fråga hur jag mådde. Bara för att jag sa att jag mådde bättre men var hungrig och törstig så fick jag åka hem med diagnosen hjärnskakning och en stukad fot.
Natten gick rätt bra trots att jag vaknat flera gånger för att vända på mig. Vaknade väldigt stel idag och har fortfarandehuvudvärk men inte lika mycket som igår.

RSS 2.0