På väg hem

Nu sitter man på bussen på väg hem efter jobbet. Är helt slut i huvudet pga lite sömn. Dagen har gått hyfsat snabbt trots att det inte ringt så mycket.
Har fått sitta och lyssna in på Alyssa idag då jag har börjat en ny utbildning på jobbet och tränaren från Spanien kommer först imorgon. Är lite nervös att imorgon börja på Amadeus delen av utbildningen., men ska väl gå bra hoppas jag. :)

Nu tycker jag att ALLA jag känner som planerar att resa utomlands (eller inrikes för den delen) ska gå in på expedia.se och sedan ringa mig och mina härliga kollegor och boka semestern via oss. Har resor och hotell till nästa alla länderna i världen. :) Så ring nu och boka!


Ny telefon, samma nr

Rubriken talar för sig själv.

Telefonlös och förskolemöte

Som några kanske vet så har jag varit telefonlös sedan i torsdags då den tog sig ett bad. =/ Men där är en ny telefon på väg hem till mig som ska komma denna veckan. =)
Idag var vi på det första mötet om Mio på förskolan. De hade bara bra saker att säga om honom så man är så stolt just nu. Han är så glad och snäll, sover och äter bra. =) Bara beröm fick han. Nu är vi hemma en stund innan det är dags för mig att lämna Mio på förskolan och åka till jobbet. Jobbar 14-22 idag också, sen är jag ledig torsdag-fredag innan jag jobbar helgen.

RSS 2.0