Lillebror fyller år

Idag blir min lillebror 21 (!) år och vi ska iväg till Malmö för en sak som jag inte kan berätta då han inte vet vad vi ska göra. =) Hoppas bara att han kommer att gilla det.

Bil strul

Ja, idag strulade bilen igen. Den gick inte att låsa upp alls, varken med centrallåset eller med nyckeln i låset på dörren. Efter att vi sprutat in 5-56 i låset för att smörja upp (utan effekt) så ringde jag den lokala verkstaden för att fråga vad vi kunde göra. Efter några frågor så visste de inte något vi kunde göra, eller vem som skulle kunna hjälpa oss, utan att behöva slå in en ruta och det vill vi ju inte. Fick nummret till Falck och ringde och pratade med dem och inom 1 timme hade de skickat ut en bil till oss som fick upp låset till oss. =)
Säger bara: Jag ÄLSKAR Falck!!

Prova musiktjänsten Digster Premium

Som Buzzador, får jag nu testa musiktjänsten Digster Premium. Om du också vill testa tjänsten kostnadsfritt i 6 månader kan du registrera dig på digster.se och ange koden: buzzador.
Digster ger dig mer än 150 uppdaterade spellistor för olika tillfällen och smaker till Spotify, iTunes och WiMP. Tjänsten drivs av världens största musikbolag Universal Music.
Gör så här:
1. Surfa till digster.se och klicka på ”Skapa musikprofil”
2. Välj hur du vill logga in. Om du använder Facebook för att registrera dig kan du bara logga in med Facebook.
3. Klicka på ”Registrera dig”. Skriv in Buzzadorkoden buzzador
4. Ange dina musikpreferenser i dina Inställningar så att Digsters 20 musikredaktörer kan föreslå spellistor för olika tillfällen. Allt för att du ska slippa leta.
Testa och se om du gillar det!

Väla idag?

Sitter och funderar på om man skulle fördriva denna dagen ute på Väla. Behöver köpa en ny bilbarnstol till Mio.
Får fortsätta fundera på om vi åker eller inte.

Förkylda

Jag och Mio har båda blivit förkylda i fredags, men jag är mest snorig. Mio däremot är snorig och rosslig men lika glad ändå sålänge man inte ska snyta hans näsa. Imorse blev han jätteledsen när han fick sin mat för att det var svårt att andas och äta samtidigt. Så efter det var han ledsen och trött så vi mös i soffan och han passade på att sova en stund trots att vi gick upp 2½ timme tidigare. Imorgon så blir det ingen öppna förskolan utan vi följer med min mamma till hbg.

Box

Ikväll ska jag iväg på box tillsammans med C & C. Försöker få med mig Durra, men får se hur det slutar. Jag kommer att vara helt död i mina armar (ja, resten av kroppen också) ikväll och imorgon. Hoppas att det är lika skoj som AfroMix så att det är lätt att gå dit igen.

RSS 2.0