-7.5 kg

Sedan vi fick reda på att jag är gravid i oktober så har jag gått ner 7.5 kg. Inget jag strävar efter att göra och när jag vänta Mio gick jag först ner 5 kg innan jag börja öka i vikt.
Är rätt säker på att natten inatt har gjort en del på vikten då jag spendera natten lika mycket på knä som liggandes i sängen.

Med Mio hade jag iaf aptit men nu vill jag inte ha något alls.


Läkarbesöket

I onsdags var jag ju hos läkaren och prata omfoglossningen. Det slutade i att jag får en 50% sjukskrivning i 2 veckor fr.o.m. imorgon.
När jag ändå var i stan så passade jag på att beställa glasögon och idag ringde de och sa att de var färdiga. =) Får hämta dem imorgon efter jobbet.

2/1-2013

Jag hoppas ni har haft en bra jul och ett bra nyår.

Vad har hänt sen sist?
Vi har firat jul med alla 3 familjerna, jag har foglossning som bara den redan och har haft några veckor, min pappa blev 50 år på nyårsafton och det fira han och mamma nere i Khao Lak och vi fira nyår i Klippan.

Idag ska jag till läkaren hos MVC och prata och bli undersökt ang foglossningen. Har ju så ont att jag har problem att röra mig och att sova känns omöjligt för jag hittar ingen bra ställning att ligga i. 😞

Sen ska jag fika med en kompis och även beställa glasögon. Har lånat hem lite olika bågar och har nu bestämt mig för vilka jag gillar bäst medan mannen min vill att jag ska ha ett par andra. Jag har helt enkelt valt efter vilka som har varit skönast att ha på mig.

Sen går jag och väntar på att en annan kompis ska få sin lilla bebis snart. Vi vill alla att den ska komma nu.

Hoppas ni får ett bra 2013.


RSS 2.0