25-årsfest

I helgen så hade Durra sin 25-årsfest. Här kommer bilder från festen.

Durras syster kom hem tidigare från Australien för att överraska honom. Hon skulle kommit hem i november annars.

Gott Tobbe?Hoppas att ni hade en bra helg och måndag. Puss på er!


Fototävling!

Jag vann denna veckans fototävling hos La Foto. Gud vad glad jag blev när jag såg det. =)

Den nya utmaningen är foton tagna genom bilrutan ocvh här är mitt bidrag denna gången.

Vi var på utflykt för att kolla in Häckeberga slott, för att se om det var något ställe där man kanske senare vill gifta sig på.

Städat

Gud vad det är tråkigt att städa. Jag har städat mycket idag och är egentligen inte färdig, men det sista tar jag imorgon innan det blir festande. Har väl inte så mycket att uppdatera med mer just nu.
Håller tummarna för att Filippas och Tanyas bebisar kommer snart. =)

Puss på er!

Mitt hjärta..

.. fyller år idag.

Grattis på 25-års dagen älskling!


Pengar i massor

Ja, som rubriken lyder så får jag pengar i massor på fredag. Eller ja, massor är det inte men mer än jag räknat med och absolut mer än vanligt så vi tackar och tar emot. Vad ska man nu göra med alla pengarna då? betala hyra och räkningar såklart, för det bör man ju göra, men vad ska jag göra med resten? Jag vet inte var jag ska börja någonstans. Ska jag betala av skulder eller vänta med det till nästa lön? En sak är säker, Durra ska ha en 25 års present för han fyller ju år på fredag. Men där kommer nästa problem, vad ska man ge honom? Han önskar sig så tråkiga saker. Jag fick ju min biljett till Pablo Fransisco i år (han var bra förresten) men när jag blev 20 så fick jag ett halvt fallskärmshopp (jag betalade andra halvan nämligen 1500 kr). Men vad ska jag då ge till Durra? Han vill ha hårddisk till sin dator (tråkigt) och gitarr (dyrt). Kom med förslag snälla. Bara kom med alla möjliga förslag så får vi se om jag nappar på något.

Hoppas ni har haft en bra dag. Puss på er!

Fototävling igen!


Konstverk i Paris!


Akvarium någon?

Nu har jag lagt ut mitt akvarium på Tradera. Jag har haft det i några år men de senaste åren har det varit tomt och därmed inte använts. Någon som är sugen på ett lite annorlunda sexkantigt akvarium så kolla in annonsen här.

De vanligaste sexkantiga akvariumen idag ser ut såhär:

Bilden togs från Google.

Medans mitt ser ut såhär:

Bilden tagen uppifrån för att visa modellen.

Någon som är sugen på det så buda.

Hoppas att ni har haft en bra dag. Puss på er


Helsingör och Gröningen


Spiral

Idag var jag hos barnmorskan för att se om vi kunde sätta in en kopparspiral. Vi pratade om varför jag ville ha det o.s.v. Sen började hon med att mäta och ha sig, sen satte hon in en spiral (minsta storleken) och det kändes inte alls. Man har ju hört att det kan göra jätteont, speciellt för oss som inte har fått barn innan. Men som sagt så gjorde det inte ont på mig. Bm sa även att jag nog inte skulle ha några problem med att föda barn när det nu blir av. Lite skoj att höra, men jag känner på mig att det kommer vara jobbigt och göra ont iaf. Jag mådde bra när jag gick därifrån men på väg hem (skulle hem om och hämta lunchen innan jag gick tillbaka till jobbet) så fick jag helt plötsligt väldigt ont i magen ungefär som mensvärk så jag fick ringa min TM och säga att jag stannade hemma och det gick bra. Nu gör det inte ont alls, men det är ju klart att kroppen reagerar när man sätter in något som kroppen inte är van vid. Men det händer de flesta kvinnor att de får ont i några timmar efteråt.

Hoppas att ni har haft en bra dag. Puss på er!

Bilder

Förra lördagen var vi på kräftskiva hos Durras mamma och hennes sambo, så här kommer lite bilder från det.


Slask hinken!

I onsdags så lämnade vi in vår bil för rekond hos Durras kompis Nicke som har startat eget företag med just rekond. Såhär såg den ut efteråt. Mer info under bilderna.


Nicke bytade även vår söndriga backspegel till oss. Den ska lackas om vid ett annat tillfälle.


Vill Du ha en ren och snygg bil?
Vill Du höja andrahandsvärdet?

Kom till Nickes Bilvård och rekonditionera din bil invändigt och utvändigt!
Priset varierar beroende på bilens storlek.

Även andra tjänster kan erbjudas så som;
* hjulbyte
* olje- och filterbyte
* Service och reparationer av bromsar, avgassystem, filterbyten, mindre svetsjobb m.m

Ring 0736-74 61 75 för tidsbokning, prisuppgifter och frågor
alla dagar till 22.00
*
Alla priser är inkl. moms. Företaget innehar F-skatt *


Vill Du ha en ren och snygg bil?
Vill Du höja andrahandsvärdet?

Kom till Nickes Bilvård och rekonditionera din bil invändigt och utvändigt!
Priset varierar beroende på bilens storlek.

Även andra tjänster kan erbjudas så som;
* hjulbyte
* olje- och filterbyte
* Service och reparationer av bromsar, avgassystem, filterbyten, mindre svetsjobb m.m

Ring 0736-74 61 75 för tidsbokning, prisuppgifter och frågor
alla dagar till 22.00
*
Alla priser är inkl. moms. Företaget innehar F-skatt *


Missa inte Nickes SOMMARERBJUDANDE!

Lämna in din bil för en
utvändig rekonditionering (fr.1100kr)
och få den invändiga rekonden utan extra kostnad!
Motortvätt kan väljas till för halva priset
(ord. pris 300kr)

Erbjudandet gäller hela augusti-september 2009


Glömde..

.. ju säga att på måndag ska vi äta ute och sen se på Pablo Fransisco. Och igår var vi lite busiga och beställde biljetter till Joe Labero den 21 november. Vi ska sitta front row och äta mat samtidigt som han ska trolla för oss. =) Detta sker på Amiralen i Malmö, så vill ni också se honom så boka så snart som möjligt via ticnet.se så ni också får se honom. Han uppträder varje torsdag-lördag från 12 nov-19 dec.

Puss

?

Förlåt för dålig uppdatering. Jag har inte haft ork/lust eller tid att blogga, knappt att läsa bloggar bara. Hade ca 78 inlägg att läsa när jag satte mig ner idag.
Jag vet inte helt 100% vad jag ska säga om hur det går på jobbet eller känns då vi fortfarande får olika direktiv varje dag. Danska utbildningen har gått bra iaf och idag fick jag "godkänt" på den utbildningen. Den andra utbildningen vi har fått går väl framåt men då teamet jag ska sitta på är nytt så vet typ ingen vad som kommer att gälla för oss i system osv. Så jag tänker ännu inte utrycka mig som sagt vad jag tycker om jobbet.

Hoppas att ni har haft det bra iaf. Puss på er!

Vinst..

Det känns som att just nu är mitt liv en enda stor vinst. Jag har killen som jag älskar, ett underbart hem, två underbara katter, jag är frisk (eller vet vad som är fel iaf.), har min familj, jobbet och min trisslott vinst på 750 kr. =)


Imorgon börjar de repa inför företagsrock igen!


Sjukdom nr 1

Ja, då var det väl dags att berätta vad som är orsaken till att jag blev inlagd på sjukhuset och varför jag måste gå på medicin i 6 månader minst.
Men först så måste jag bara säga att jag kommer att bli HELT ÅTERSTÄLLD!

Jag har fått lungemboli d.v.s. blodproppar i mina lungor. Båda mina lungor och det är till största sanolikhet p.g.a. mina gamla p-piller som jag har gått på i 6 år. Jag har nu slutat äta p-piller och går på blodförtunnande medicin för att mitt blod inte ska koagulera (levra) sig så snabbt. De blodproven jag ger varje vecka är för att mäta mitt PK-värde, d.v.s. ett värde som visar på hur mitt blod levrar sig. Värdet ska normalt ligga på mellan 2.0-3.0, MEN när jag blev inlagd låg mitt PK-värde på 1.0! Det har numera varit uppe och vänt på 2.0 och har nu tyvärr sjunkigt till 1.6.Jag har bestämt mig för att jag ska gå ner i vikt för min hälsa och för framtidens skull. Jag vill inte känna mig tjock och klumpig mer. Men jag får inte gå ner i vikt hur som helst utan att kontakta mina läkare och efter att ha pratat med en ur personalen på AK-kontrollen (de har hand om blodproppspatienterna) så fick jag reda på att det var bra att jag kontaktade dem så de kan skriva in det i mina journaler då jag antagligen kommer att få äta mer medicin nu när jag ska gå ner i vikt. Nästa sak är att jag inte ska gå ner för snabbt utan endast 2-3 kg/månaden för att inte riskera något med min hälsa.

Jag vill även säga att jag mår bättre nu än på länge så det känns bra. Hade jag inte gått till sjukhuset hade jag kunnat dö, men nu är fallet inte så.

Jag skriver absolut inte detta för att få fler läsare utan för att nu vet de som borde veta och nu vill jag kunna vara ärlig mot mina få läsare.

Nu när jag har slutat med mina p-piller så måste min kropp komma igång med alla funktioner själv så just nu har jag rätt ont i magen. Men det kommer ju gå över av sig själv.

Jag förstår om ni har massvis med frågor och ställ alla frågor ni vill så får vi se om jag kan svara på dem. Jag har fått mycket information från läkare, men känns inte som att jag har smällt allt riktigt som jag borde. Som sagt fråga på och så ska jag svara på de frågorna jag kan. Jag förstår om ni har massvis med frågor och ställ alla frågor ni vill så får vi se om jag kan svara på dem. Jag har fått mycket information från läkare, men känns inte som att jag har smällt allt riktigt som jag borde. Som sagt fråga på och så ska jag svara på de frågorna jag kan.

Hoppas att ni har haft en bra dag. Puss på er!

Ullared igår

Igår var jag och min mamma på Ullared. Vi var berädda på att där skulle vara mycket folk så som det brukar vara, men när vi kom upp så visade det sig att det var inte alls så mycket folk där. Det har aldrig varit så lite bilar på parkeringe någon gång vad varken jag eller mamma kunde minnas. Det var verkligen skönt att det inte var så mycket folk där för då är det inte så trångt där inne som det kan vara ibland. Vi gick där i 4 timmar och då var vi inte bara inne på GeKås utan i butikerna runtomkring också. Vi hittade inte så jätte mycket, men jag hittade bl.a. 2 jättesköna långärmade tröjor som jag blev helt förälskade i direkt. Hittade lite annat men inget märkvärdigt.

Hoppas att ni får en bra dag. Puss på er!

RSS 2.0