Bm besök

Har precis kommit hem från inskrivningen hos bm. Det gick bra. Stick i fingret, blodprov och blodtryck. Lite högt HB-värde sa de men det kunde bero på att jag har mycket järn i kroppen så jag kanske får vänta längre på att ta järntabletter än vad många andra får. Ju längre jag klarar mig utan desto bättre för min mage då järntabletterna kan göra en väldigt förstoppad.
Efter besöket var jag inne på apoteket för att se om där var mer recept på fler sprutor och det var där så 30 st nya sprutor fick följa med hem.

Puss på er!

Kommentarer
Postat av: kristina

Det tråkiga med Karin nu är ju att hon inte ens har kvällslektioner mer, bara under dagtid och inte för vuxna typ alls. Och nu har hon snart bara en massa småhästar kvar med känns det, så till och med jag börjar bli rädd för att vara för tung... Hade jag haft råd, hade jag köpt Kariba nu när hon pensioneras. Hon hade varit perfekt för mig. Men min ekonomi tillåter inte sådana utsvävningar :-P

2010-06-09 @ 14:24:49
URL: http://lovelymelovelyyou.blogg.se/vardagen
Postat av: Hanna

Kul med inskrivningen :) Skönt att ditt järnvärde va bra :) De har mitt med varit under hela tiden, men äter HEMOFER för att hålla de stabilt.. Annars pendlar de lite upp och lite ner hela tiden :P Hehe.. Och HEMOFER innehåller ju mindre järn (bara 26g eller nåt, jämfört med typ 100 eller vad de andra brukar ligga på)och ett snällare järn typ.. Då jag med har känslig mage passar dom mig perfekt :)

2010-06-10 @ 12:26:22
URL: http://enannanas.blogg.se/
Postat av: Linda

Roligt att följa din blogg. Ännu roligare att allt går bra :) Kramar till dig.

2010-06-10 @ 15:18:12
URL: http://lindataninger.blogg.se/
Postat av: Anna

säger bara Xylocen-salva!!! kan behövas om man är hård i magen och trycket ökar... Så ha det hemma mot den sista tiden.

2010-06-10 @ 17:17:32
URL: http://annaoja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0