Tävling

Just nu är jag med och tävlar om ett par Sorel skor av modell Tivoli Rain. Om ni också vill vara med och tävla så besök Evelinas blogg.

Kommentarer
Postat av: martina

Tack!!

2011-05-03 @ 14:45:01
URL: http://sommarnatt.blogg.se/
Postat av: martina

Då får jag tid för snitt. Vilket känns jätte jobbigt absolut inget jag vill =( Ha en bra dag.

2011-05-04 @ 06:51:37
URL: http://sommarnatt.blogg.se/
Postat av: martina

Jag trodde oxå att jag skulle känna jätteväl om den fick för sig att vända på sig...Kände ju det tydligt i v 24 men har hört flera stycken som inte märkt något av att liten snurrat runt. Så jag är inte helt säker...



Nä jag tror inte kejsarsnitt är farligt, mest bara att jag verkligen inte vill det. Känns inte alls bra...



Skulle den vända tillbaka nu är det ju inte jätte mycket tid att spela på..De vill ju snitta 7-10 dagar innan beräknat så. Men visst hinner jag läsa på lite. Men nu hoppas jag att den stannar där den är =)

2011-05-06 @ 21:09:39
URL: http://sommarnatt.blogg.se/
Postat av: martina

Jag tror du får tänka om lite...För visst var det så att du själv önskade snitt??? Jag känner nog för snitt som du känner för en vaginal förlossning. (utan att ha en aning om varför du valt snitt) Du säger att jag ska vara lugn för det var du..men det är så jag känner inför en vaginal förlossning. Jag känner mig helt lugnt, inte nått nervös. Jag uppskattar dina peppande inlägg, men försök tänka på andra hållet. Jag har jätte vårt att acceptera ett eventuellt snitt, kommer att må jätte dåligt om det skulle bli så, men är det så det måste bli så är det så o då får jag försöka acceptera det. Men kommer antagligen att behöva prata med någon om det. Det är helt enkelt inte vad jag vill...Så hoppas önskar o ja allt att Liten ska stanna på den plats den nu fått...

2011-05-07 @ 22:23:17
URL: http://sommarnatt.blogg.se/
Postat av: martina

Jag tror nog att jag ska klara av att vara lugn, det är nog mer min egen känsla och tror jag ska försöka prata med någon innan om det blir så att det blir snitt. Det har jag mer nytta av än efteråt tror jag...Sen kan det ju naturligtvis bli så ändå. Men som det känns just nu så är det känslan av att få en tid, packa väskan åka in o "få" sin bebis som jag behöver arbeta med isf.

Tack för dina ord...

Ha en bra kväll

2011-05-08 @ 20:23:53
URL: http://sommarnatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0