Helvetes jävla skit

För ett tag sedan sökte Durra ett nytt jobb och fick gå på 2 intervjuer. Han ville verkligen ha detta jobbet och självklart ville jag att han skulle få det. Det hade inneburit närmare till jobbet och mer lön, men idag fick han reda på att han inte fått jobbet. =( Så idag är en väldigt hemsk och jobbig dag. Vi är nu både rätt deppiga.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Åhh, va tråkigt :(



Okej, skönt att allt såg bra ut :) Konstigt det är så olika beroende på vart man bor! Men så e de här uppe med, vi har två barnmorskor och den jag har satte in min spiral efter 12 veckor och då hade jag inte fått min mens än.. Men vi läste lite om de och anledningen att man ska vänta på mensen är för att den ska garantera att man inte är gravid igen och 12 veckor skulle gå för att livmodern skulle vara tillbaka och läkt och så..

Medan den andra barnmorskan absolut inte satte in spiral om man inte fått sin mens..

2011-03-08 @ 07:19:38
URL: http://hanniie1.blogspot.com
Postat av: Hanna

Okej, e väl för att man kan blöda trots man är gravid så dom vill vara säkra :) Min kom igång ett par dagar efter jag satt in spiralen :P

2011-03-08 @ 13:21:19
URL: http://hanniie1.blogspot.com
Postat av: Pauline

Jaa, man skulle fasen röra lite på sig och ta chansen men man får hoppas på fint väder imon också då :) Jaa, måste man ha ;)



Usch vad tråkigt!! Jobbigt när man verkligen ser fram i mot jobbet och inte får de :/ Förstår att ni är deppiga..hade jag också varit!!

2011-03-08 @ 17:19:49
URL: http://thepword.blogg.se/
Postat av: Anonym

äh det går bra! Durra är duktig!

2011-03-08 @ 20:23:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0