Jippie

Med posten idag kom beskedet jag har väntat på i 3 månader, nämligen om var Mio har fått dagisplats.
Vi har turen att ha fått det dagiset vi helst ville ha, men inte den avdelningen där vi känner lärare på, men det gör inget. Nu hamnar han på ett nybyggt och fint dagis. =)
Jag vet att det heter förskola men väljer att kalla det dagis (ska såklart fråga personalen sen om det är ok för dem) för det kommer vara lättare för Mio att säga dagis sen än förskola.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Tack för din kommentar! Jo jag äter waran för jag har en sjukdom (SLE) som gör att mitt blod "inte är som det ska" och jag har haft proppar i lungorna och i benet, så jag har livslång behandling! När jag blev gravid så skrev min läkare ut fragminsprutor. Jag skulle ta en spruta om dagen sa hon.. Men hon tänkte nog inte på att jag har en väldigt hög dos av waran (6 tabletter/dag), så jag skulle ha nehövt MYCKET starkare fragmindos för att motverka proppar.. Därför fick jag en massa små proppar (infarkter, som det kallas) i moderkakan. och det gjorde att min moderkaka var "trasig" och blev giftig för min kropp och då utvecklades det här "hellp syndrom" som gjorde att både jag och Denise höll på att dö..

2011-12-04 @ 23:47:14
URL: http://lisadecker.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0