Ingen tid

Jag har egentligen ingen tid att sitta här och blogga. Borde sitta och läsa i mitt "nyckel till framgång"-block. Kan ju säga att jag mår bra och att det går bra på utbildningen just nu.  Jag ska se till att bli bäst och ge mig fan på det. Jag ska lyckas. Uppdaterar nog lite mer på torsdag när jag kommer hem tidigt och med mina produkter. =) Någon som kanske kan ge mig tips på lite företag som jag skulle kunna höra av mig till, spelar ingen roll vad det är för sorts företag bara ge mig tips så får vi se om det är något som är inom mitt distrikt. Har ju inte fått våra distrikt än så kan inte säga var de är än.

Hoppas att ni har haft det så bra. Puss på er!

Jävla egocentriska människa! Jag hatar dig

Idag är jag inte på mitt bästa humör för min röda vecka ska börja imorgon och inte blir det bättre av att an bor med en människa som kan vara så jävla ego. Igår på festen så började jag helt plötsligt må illa men ignorerade det och hade trevligt ändå. Durra blir som vanligt (när han har druckigt en viss mängd alkohol) så jävla jobbig och vad man än säger till honom så säger han tvärtom. T.ex:
-Nu börjar du bli sådant jobbig som du blir när du är full.
-Jag är inte alls full!

-Han kommer inte att må bra imorgon eftersom han sitter och shottar nu.
-Kommer jag visst att göra, jag har bara fått en vodka och resten vatten.

Sen när det var dags att åka hem igår så var han som vanligt konstig och jag berättar att jag mår illa och att jag börjat bli nervös inför utbildningen. Tror ni att han en enda gång idag har frågat hur jag mår eller om jag är mer/mindre nervös idag???? INTE EN ENDA JÄVLA GÅNG! Vi har knappt pratat idag, mest för att han har legat och sovit och spytt hela dagen och då tänker ni säkert men stackars Durra, men NEJ det är synd om mig som har en hel lägenhet som luktar spya och får gå och spreja luktegott överallt.

Sen för typ 2 timmarsen så sa jag att jag var hungrig och att vi borde göra mat, då fick jag svaret mmm men han rörde sig inte ur fläcken. Så höll det på i ca 1 timme. Sen fick jag för mig att om jag tömde diskmaskinen och höll på ute i köket så kanske han skulle komma, men NEJ. Då ställer jag mig när jag är klar med diskmaskinen och tittar på honom och han frågar vad det är och jag svarar att jag är hungrig vi får ta och laga mat. då säger han bara att det får jag göra för han kan inte. Han har inte gjort något på hela dagen mer än sovit och kräkts. Så jag blev sur och drog på mig ytterkläderna och gick. Var ute i 1 timme ungefär, tror ni ens att han ringer och frågar var jag är? NEJ! Utan när man kommer hem så hittar man honom liggandes i sängen, halvsovandes. Ställde mig och diskade de sakerna han använde när han lagade mat till sig själv i fredags och gav katterna mat. Nu sitter han i fåtöljen och vi har inte sagt ett ord till varandra. Jag känner att om jag börjar prata med honom så kommer jag börja skrika och känslan som jag har just nu att allt jag håller i vill jag kast i huvudet på honom skulle stärkas.

Han har vetat om att jag bara ville ta det lugnt och sitta och mysa och titta på film tillsammans idag, men det känns som att det var mycket viktigare att supa skallen av sig igår så att han inte ens kan gå upp ur sängen förren nästan kl 15 på dagen efter. Jag känner just nu bara för att inte ens vara i lägenheten med honom, vill vara så långt ifrån honom som jag bara kan. Och om ni inte har förstått det så har vi inte bråkat, jag tycker bara att han har betätt sig egoistiskt och förstört den dagen som jag ville ha nu innan jag börjar jobba och inte ens vet hur mycket vi kommer att träffas. Känner för att aldrig mer följa med på en fest där han är eller ens hitta på något med honom. Är så jävla sugen på att sätta mig i bilen och köra hem till mina föräldrar och det hade jag väl gjort om det inte hade varit för utbildningen imorgon.

Jag vet att det låter hemskt med att jag har skrivit jag hatar dig i rubriken, men det känns som att det inte är långt ifrån just nu. Men jag lovar er att inte hålla i några vassa föremål om jag nu kommer att prata med honom alls ikväll. Har väldigt mycket PMS.

Nu ska jag kolla på Vårt bröllop i era händer, men känns som att jag snart går in i sovrummet och kollar på det där trots att Durra satte igång det till mig här ute i vardagsrummet.

Hoppas att ni har haft en bättre dag än vad jag har haft. Puss på er!

Uppdatering:
Vi har pratat nu och småtjafsat lite, men inget farligt. Vi är överrens och vänner nu. Så nu älskar jag honom igen =) (Durra va med och påverkade dessa meningar, HAHAHA ;)).

Nu ska vi snart sova. Godnatt på er!

Nicke och Anna igår

Igår var vi på fest hos Nicke och Anna i deras fina hus. Det var en trevlig fest med bara kompisar, eller nästan iaf. Sen att det fanns en som egentligen inte är kompis med alla och har lite historik med Durra spelar väl mindre roll. Men även om man inte är kompis med alla så får man väl ändå prata lite me alla, åtminstonde hälsa på alla. Sen hade Tobbe med sig en "ny" tjej. Jag hade träffat henne ute innan, men aldrig pratat med henne så som vi pratade igår. Tobbe om du läser detta så är Marie en bra tjej. =) Efter några timmar på festen började jag må lite illa men inte mycket så jag ignorerade det. Durra drack en del igår och han sa att han inte alls var full. Bad honom sova på soffan igår men han mådde bra  när vi kom hem, men när jag vaknade 11.20 så hörde jag honom ute i vardagsrummet hur han låg och kräktes. Jag gick upp och då gick han in i sovrummet och där ligger han fortfarande. Han var uppe för ett tag sen och tömde spannen men gick direkt in i sängen igen. Tror att han vill att jag ska tycka synd om honom men det vet han att jag inte kommer att göra, för det är självförvållat, för vid dethär laget borde han veta att han inte kan blanda öl och shottar. Jag som bara ville ha en lugn och mysig söndag nu när jag ska på utbildningen imorgon. Men jag får väl sitta här ute själv och ha tråkigt när han ligger där inne och mår dåligt . =/
Fick ett mail av nch i fredags där det bl.a. stod att jag skulle samåka med någon som heter Lars för annars vill de nog inte betala ut milersättning. Han ringde precis och bestämmde att jag skulle hämta honom imorgon och att vi skulle köra vid halv 11 för att verkligen vara där i tid. Lars verkade trevlig, men det känns ändå konstigt att de vill att man ska samåka med någon som man inte ens
har träffat. Men det ska väl gå bra. Är lite sugen på att åka ut till Väla för att köpa ett snyggt anteckningsblock för  man vill ju vara proffsig imorgon. Några snygga pennor också kanske.

Ha det så bra idag allesammans. Puss på er!

Väla

Blev ju besviken på utbudet på Ullared igår så det blev en runda på Väla idag, så jag har nu även ett par snygga byxor att ha på mig. =) Nu saknas det bara ett par snygga skor till mina stora clownfötter. Vill h lite fler toppar så ska faktiskt ta och beställa lite kläder nu tänkte jag. Sn ska jag hoppa i duschen och fixa till mig så att man är redo att åka till Nicke och Anna ikväll efter hästinsläppet.

Ha det så bra allesammans. Puss på er!

Ullared igår

Det blev ju Ullared (Gekås) med mamma och Frida (gamal jobbekompis till mamma) igår. Blev väldigt besviken denna gången. Där brukar vara fullproppat med kläder, men denna gången så var där t.o.m. plats att röra sig på d.v.s. mindre ställningar för där fanns rätt stora lediga ytor. Så det blev inte så nycket som jag skulle behövt så det betyder att det blir Väla imorgon för att köpa byxor och mer tröjor/toppar.

Mer AHHHHHHH

Jag ska till Ullared med mamma imorgon. Måste ju ha massor med nya kläder nu till det nya jobbet, för man måste ju vara snyggt klädd och så ju när man ska ut till kunder. Får se vad jag hittar där uppe imorgon, annars blir det panikrunda på väla på lördag för att hitta kläder. Nu är det bara till att börja peppa inför morgondagens bufflande bland människorna uppe på Gekås (som det ju faktiskt heter). Sen är det ju fest hemma hos Nicke och Anne på lördag, där ska det grillas så då får man ju bestämma sig vad man ska grilla. Durra vill ha kött men jag vill nog ha kyckling, eller hamburgare. På söndag är det inget planerat och det bestämmer jag nu att det enda som får hända på söndag är att vi simmar och lämnar bilen, fö jag måste ju verkligen peppa till måndag.

Ha det så bra. Puss på er!

AHHHHHHHH

YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!
Jag ska på utbildning på måndag-torsdag i Malmö. Ska få lära mig företagets produkter och få lära mig en bra säljteknik. I början får man endast provision för att bli extra peppad till att lyckas och så får man köra sin egen bil. Men om man lyckas bra så får man efter 2 månader en garantilön plus att man kan få en tjänstebil. Gud vad jag känner mig pressad nu. Jag vill verkligen lyckas med detta jobbet. Nu ska jag ringa min handledare på af.

Ha det så bra allesammans. Puss på er!

Deklaration och jobb letande

Fick hem deklarationerna idag, hoppades på att man skulle få tillbaka lite pengar men NEJ. Jag ska betala 1700 kr, visst det är inte så mycket om man har ett jobb, men när man egentligen bara lever på alfa kassa/f-kassa då blir de mycket pengar. Ska sitta och räkna på om de har räknat rätt sen när Durra kommer hem.
Har sökt ett jobb också, ett sälj jobb. Vill egentligen inte ha det, men tror att det är bättre när man ska ut och visa produkter än när man sitter på vars en sida om en telefon. Så jag håller väl tummarna för det jobbet nu, för jag känner mig jätte motiverad till att börja jobba nu. Vill inte vara arbetslös längre, för det är så tråkigt. Tyvärr har jag inte hittat fler jobb att söka denna veckan men veckan är ju inte slut än.

Ha det bra. Puss på er!

Summa summarum

Igår så red jag två hästar och jag har ingen vidare träningsvärk idag. Kan iofs bero på att sist jag red två så red jag typ 1½ timme sammanlagt medans igår red jag ca 1 timme så kan ju vara därför. Red dem båda lite på banan, fast när jag hade ridit Loppan så skulle jag skritta av henne i skogen, men hon gick så sakta förbi stallet och ute i skogen tills jag vände, för då fick hon fart i benen. =) Hon vill bara få komma in och äta. Cartino ville nog inte riktigt bli riden idag för han fjöntade sig lite, men inget som jag inte klarade av. Han blev bl.a. rädd för en katt, ville inte gå förbi Nova, ville inte gå i form eller skritta. Men jag löste allt utan att åka av. Han bockade några gånger för han ville galloppera, fast det ville it jag för jag tänkte lära känna honom lite som hur mycket man kan ta tag i honom när han hittar på något bus utan att han blir stirrig. Så det blev skritt och trav igår och tillslut gick det riktigt bra.

Idag ska jag luncha med Durra om han nu inte har ångrat sig, får väl kolla upp det kanske. Ska även dammsuga och diska idag. Jag började dammsuga igår, men påsen var full och hade inga nya hemma så fick ju avbryta det så idag blir det att fortsätta dammsuga (för jag kom ju så långt igår).
Solen skiner just nu så vi får se om det åller i sig.

Ha det så bra allesammans. Puss på er!

Ytterligare uppdatering

De som har fått sina efterlängtade bebisar är:
Desirée - första barnet kom 25/2 blev en liten dotter (Alicia)
Mia - andra barnet kom 19/3 blev en liten son (Eddie)
Kattis - andra barnet kom 20/3 blev en liten son (namnlös än sålänge)

De som fortfarande väntar på sina är:
Emma - andra barnet ungefär samtidigt som Kattis får sitt
Veronica - första kommer i maj
Anna - andra barnet kommer i juli
Jenny - första barnet, vet inte
Caroline - andra barnet kommer i september
Elinóre - första barnet i september (beräknat till 20/9 om jag inte minns fel)
Filippa - första barnet i september (beräknat till 20/9 om jag inte minns fel)
Tinette - andra barnet (Elinóres storasyster), vet ej när den kommer
Evelina - vars blogg jag läser dagligen, beräknad födsel 2/11

Idag har jag insläppet utav hästarna i stallet så jag ska passa på att rida också, men vet inte om jag rider en eller 2 hästar idag, får se hur jag gör. Annars har jag bara ett måste som jag ska göra idag och det är att dammsuga. Har fortfarande lite problem med att hitta någon som vill följa med mig till Ullared.

Ha en bra dag allesammans. Puss på er!

Uppdatering på barnfronten

De som har fått sina efterlängtade bebisar är:
Desirée - första barnet kom 25/2 blev en liten dotter (Alicia)
Mia - andra barnet kom 20/3 blev en liten son (Eddie)
Kattis - andra barnet kom 20/3 blev en liten son (namnlös än sålänge)

De som fortfarande väntar på sina är:
Emma - andra barnet ungefär samtidigt som Kattis får sitt
Veronica - första kommer i maj
Anna - andra barnet kommer i juli
Jenny - första barnet, vet inte
Caroline - andra barnet kommer i september
Elinóre - första barnet i september
Filippa - första barnet i september

Grattis till Kattis då jag inte visste något förren precis trots att Mia fick sin samma dag. Även välkommen hem Mia och Eddie.

Ha dt så bra. Puss på er!

Ullared någon?

Idag när jag vaknade så blev jag så sugen på att åka upp till Ullared snart, då jag har pengar till att handla kläder nu. Tråkigt att åka upp när man kanske inte egentligen har råd att åka upp. Mitt problem är att min älskade sambo tvärvägrar åka upp med mig, om jag skulle åka med min mamma så blir det bara omvägar för man vill ju inte åka i två bilar upp. Så vem vill följa med mig till Ullared snart?
Idag ska jag städa undan här hemma så får väll ta mig i kragen och få det gjort nu.

Ha det så bra idag. Puss på er!

Söndagen

På söndagen hände det inte så mycket. Durra städade ur förrådet medans jag var och red.  Det var kaos i förrådet, du kom knappt in där och om du hittade det du skulle ha så kunde du inte ta det utan att typ hälften av alla grejer rasade. Men nu är det så fint där och nu kan du gå in i den. =) Mer än så hände inte egentligen. Kollade på Vårt bröllop i era händer och efter det kollade vi på filmen Inkheart. Den gillade jag, fast att jag inte är så förtjust i just fantasy/äventyrs filmer.
Så såg söndagen ut.


Träningsvärk och kalas

Idag har jag en så fruktansvärd träningsvärk, fast det är ju pga något roligt så då är det lite okej trots att jag har problem med att resa mig från soffa/säng osv.
Ska hem till mina föräldrar idag för att fira min mamma som fyller år på tisdag. Har inte så mycket att berätta nu men kanske uppdaterar ikväll.

Ha det så bra fast att vädret inte är så bra. Puss på er!

Sol, hästar och bebis

Idag har solen strålat och gett oss värme, men som vanligt i Helsingborg så blåser det ju alltid lite. När jag kom ut till stallet så sa Theresia att jag kunde fråga Åsa om hon ville ha sällskap i skogen, så det gjorde jag. Men hon skulle rida på banvallen fram och tillbaka och det skulle Loppan inte orka, så Theresia sa att jag kunde låna Cartino och det gjorde jag. Har inte ridit honom innan men jag vet att han är rädd för i princip allt t.o.m. sig själv ibland. Visste även att han bockar ibland när han ska galloppera. Det gick jättebra och visst, vi missförstod varandra någon gång men det är sådant som händer ibland, men gud vilken härlig gallopp den hästen har. Han blev rätt trött av att galloppera långsamt men det var lagom tempo för oss som inte känner varandra. =) När vi kom tillbaka till stallet så var det bara att släppa ut honom och ta in Loppan. Loppan fick en lagom lång runda med lite stopppauser för att prata med några som var ute och rastade sin vita schäfer. Hon fick ett cp-ryck (snarare att hon blev rädd) och hoppade framåt sen skulle hon inte stanna (när jag hade långa tyglar). Så hon sprang (inte så snabbt att jag inte kunde få stopp på henne) mot några halvstora stenar och jag kände på mig att hon skulle hoppa över den ena så jag gjorde mig berädd på att ställa mig i fältsits, men i sista sekunden hoppade hon lite åt sidan runt stenen istället. Det blev jag faktiskt lite glad över. Men sen när hon hade lugnat ner sig så gick resten av rundan lugnt.
Vill bara säga GRATTIS till Mia som idag fick sin andra son.

Hoppas att ni har haft en bra dag. Puss på er!

Vill bli frisk

Har inte gjort så mycket idag. Var på Apoteket för att hämta ut min medicin, för i morse så märkte jag varför jag har haft de problemen jag har haft sedan i lördags. Efter Apoteket så gick jag och handlade lite nödvändigheter på oj! för annars kunde vi ju int laga min mammas köttgryta.
Vädret har varit jättefint hela dagen, men jag hade ingen lust att gå ut själv med tanke på mina problem och Malin kunde inte umgås för hon skulle jobba.
Katterna har varit kelliga idag, Zach låg några timmar på min mage och bara spann det slutade med att jag somnade en stund på soffan.
Just nu lagas det köttgryta och det luktar så gott. Vill att det ska var färdigt NU för jag är ju hungrig. =)
Synd Kattis att din bebis inte har kommit än men håller tummarna för att den kommer snart, håller samtidigt tummarna för dig Mia om att lilla Eddie kanske kommer ikväll/inatt. Säger Lycka till till er båda när det nu blir dags.

Hoppas att ni har haft en bra dag. Puss på er!

Hundvakt

Idag har jag varit hundvakt hemma hos mamma och pappa för mamma höll på att klyva ved och Alva tyckte hon var tråkig som inte engagerade sig alls i henne så hon blev glad när jag kom. =)
Har inte gjort mycket mer än det idag.

Hoppas att ni har haft en bra dag. Puss på er!

Änglavakt

Idag var jag på sjukhuset, men inte för att undersökas utan för att hälsa på en gammal granne/kompis från många år tillbaka. Var i kontakt med hans syster Susette och fick reda på att han hade varit med om en bilolycka. Idag så var jag i kontakt med honom på facebook och frågade om jag fick komma och hälsa på och det fick jag göra. Gick upp till sjukhuset och visste inte vad jag skulle föreställa mig då jag visste vad för skada han har. Jag visste på vilken våning, korridor och rum han låg i, men sen ska man ju hitta dit också. Men jag hittade på mitt första försök. =) Blev positivt överraskad när jag kom in i rummet, trodde typ att han skulle ligga i något som gjorde att hans skada var stabiliserad. Innan jag äger mer så ska jag väl säga vad som har hänt, men dra det i stora drag.
Emil  (Lunne) hade kört och voltat med sin bil och han hade inget bilbälte på sig så när bilen hade voltat färdigt låg han i baksätet. Detta hände i Sk. Fagerhult. Han hade en kompis som körde bakom honom och såg allt, han trodde att Emil var död, han körde till närmaste kiosk (rosa kiosken) där han larmade 112 och fick med sig ett gäng för att åka tillbaka till Emil. Under tiden har Emil klättrat ur bilen och börjat gå mot kiosken och börjar nu känna en smärta i ryggen. Brandmännen var där 3 minuter efter att kompisen hade larmat och ambulansen tog 30 minuter innan den kom fram, då den hade kört från Helsingborg. Vet inte alla detaljer där sen men det visar sig att Emil har en ryggkota som är krossad rakt av, så han får inte gå eller sitta för då kan det bli sådan belastning att han kan bli förlamad.


Så när jag kom in i rummet så hade han något somsåg ut som en gördel för att han inte ska kunna röra ryggen. När jag kom hade han precis fått smärtlindrande och var lite dåsig men på bra humör. Han hade 2 kompisar där när jag kom plus hans mamma. Satt och pratade med honom i nänstan 2 timmar om allt och ingenting, viket var rätt skönt även om vi inte träffats på länge så var det inte spänt. Pratade lite om gammla goda tiden när vi bodde grannar osv. Nostalgitripp är alltid skoj. För er som vet vem han är men hör rykten om att han är död, förlamade, i koma eller liknande ni kan säga att så inte är fallet. Han har som sagt en krossad ryggkota men han lever och han rör på fötterna för att där inte ska bildas blodproppar. Men imorgon får de reda på om det blir en operation eller inte efter en röntgen av det hela som ska ta 45 minuter. Måste ju bara säga att fan vilken tur du har haft Emil, änglavakt om man nu vill kalla det för det.
Det var trevligt att träffas trots omständigheterna och du får som sagt komma hit när du har blivit bra och kolla lägenheten osv.

Ha det så bra allesammans. Puss på er!

Vad har jag gjort?

Jo, jag har skickat in en ansökan till högskolan i Skara om djursjukskötare. Ska bara skicka in mina slutbetyg så snart som möjligt nu. Tänk så kommer jag in! Vad gör jag då? Men det är inget att bekymmra sig om just nu. Tar en dag i taget. Ska se om jag hittar fler utbildningar som jag vill söka.

Puss på er!

Intervju

Då har man varit på Uniflex för en intervju. Tycker själv att det gick rätt bra. De hade inget specifikt arbete just nu men de hade blivit kontaktade av ett företag som trodde att de inom en snar framtid skulle behöva folk, så nu håller vi tummarna för att de behöver folk och att en av dem blir jag. Vill väl egentligen inte vara just personal som blir uthyrd men vad gör det nu när jag så desperat vill ha ett jobb. Får se om jag blir kontaktad igen.
Funderar på att lägga mig i soffan och slappa ett tag för jag har ju inget vettigare att göra precis. Ska väl ringa mamma också så hon får reda på hur det har gått med intervjun.

Ha det så bra sålänge. Puss på er!

Äntligen

Äntligen ett litet framsteg iaf. Jag ska på en arbetsintervju imorgon! =) Uniflex ringde mig ang ett industri jobb så de ville träffa mig kl 9 imorgon. =) Håll alla tummar ni har för mig nu. Hoppas, hoppas, hoppas att jag nu kan få ett jobb efter att ha varit arbetslös så länge som jag nu har. Yippie!

Puss på er!

Af

Då har man varit på Af idag, lika upplysande som vanligt. Eller inte. Någon som vet ett företag som söker personal så säg det till mig, för jag vill ha ett jobb NU! Jag är så trött på att bara gå hemma, trivs inte med det alls. Kanske hade trivts bättre med det om jag bott i hus eller något sådant.

Ha det så bra allesammans. Puss på er!

Dagens måste

Dagens måste var att rida och handla det sista som skulle handlas på Citygross. Åkte och handlade först på Citygross vid Ättekulla. Där skulle vi bl.a. ha ett stort paket med färs, men den färsen såg så äcklig ut så vi köpte ingen. Den såg inte ut att vara färdigmald sen hade den 3-4 olika färger o.s.v.
När vi hade handlat så bytade jag om och åkte direkt till stallet för att rida en runda. Tog bara en liten runda idag för att hon inte skulle bli svettig, vilket hon blev lite igår. Det gick bra idag, hon hittade inte på några dumheter alls idag.

Ha det så bra. Puss på er!

Skoj kväll igår och Busig Loppan idag

Igår hade jag skoj hemma hos Maria och Henrik i Åstorp. Hade en jättetrevlig kväll med god mat och trevligt sällskap. Kom dit vid 18-tiden och körde hem vid 2.10, trodde inte att jag skulle vara där riktigt så länge.

Idag hade Loppan en sådan dag där hon inte ville gå förbi vissa saker ute i skogen, t.ex. en soptunna som alltid har stått där. Hon skulle inte stå still heller när bilar skulle köra förbi, så det blev lite "bråkande" med henne och jag vann. Inget så jätte allvarligt använde bara spöet en nätt gång och då kickade hon bakut och hoppade framåt så jag tappade balansen lite och den ena stigbyglen, men jag satt kvar. Efter det gick hon så fint så i form och allt. För första gången så mötte jag en annan ryttare när jag red. Ingen från vårt stall.
Det enda jag har gjort mer är att handla lite mat.

Ha det så bra allesammans. Puss på er!

Ridit

Då har man ridit idag. Fick sällskap av Theresia på Nova. Skoj med sällskap fast att Nova fick sina ryck som Sofie har berättat om, hon fick två ryck ute i skogen och ett lite mindre på banan sen. Loppan gick bra, fast hon tyckte nog det var jobbigt att hoppa undan när Nova kom backande och hade sig. Jag tyckte att det var lite jobbigt när Loppan började backa ner mot ett dike men sen gick hon framåt i gallopp och hellre det än ner i det jäkla diket.

Ha det så bra allesammans. Puss på er!

Bilder från Företagsrock










Nu får ni inte bler bilder.

F*n vad orättvist

Jävla jury säger jag bara. De ger basisten och gitarristen i Stream Superstars priser men sen ger de dem bara 1:or när de har röstat. Fy fan säger jag bara.
Stream gick inte vidare till finalen via juryns eller publikens röster så nu är det över. Lite bitterljuvt är det men just nu mest bittert. Bjuder på bilder imorgon då jag ska gå och lägga mig nu.

Sov så gott. Puss på er!

Företagsrock Semifinal Ikväll

Igår gjorde jag inget speciellt så då hade jag inget att skriva om.

Vaknade av att jag var så ledsen så att jag grät. Drömde att min lillebror dog och att jag fick ge honom en sista kram innan han dog och då pratade vi och så. Skitjobbig dröm.
Ikväll är det Företagsrock för älsklingen min och jag vet fortfarande inte om jag ska gå eller inte, beror kanske lite på vilka som kommer dit och kanske även när de ska spela för denna gången är det 5 band och inte 3 som spelar så det blir en längre natt idag än det brukar vara.

Imorgon ska jag rida och sedan hem för att duscha. Sen ska jag hem till Maria K för att kolla in deras hus och ha en liten tjejkväll. Ska bli skoj. =)

Har inte så mycket mer att skriva just nu så ni får ha det så bra sålänge. Ni som bor i eller i närheten av Helsingborg får ta och palla sig in till the Tivoli ikväll för att rösta på Stream i Företagsrock. Puss på er!

Gårdagen i bilder



























Det som jag inte fick bilder på var när vi var ute och gick en runda jag och mamma med Alva ca 30 min. När brorsan och jag åkte ner till Gotteboet och köpte lite godis.

Simning

Simmade 40 längder idag på 46 minuter och då hade jag 6 minuters paus samanlagt. Var bara det jag skulle säga. =)

Regn, rykta och ryggmassage (igår)/Vad som händer idag!

Durras mamma ringde och frågade om vi ville komma och hem till henne och hennes sambo på mat och det bestämde vi oss för att göra.
Åkte iväg till stallet vid 13 tiden för att rida. Fast det regnade och jag tänkte rida i ridhuset en lite sväng, fast jag hade missat att Robban skulle rida i ridhuset och då ville jag inte störa. Så det blev en liten ryktning och lite mys med Loppan, då hon redan har blivit riden 3 gånger den veckan. Putsade även tränset när jag ändå var där och hade all tid i världen. Åkte hem och kollade på lite serier och kollade även på Twilight. Hade inte sett den innan och jag tyckte den var bättre än jag trodde den skulle vara, så positivt överraskad.
Åkte till Carina (Durras mamma) och Per i Klippan vid halv sex tiden. Där fick vi lite mat som smakade bra, vilket det brukar göra. Fick även lite massage av Carina efter maten, så skönt det är att bara ligga och få en härlig, välbehövd rygg/nackmassage.
När vi kom hem så gjorde vi inte så mycket mer än att titta lite på tv.
Så såg gårdagen ut.

Idag ska jag fixa med tvätten och sen när Durra har slutat jobba idag så ska vi mötas i simhallen så ska vi simma och köpa våra årkort där. Får se hur länge vi simmar idag, ska inte ta så många pauser idag som sist vi simmade.

Dagen i korthet

Somnade vid 3 tiden i morse när Durra kommit hem och vi slutat prata med varandra. Gick upp 8.30 åt frukost, tog på mig ridkläderna och begav mig till stallet. Väl i stallet så kände jag en smärta i bröstet (som har avtagit lite men den är fortfarande där) så tog en lite skrittrunda bara och då fick Loppan välja vilken runda vi skulle ta. Mötte en lite äldre man med hans vad jag antar var hans barnbarn och hans hund. Då ville Loppan stanna och bli klappad på. Sen gick vi vidare. Väl tillbaka i stallet så var det en snabb ryktning, täckena på och ut i hagen. Körde hem och tänkte att jag skulle vila lite eftersom jag inte fick mer än ca 5½ timmars sömn inatt och JA, jag vet att det inte är så lite sömn överlag. Skulle simma idag vid 13 tänkte vi, men tji fick vi när jag somnade i sängen och sov 3 timmar och Durra sov på soffan lika länge. Så det blev inte någon simning för inte lönt att gå dit när man vaknar 15 och de stänger 16 och man måste upp ur bassängen kl 15.30. Hoppade i duschen vid halv fem tiden då vi skulle hem till Malin och Dennis idag för att äta tacos. Kom dit vid halv sex efter att ha köpt lite godis och läsk med oss upp. Det mesta vi har gjort var att spela ett filmspel (tv-spel) och jag vann inte en ända gång. =( Nu kom vi precis hem och vi kollar på Henrik Dorsins dvd, fast den verkar sådär så jag lyssnar inte så mycket. Ska nog gå och lägga mig snart.

Hoppas att n har haft en bra dag. Puss och godnatt allesammans!


Can't stop loving you


So youre leaving
In the morning
On the early train
But I could say everythings alright
And I could pretend and say goodbye

Got your ticket
Got your suitcase
Got your leaving smile
Oh, I could say thats the way it goes
And I could pretend and you wont know
That I was lying

Because I cant stop loving you
No, I cant stop loving you
No, I wont stop loving you
Why should i

We took a taxi
To the station
Not a word was said
And I saw you walk across the road
For maybe the last time, I dont know

Feeling humble
Heard a rumble
On the railway track
And when I hear the whistle blow
I walk away and you wont know
That ill be crying

Because I cant stop loving you
No, I cant stop loving you
No, I wont stop loving you
Why should i

Even try
Ill always be here by your side (why why why)
I never wanted to say goodbye
Im always here if you change, change your mind

So your leaving
In the morning
On the early train
But I could say everythings alright
And I could pretend and say goodbye
But that would be lying,no

Because I cant stop loving you
(cant stop loving you)
No, I cant stop loving you
(I wont stop loving you)
No, I wont stop loving you
Why should I even try
Because I cant stop loving you
(cant stop loving you)
No, I cant stop loving you
(thats all I can do)
No, I wont stop loving you
Why should i
(why should I)
Why should i
(tell me why)
Why should I even try

Frukost=lunch?

Idag började jag dagen med att luncha med Durra på Panda. Gott var det fast stark och det gillade inte magen efter att bara varit vaken 30 min. Men innan jag lunchade med honom lämnade jag papper till AF för att de ska skrivas under och skickas in till försäkringskassan så att jag får pengar även denna månaden.
Stack upp till stallet vid kl tre och tog en liten lagom runda. Det var mysigt och tråkigt samtidigt. Tråkigt för att det blåste och duggregnade hela tiden. Körde inom Maxi på vägen hem så att jag har frukost att äta imorgon. =)
Kom hem för ca 45 minuter sedan. Vet inte vad jag ska göra idag då Durra är på firmafest ikväll och jag ska upp tidigt imorgon för ska rida på morgon/förmiddagen.

Ha det så bra allesammans. Puss på er!

Utmanad av Hanna

Jag har blivit utmanad av Hanna.
Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till!

1. Vad heter du?: Lizette
2. Ett ord på fyra bokstäver: Lite
3. Flicknamn: Linda
4. Pojknamn: Linus
5. Yrke: Läkare, lärare, laerarbetare o.s.v. 
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg:  Lovikavantar
8. Mat: Lammstek
9. Sak i badrummet: Lampa
10. Plats/stad: Landskrona
11. En orsak att vara sen:  Lång natt??
12. Något man skriker:  LÖNT
13. Film:  Lejonkungen
14. Något man dricker:  Long Island Ice Tea
15. Band: Limp Bizkit
16. Djur: Lodjur, lepard, lamm o.s.v.
17. Gatunamn:  Landshövdinge vägen
18. Bil: Lamborghini, Lexus, Lotus
19. Sång: Livig on a Prayer
20. Aktivitet med mer än en deltagare:  Limbo

Utmanar de som vill prova på detta då det verkligen är svårare än man tror.

Rekryteringsträff på af

Idag har jag varit på en rekryteringsträff på arbetsförmedlingen. Där var lite olika företag men inget speciellt. Ska däremot kolla in lite mer i att kanske ta Taxi-licens, för där var information om det på af. Men sen får vi ju se vad det kostar osv.
Har inte så mycket mer att skriva just nu så ni får ha det så bra sålänge.

Puss på er!

Shoppa, rida och handla

Då har man varit rätt aktiv av sig idag eller vad säger du Malin?
Väktes tio i tio av en telefonförsäljare, fast jag svarade inte efter att jag kollat vem det var som ringde. 10-15 minuter senare så ringer Malin för att säga att hon var vaken och för att fråga om jag ville rida idag, men mer om det senare. Har varit ute på Familia(/City Gross) och där köpte jag två nya bh:ar. Den kostade drygt 300 kr stycket, men de hade 50% rea för medlemarna och jag är medlem där så kom hem med 2 bh:ar för 295 kr. =) Jättenöjd är jag just nu.
Efter det åkte jag och Malin hem till hennes föräldrar. Där bytade jag om till ridkläder för att Pillan (Malins syster) ville ha sällskap ute i skogen så vi red en timme. Jag red inte Loppan utan vi red utanför Billesholm. Ville ha en pigg häst men hästen jag fick skulle inte ja kalla pigg utan snarare lat med lite fuffens för sig. Hon gick och tittade på allt möjligt var rädd för lite pinnar och lite vatten. Sen försökte hon sticka i galloppen med mig, men det lyckades hon inte med, så att det slutade med att hon fick galloppera på stället några steg. Sen efter lite bråk med hästen så gick hon någerlunda som jag ville, tills hon blev rädd för hunden Elna (som Malin rastade) som hade gått med oss hela rundan. Sen tog vi några varv i paddocken och då lånade jag Pillans spö som hon inte behövde på den hästen hon red. När jag skulle böja min häst lite så tvärvägrade hon att göra det fast att hon hade gjort det så fint ute i skogen och då blev jag inte glad. Jag är inte den som ger mig om vi säger så. Så efter lite skutt framåt och i sidleds och ärligt talat en del spörapp så gick hon fint. Fattade fin gallopp och gick i den takten som jag ville utan att bråka. Sen skulle vi byta håll och då fick vi göra samma procedur innan hon gick fram som hon skulle. Tappade ena stigbyglen när hon höll på ute på banan, fast jag satt kvar, vilket jag oftast gör. Pillan blev lite nervös av att se mig gå på den hästen så som jag gjorde, så hon sa bara "jag hade varit av för länge sedan om hon hade hållt på så med mig", vet inte om hon menade att hon hade trillat av eller suttit av för att slippa ta den konfrontationen, vilket det är för att hästen inte ska "vinna" och få tro att den är högre i rang än vad jag är. Lite info till er som inte är intresserade eller vet något om hästar. Det låter kanske som jagg jag har varit jätte elak mot hästen fast det såg värre ut än vad det var som jag sa till Pillan.
Efter att vi hade ridit åkte vi tillbaka till Malin och Pillans föräldrar så bytade jag om igen och efter en stund så åkte jag och Malin tillbaka till Familia/City Gross för vi skulle ju handla lite matvaror att ha med oss hem också. Så där gick vi och handlade och smed lite planer inför lördagen, sen får vi se om de blir av. När vi hade handlat färdigt så körde vi ner till mig så fick Durra plocka in alla varorna innan jag körde och lämnade Malin för att sedan köra och lämna bilen uppe hos svärfar.
Det har varit en lagom lång dag med lagom mycket aktiviteter.

Hoppas att ni har haft en bra dag allesammans. Puss på er!

Inte mycket..

Det är inte mycket som jag har gjort idag. Jag har ridit en runda med Theresia ute i skogen. Skoj med sällskap, speciellt när det inte var planerat. Det gick bra fast att Smilla är fjöntig. Loppan gick klockrent, som vanligt.
Imorgon ska jag och Malin ut till Familia och City Gross. Får se vad vi hittar på Familia och sedan handlar vi det vi behöver mat mässigt.
Har inte så mycket mer att berätta just nu så får väl säga: Hoppas att ni har haft en bra dag.

Puss på er!

Jaaaa

För några dagar sedan satt jag och läste en blogg där skrivare hade skrivit att hon lånat ett gammalt spel från när man gick i lågstadiet. Nämligen Chefrens pyramid. Vi spelade ca 45 minuter efter det att Durra hade laddat hem det till mig. Sen har vi inte spelat förren jag fick lust till det idag och nu har jag spelat ut det. =) tog lite över 4 timmar sammanlagt och jag behövde bara klättra "fuska" förbi 2 banor. Hade kunnat göra det mer men ville inte. Hade lite problem med att det hängde sig ibland så fick gå ut och in i det. Men fy vad mycket man har glömt sen skoltiden och då läste jag ändå matematik 3 år i gymnasiet. Känns lite halv dåligt av mig, men får vara stolt att jag kom igenom spelet. =)
Annars har vi inte gjort något speciellt idag.

Hoppas att ni har haft en bra dag. Puss på er och godnatt!


Bläääää

Har fått sitta ett tag för att ladda in alla mina bilder i bloggen då de var borta. =( Men nu finns de där igen. =) Mycket pill för att det skulle fungera igen.
Idag har det varit tråkigt väder och jag hoppas att det ska bli bättre imorgon då jag ska ut och rida.
Vet inte vad som händer idag. Jag har gjort det enda som har varit planerat idag, d.v.s. varit på Af. Ingen ny information som vanligt.

Hoppas att ni har haft en mer produktiv dag än vad jag har haft hitintills. Puss på er!

Igår och idag

Får väl börja berätta lite om gårdagen. Igår så stack jag till stallet vid halv tolv tiden för att rida. När jag kom fram så pratade jag lite med Teresia om lite allt möjligt. Gick ut och hämtade Loppan som inte gick när jag skulle ta henne denna gången. Ryktade henne, sen red red vi en liten runda och det gick bra, som vanligt. =) När jag kom tillbaka pratade jag lite mer med Theresia och hennes dotter Matilda. De plockade in Prinsessan som skulle ridas. Innan jag släppte ut Loppan så tog jag lite bilder för att Sofie ska få se hennes mage växa. Sen fotograferade jag även de andra hästarna så här kommer lite bilder.



Lilla Prinsessan.

Smilla (fick många bra bilder på henne)

Cartino

Inova Light (Loppan första bebis)

Alonzo (t.v.) och Dan (t.h.)

Tjatte.

Nefertite (Tite)

Bayona

Tootsie

Efter jag hade varit i stallet så åkte jag hem till min farmor och fick lite mat. Sen åkte jag hem till mina föräldrar och plockade in hästarna där medans mamma och pappa handlade lite gottis att äta när vi kollade på Melodifestivalen.
Visar här en bild på hur mycket Alva har växt.

Hon kan knappt gå under bordet längre. =P

Sen ville min en av mina gamla klasskamrater att min lillebror skulle köra henne till Ängelholm, men då jag ändå tänkte dra mig hemåt då så körde jag henne och jag fick ju pengar för det plus att det var skoj att snacka lite skit om lite allt möjligt. =) När jag körde på E6:an på väg mot Helsingborg fick jag för mig att ringa Durra och fråga om han ville bli hämtad i Lund och det ville han. Så då körde jag ner dit och nu vet jag hur man kör hem till David, nästan iaf.

Idag vaknade vi sent. Tio över 11 vaknade jag och då vi skulle simma och gå på bröllopsmässan idag så skippade jag ridningen idag men rider 4 gånger nästa vecka istället. Vi gick på bröllopsmässan lite drygt 1 timme och tog en del foldrar och visitkort, även prislistor från de som hade det. Vi såg även en av modeshowerna, men den blev jag lite besviken på för jag trodde de skulle visa mer kläder en vad de gjorde.

Efter att vi hade varit där gick vi hem så att jag kunde ta en Ipren för min hemska huvudvärk och sedan gick vi till simhallen. Vi simmade i lite över en timme och då simmade jag 40 eller 42 längder och då hade jag många pauser. Durra simmade 32 längder bara. =P Efter att vi hade simmat så gick vi och handlade på OJ och sedan gick vi hem. Sen dess har vi inte gjort så mycket, inte mer än att lämnat bilen hos svärfar iaf.

Hoppas att ni har haft en bra dag. Nu ska jag gå och lägga mig. Puss på er!

RSS 2.0