Promenad

Har precis varit ute och gått en liten runda som tog 15-20 min att gå. Men jag kännde av andningen i den benämningen att jag blev fort anfådd när vi gick upp för Kärnantrapporna som inte är så jobbiga annars.


Jag blev även illamående när vi inte hade långt kvar att gå, men det beror nog på att vi hade ätit precis innan och jag var mätt så det blev lite knasigt att ut och gå på det nästan direkt. Kommer inte att göras om iaf. Har kommit på lite fler frågor till läkaren som jag ska se om jag kan få svar på imorgon då jag åter igen ska till sjukhuset. Men denna gången är det inga blodprov som ska tas utan andra angelägenheter, ska nämligen prata med en gynekolog som även vill göra en koll.
Med posten idag kom min medicindosering och det visade sig att värdet som de kollar när de tar mina blodprover hade sjunkit igen vilket inte är bra, så idag stod det att jag skulle ta ½ tablett extra när jag fått brevet så det gjorde jag.
Imorgon ska jag till det nya jobbet för min första danska lektion och även skriva på anställningspapperna.
Just nu sitter vi och kollar på serien Dexter då den verkar lagom konstig för att kunna vara bra. Nu ska jag ta mig ett stort glas Blue Keld vatten. Jag verkligen älskar det vattnet.

Hoppas att ni har haft en bra dag. Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0